Jestli počítáš mezi lidi i Béma se Šteinerem, tak už v pátek...rhomosapienc píše:Kdy pude Wana do provozu s cestujícími...
S těma ostatníma "běžnýma" až po Novém roce.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
No já se s ní svést ani moc nechci (co na tom, je to jak R.Péčko), ale docela rád bych jí viděl zevnitř (a samozřejmně i vyfotil).demon píše:Jezděj s ní navíc i lidi z Technický kontroly.
A samozřejmě s novinkou se chce svézt každej, ty ne?
Už se to tady říkalo Xkrát, bude vokovická a bude na 2.rhomosapienc píše:Kdy pude Wana do provozu s cestujícími a víte uš někdo předběžne na jakou linku?????
Tenhle jí neřídil, jen se vezl, a uprostřed mostu (leč za ním jela 18) vyběhl ven a fotil jí s hradem v pozadí, měla by z toho být pěkná fotka. Jinak na zkušebku byla dost plná (asi 4 lidi)demon píše:Z kluků dílenských co choděj sem na pokec s ní nejezdí žádnej. Akorát nevim esli bohužel nebo bohudík...
Posuzovat jestli je hezká nebo né už mě nějak přestalo bavit, takže se omezim na konstatování zhusta používaný slovenskými kolegy "pro Prahu je to dobrý...".![]()
Info na závěr: v pátek se představuje představitelům města.
Z kluků dílenských co choděj sem na pokec s ní nejezdí žádnej. Akorát nevim esli bohužel nebo bohudík...trainzjohny píše:Klucí dílenský, který z vás si jí musel na Mánesově mostě fotit ???![]()
Hochu zlatej, při mém přístupu by v tramvajích byl pořádek, nejezdili by v nich bezďáci a černí pasažéři a řidič by věděl co se mu děje ve voze. Vozy by nebyly posprejovány. Jak vy k my, tak my k vy. Kdo porušuje zákon toho zákon nechrání (to je zásada v USA, to není z mé hlavy). Při mém přístupu bych především řidičům NAŘÍDIL, že MUSEJÍ mít OTEVŘENÉ dveře do kabiny. To by byl první krok.P_V píše:Právě kvůli KM-ovskému přístupu některých řidičů asi lidi preventivně na řidiče vyjedou první... kéž by to šlo naopak, řidič vždy jako pan Hodný.
A nebo počkáme než se za špiní na černo.Tom píše:Musel sem se na to dlouho koukat...
http://www.k-report.net/discus/nahledy/022843.jpg
ale je tam přesto jedna věc která výsledný dojem opravdu ještě více kazí...
Je to ten do očí bijící žlutý pantograf. Celá tramvaj je víceméně tmavá... ale to co je na střeše... to k tomu maximálně nesedí. Nemyslím tím že by půlpantograf byl lepší...to taky ne. Pantograf měl být natřen červeně - když už to má být retro... nebo šedě.
Taky mi dvakrát neštimuje, hlavně čelo liberecké wany vypadá na první pohled ladněji a přirozeněji. U pražské wany mi estetické cítění drásá na cucky ten nafouklý kryt pod předním nárazníkem. Ale na všechno se dá časem zvyknout.PvvS píše:Prisel sem na chut i LBC wane, ale prazska me furt nejak neleze....
Jediny pozitivum na ni je ten jasne zlutej pantograf. Aspon neco tam zari.