Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Naposledy upravil(a) kruťák dne 23.5.2011 20:04, celkem upraveno 1 x.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9203 je "zpatky ve hre", dnes na 407./18.
9214 na 414./18
9214 na 414./18
Že by při Muzejní noci?martyn píše:A když je řeč o premiérách, s 15T se bude možno setkat také na nočních linkách. Coming soon
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A když je řeč o premiérách, s 15T se bude možno setkat také na nočních linkách. Coming soon 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to tu snad nikdo nezmínil, tak zmiňuji, že ve středu 25. května bude k podpoře "akce kočárek" linka 3 výhradně nízkopodlažní. Zajišťovat budou za HL nízké kachny, za MO překvapivě 14T, a to největší překvapení - za PA 15T v počtu 3 ks.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
FAN/Honza M: S těmi nováčky zde se nám tu dnes roztrhl přímo pytel - poslal jsem Vám SZ (soukromou zprávou - najdete odkaz vlevo nahoře v liště při svém přihlášení) pár rad co máte udělat než se na něco tážete. Díky.
To je tak ojedinělá porucha? Četla jsem tu o srovnání s T3 či KT..To dělá ten podvozek s motory? Zazněl tu i názor, že "light verze" 15T by se něco podobného mohlo stát..Tak čím to je? Opět chyba 15T?
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9216 třeba už zítra. 9222 to nikdo neví ani v DP...FAM píše:Pánové, kdy by se 15T mohla vrátit do provozu - nebo přesněji kdy která?
Pánové, kdy by se 15T mohla vrátit do provozu - nebo přesněji kdy která?
-
gabuliatko
- Uživatel
Tuší někdo v kolika 9222 potkala to auto ? Já bych si u takhle čelního nárazu nebyl jist, že by T3 druhý den jezdila.
Honza: nevšíměj si toho, že s Tvým názorem hned někdo začne polemizovat, myslím si totéž.
Honza: nevšíměj si toho, že s Tvým názorem hned někdo začne polemizovat, myslím si totéž.
MM-Mikulovsky: Dobrý večer. Jsem na Fóru poprvé a nechci se tady hádat nebo někoho chytat za slovo. Pokud to tak vyznělo, tak pardon. Pokud máte přístup k informacím z DP, poprosím o info, až budete znát další podrobnosti. Díky.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Honza M: O štěstí řidičky, že to byla TRAM bez nasazeného spřáhla - čemuž vděčí za život, jsem mluvil od začátku.
Ať je to "čep" / "otočné ložisko" či celá "kolébka" - prostě se v DP mluví, že podvozek je ve spojení se skříní pohnutý.
Ať je to "čep" / "otočné ložisko" či celá "kolébka" - prostě se v DP mluví, že podvozek je ve spojení se skříní pohnutý.
15T přece nemá čep ale tzv. "otočové ložisko" spojující kolébku se spodkem (rámem) vozu. Takže ohnutý čep to nebude. Je podvozek skutečně hnutý? Dokáže někdo vyjasnit?
T3 by z Českomoravský asi vyvázla mnohem lépe, ale taky by možná přibyl u silnice další křížek.
T3 by z Českomoravský asi vyvázla mnohem lépe, ale taky by možná přibyl u silnice další křížek.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nápad zajímavý, ale obávám, že už by to nebylo na co chytit, takže bohužel bez požadovaného efektu.
Upřímně jsem zvědavý jak rychlá bude výměna a návrat do provozu. Nešušká se v depu aspon orientačně?
Upřímně jsem zvědavý jak rychlá bude výměna a návrat do provozu. Nešušká se v depu aspon orientačně?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9222 je odstrojenější než jsem ji viděl já. Mne by zajímalo, dokázalo by (alespoň částečně - dle mohutnosti nárazu) zabránit posunutí čepu podvozku něco jako to železo (osobně mi připomínající narážedlo vlaků) nad úchytem spřáhla v místě "pod"/za znakem Škody při umístění (na další dvě místa) pod hlavními světly (nad kolejnicemi před kola v "rovině", v úrovni úchytu spřáhla)?