T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pan Vedoucí píše:Tak tomu se nedá říci nic jiného, než že se jedná o parodii na vozidlo 21. století. To je hnus velebnosti! Praha bude v tomto ohledu výsměchem pro ostatní města jako Ostrava, Olomouc a Brno, kde jezdí wany Pelikánovky a obzvláště té brněnské ten nátěr sluší. Tak mělo vypadat vozidlo pro Prahu a ne ten hnus co nám zde papaláškové předvedli!
Zakrytovaná spřáhla a hliníkové nárazníky jen podtrhují absurditu celého řešení. Myslím, že to má jediný cíl - znechutit Pražany, aby nechtěli dodat další vozidla tohoto typu a chtěli jen ty krásné moderní brusy ze Škodovky.. U mne se to již bohužel povedlo. A přitom wana je tak nádherné vozidlo. Proč jinde to jde a u nás neJsem znechucen a je mi na blití.
Tak to jsme dva!!! vítej v klubu.
- pan Vedoucí
- Uživatel
Tak tomu se nedá říci nic jiného, než že se jedná o parodii na vozidlo 21. století. To je hnus velebnosti! Praha bude v tomto ohledu výsměchem pro ostatní města jako Ostrava, Olomouc a Brno, kde jezdí wany Pelikánovky a obzvláště té brněnské ten nátěr sluší. Tak mělo vypadat vozidlo pro Prahu a ne ten hnus co nám zde papaláškové předvedli!
Zakrytovaná spřáhla a hliníkové nárazníky jen podtrhují absurditu celého řešení. Myslím, že to má jediný cíl - znechutit Pražany, aby nechtěli dodat další vozidla tohoto typu a chtěli jen ty krásné moderní brusy ze Škodovky.. U mne se to již bohužel povedlo. A přitom wana je tak nádherné vozidlo. Proč jinde to jde a u nás ne
Jsem znechucen a je mi na blití.
Zakrytovaná spřáhla a hliníkové nárazníky jen podtrhují absurditu celého řešení. Myslím, že to má jediný cíl - znechutit Pražany, aby nechtěli dodat další vozidla tohoto typu a chtěli jen ty krásné moderní brusy ze Škodovky.. U mne se to již bohužel povedlo. A přitom wana je tak nádherné vozidlo. Proč jinde to jde a u nás ne
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Braník (papů) vynech, Modřany byly asi jen jednou, protože odjížděla kolem půl deváté a v jedenáct byla zpátky v přístavku.Petr píše:A co takhle ÚD - Na Hroudě - Nádraží Hostivař - Průběžná - (7) Výtoň - Modřany - Dvorce - Modřany - Dvorce - Braník (papů) - Výtoň (7) - Dílny. Této trasy jsem byl několikrát svědkem, navíc dnes dle Dorisu 8251 průjezd čidlem Radošovická po 8:45
-
I.am.good
Tak jsou to blázni, do Hostivaře se poslední dobou nejezdí, kvůli podjezdu Zahradní město a velice častým MOPetr píše:A co takhle ÚD - Na Hroudě - Nádraží Hostivař - Průběžná - (7) Výtoň - Modřany - Dvorce - Modřany - Dvorce - Braník (papů) - Výtoň (7) - Dílny. Této trasy jsem byl několikrát svědkem, navíc dnes dle Dorisu 8251 průjezd čidlem Radošovická po 8:45
aneopravuj mě porád a všude
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle ÚD - Na Hroudě - Nádraží Hostivař - Průběžná - (7) Výtoň - Modřany - Dvorce - Modřany - Dvorce - Braník (papů) - Výtoň (7) - Dílny. Této trasy jsem byl několikrát svědkem, navíc dnes dle Dorisu 8251 průjezd čidlem Radošovická po 8:45I.am.good píše:Zkušební jízdy z UD probíhají po trasách: UD, po lince7 na Výtoň, po lince 3 do Modřan, po l.17 naVýstaviště, zpět na Výtoň a do UD. Ale s wanou se nejspíš centrem moc neprodírali, takže tipuji 2x Modřany (otočení ve Dvorcích). Vyjíždí se mezi osmou a půl devátou.
-
I.am.good
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No zajisté asi jela po trase linky 7 až na výtoň a tam se dala do leva a jela do Modřan a zpět stejně. Případně ještě mohla jezdit chvilku po "rychlodráze" v modřanech. Nebo se na zkušebky jezdí také do Hostivaře.Tom 11 píše:No,tak z té venkovní fotky mi přišla moooc krásná...no,bohužel jsem jí stále neviděl na vlastní oči...![]()
Neví někdo,v jaké trase jela? Nebo od kdy do kdy ?
Dílny musí s každým vozem najezdit určitej počet kilometrů (myslím 70-100) než ho předají. Takže se jezdí zkoušet dost často na ty stejná místa.
rhomosapienc: Až budou fotky vany u pana "Fotožurnálníka" zajisté je sem dá. Tak teď jen jestli mu je někdo pošle případně jestli je má???
Naposledy upravil(a) jara dne 19.12.2006 19:23, celkem upraveno 1 x.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: