Ale, jo je mi jasné, že to teď budou Motolští obhajovat, kdo by se jim divil, když mají dostat všechny vozy 14T. Rozhodně jim to přeju víc než Pankráckým a nebudu v SA asi sám.Petr píše:O tom není sporu, dál než Strašnice to je. Ale pokud si vezmeme že Vokovice mají 21, stejně tak Hloubětín, 13 obsluhuje Žižkov....
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 7001
- Uživatel
Re: Škoda 14T (Porschetra)
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
O tom není sporu, dál než Strašnice to je. Ale pokud si vezmeme že Vokovice mají 21, stejně tak Hloubětín, 13 obsluhuje Žižkov....7001 píše:Ale v porovnání SA - Průběžná, je to přeci jenom trochu blíže. Já jen že DP šetří na kdejaké blbosti a najednou kilometr sem, kilometr tam, nic se neděje. Viz zrušení záložních vozů, omezení záloh ve vozovnách, přejezdy denních linek na noční pořadí atp.
- 7001
- Uživatel
Ale v porovnání SA - Průběžná, je to přeci jenom trochu blíže. Já jen že DP šetří na kdejaké blbosti a najednou kilometr sem, kilometr tam, nic se neděje. Viz zrušení záložních vozů, omezení záloh ve vozovnách, přejezdy denních linek na noční pořadí atp.Petr píše:Dovolím si říct, že zrovna 22+23 jsou bez problému, Újezd je doby kamenem dohodil, neměřil jsem to, ale dovolím si říci, že je to velmi podobné vozovna Vokovice - Brusnice
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ty najezdy na 11 budou libovy. uz vidim rozjezdy 3:00 apod.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si říct, že zrovna 22+23 jsou bez problému, Újezd je doby kamenem dohodil, neměřil jsem to, ale dovolím si říci, že je to velmi podobné vozovna Vokovice - Brusnice7001 píše:Linky 11, 22, 23 a 26 z Motola to už nějaký ten kiláček bude. Denně jednou tam a jednou zpátky... Nemáte někdo představu kolik stojí vozokm? Liší se to podle typu tramvaje?
- 7001
- Uživatel
Nevím jestli jsi četl dobře, ale všechny 14T mají jít do Motola. Jseš rád?radek31 píše:za nějaký ten měsíc bude mít už PA pár vozů a docela dost proškolených řidičů, tak může "strašnické" 11,22,23,26 klidně obsluhovat
MO může mít 7,9,10,14,20 a časem 12 (na tu se netěším, 12 je pro 14T hnusná, samej špatnej oblouk a nekvalitní trať), 17,3
- 7001
- Uživatel
Linky 11, 22, 23 a 26 z Motola to už nějaký ten kiláček bude. Denně jednou tam a jednou zpátky... Nemáte někdo představu kolik stojí vozokm? Liší se to podle typu tramvaje?jara píše:No já si myslím, že není problém garance rušit. Když si lidé zvykli na lince 9 na garance tak je DP zrušil neb na to neměl vozidla. To samé může být klidně i na lince 26. I když nájezd 2 vozů z Hlubětína není zas tak hroznej.
-
radek31
- Moderátor
za nějaký ten měsíc bude mít už PA pár vozů a docela dost proškolených řidičů, tak může "strašnické" 11,22,23,26 klidně obsluhovat
MO může mít 7,9,10,14,20 a časem 12 (na tu se netěším, 12 je pro 14T hnusná, samej špatnej oblouk a nekvalitní trať), 17,3
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já si myslím, že není problém garance rušit. Když si lidé zvykli na lince 9 na garance tak je DP zrušil neb na to neměl vozidla. To samé může být klidně i na lince 26. I když nájezd 2 vozů z Hlubětína není zas tak hroznej.7001 píše:A nebo ještě jedna možnost, garance zrušíme a hotovo.
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Motol by měl vypravovat 14T na linky 7, 11, 22, 23, 26 místo Strašnic. Každopádně dojde k rozhozu sólo vozů s digitálními orientacemi do VŠECH vozoven (alespoň 15 kusů). Je tu požadavek od cca poloviny roku vypravovat na noční pořadí jen vlaky s elektronickými orientacemi, aby nemusel řidič fyzicky převlékat denní linku na noční.7001 píše:Také jsem to slyšel. Přebytečné T6 mají jít na Žižkov a jeich T3 SUCS zase do Strašnic. Jenom mi není jasné jak se budou zajišťovat garance na l.26. V úvahu připadá Motol, nebo Hloubětín. Vzhledem k nájezdovým a zatahovacím trasám se to skutečně vyplatí. To bude zbytečných vozokilometrů. Takhle se šetří u DP. A nebo ještě jedna možnost, garance zrušíme a hotovo.
- 7001
- Uživatel
Také jsem to slyšel. Přebytečné T6 mají jít na Žižkov a jeich T3 SUCS zase do Strašnic. Jenom mi není jasné jak se budou zajišťovat garance na l.26. V úvahu připadá Motol, nebo Hloubětín. Vzhledem k nájezdovým a zatahovacím trasám se to skutečně vyplatí. To bude zbytečných vozokilometrů. Takhle se šetří u DP. A nebo ještě jedna možnost, garance zrušíme a hotovo.Petr píše:Podle posledních informací (vše se ale může samozřejmě změnit během pár minut) již všechny nové vozy 14T zamíří přímo do domovského Motola, kam se v průběhu měsíce března přesunou také všechny nyní ještě strašnické.
Názor si každý udělejte jaký chcete, já tu nejsem od toho, abych cokoliv komentoval.
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tyto změny provádí pouze Škodovka, je to zásah do konstrukce vozu, běží záruka atp. Předpoklad je, že ale 9111 vyjede s lidma už s upravenou brzdou. Dnes se to ve Škodě řešíSmurfx píše:Z jakého důvodu? Když teď byla například 9111 v ÚD na výměně kol tak se to mohlo udělat při jednom. Tohle fakt nepochopím
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Z jakého důvodu? Když teď byla například 9111 v ÚD na výměně kol tak se to mohlo udělat při jednom. Tohle fakt nepochopímPetr píše:Ano u vozů 9111-9113 nedošlo zatím stále k úpravě brzd.
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano u vozů 9111-9113 nedošlo zatím stále k úpravě brzd.slimman píše:No včera byla třeba 9113 na d-9 a žádné dupání jsem neslyšel. Ovšem slyšet byla - rachtaly podvozky.![]()
No včera byla třeba 9113 na d-9 a žádné dupání jsem neslyšel. Ovšem slyšet byla - rachtaly podvozky.demon píše:9111 je hotova, nová blyštivá kola namontována a tipoval bych jí na momentálně jedinou neobutou.
A minimálně do zítra jí to vydrží...