Takže A) nehoda:
1.)
auto muselo jet tudy, kde je zákaz odbočení vlevo mimo VIP (do garáží Sazka arény)
2.) TRAM řídila (dle toho co jsem zahlédl při cestě DC těsně po uvolnění) kolegyně z kurzu.
3.) Řidička auta bez zranění? Tak proč tam byla sanitka? Že by upadl někdo (nedržící se) v TRAM?
B) "má" 9220 na 3/411.:
1.) když jsem se jedenkrát na panel díval na konečné byl v pořádku
2.) měl jsem větší problém, že jsem byl "polohluchý" - díky vyhlášení (a zrušení) odklonů (+zavedení NAD) kvůli nehodě 9222 PD "linkovou volbou" se zjistilo, že ta na 9220 není slyšet. Samozřejmě se to zjistilo až díky tomu, že jsem po střídání 14:34 na Palačáku DC (a cca někdy v té době vyhlášených odklonech) z Balabenky dojel na Ocelářskou ZC, odkud jsem nehodu viděl a ihned se hlásil PD.
3.) Následně mne za asistence "rychlé roty" čekal zpětný pohyb s prázdným vozem do zastávky Balabenka ZC, z níž jsem
jel daným odklonem a na něm byl vyfocen, po němž jsem stihl vyjet z Lehovce DC (už po běžné trase, o čemž mne PD informoval "soukromě" - přímo) do tří minut zpoždění proti JŘ. Zároveň, ale DC, zpětně vypohybovala jedna wana na l. 8, stojící původně (ještě při mém příjezdu) hned za nehodou.
4.)
honza121ludvik píše: V 13:43, chvili pred tim tam projela tusim 9222.
viz. výše - v tento čas a další půl hodiny jsem byl ještě DÓMA - a 9220 jsem tedy "nepilotoval"!!!
PS: Mám pocit, že o stejných problémech s poslechem PD linkovou volbou na 15T mi už někdo říkal - byl to jeden či více vozů?
No mimochodem - můj "den bl.ec" jsem završil ztrátou kličky a píšťalky (nosím je společně na jedné karabince - když jsem je prvně nosíval po kapsách, tak mi je to trhalo a propadávali mi). Kapsy, kabelu, TRAM a obě obratiště jsem prohledal, ale bez úspěchu, takže pokud si je (z poslední možnosti) nenechal někdo z kolegů jako záložní, tak mi upadli na jedné z několika (asi 4) výhybek, na něž jsem včera šel.