T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodně podivná chyba Mypolu.
CO TO JE??????Quetzalcoatl píše:Lidi nebudete tomu věřit, ale T3 vstávají z rekonstruovaných! Chtěl jsem si udělat památku na 6796 a helejtese co na mě vyskočilo:
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hodně podivná chyba Mypolu.
Lidi nebudete tomu věřit, ale T3 vstávají z rekonstruovaných! Chtěl jsem si udělat památku na 6796 a helejtese co na mě vyskočilo:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
letos má jít na předělávku 40 vozů T3M - pluhy nebo GO. to znamená do konce roku se od vozů T3M vyprázdní SA a vše T3M bude jen HL. tam začaly tak tam i dožijí....těch cca 25 T3M co je v SA se nahradí 14T nebo T3 z KO, kam půjdou T3R.P/....
jinak další vůz na GO z SA je 6720. má plán příchodu do ÚD 20.4. jelikož je deponován v HL, tak bude o den dříve přivezen do SA. v HL je deponováno 7 vozů SA určených pro ÚD (GO, PÚ,..), protože v SA díky 14T není místo. normálně se na kolej vejde 7x T3, což u 14 T by znamenalo 3x 14 T + 1T3. to se však neděje, protože ze "strategických" důvodů se vyjíždí z 1.a.2.lodě (na 3-7.kolej je vidět z kanceláře mistrů) a na 1.lodi díky stanovišti KP není možné zajet až dozadu. z T3 by řidič vyšel v pohodě, ale 14T má dveře do kabiny dál. a tak....
jinak další vůz na GO z SA je 6720. má plán příchodu do ÚD 20.4. jelikož je deponován v HL, tak bude o den dříve přivezen do SA. v HL je deponováno 7 vozů SA určených pro ÚD (GO, PÚ,..), protože v SA díky 14T není místo. normálně se na kolej vejde 7x T3, což u 14 T by znamenalo 3x 14 T + 1T3. to se však neděje, protože ze "strategických" důvodů se vyjíždí z 1.a.2.lodě (na 3-7.kolej je vidět z kanceláře mistrů) a na 1.lodi díky stanovišti KP není možné zajet až dozadu. z T3 by řidič vyšel v pohodě, ale 14T má dveře do kabiny dál. a tak....
No první pujdou asi na sněžné pluhy a až pak do věčných lovišť. Hlavně ono to nebude tak rychlé, přece jen 14T má přicházet ročně 15 což je za 30 T3.A hlavně je taky podstav vozů, tak že za první 14T-čka se hned vyřazovat nebude.Sirka píše:Hm. A ví/tuší někdo, které vozy T3(M) půjdou jako první (myslim ev. č.)?
-
admirak
On když člověk řekne "zrychlovač" tak se ví o čem mluví, ale "akcelerátor" slyším v této souvislosti poprvé...KZsoci píše:Ahoj!
Vtipný dotaz: použite vy vlastně slovo "akcelerátor" jak zrychlovač? Věděl jsem (a je legenda u nás), že to je báječný překlad anglického slova "accelerator" do češtiny. Ale teď už vidím tak, že to není použit velmi často; zrychlovač je všeobecné slovo výzbroji.