T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Sheep
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hmm no fatal displej to ma, sry za neskoru odpoved ale bol som odcestovany v Bratislave, bez moznosti pripojenia na internet a na GPRS co mam na telefone mi velmi phpBB fora neotvoriProxy píše:Na další stránce diskuze...
... nebo link: /files/14t.jpg
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na další stránce diskuze...Sheep píše:prosim vas kde je ten obrazok???nejak ho tu nevidim
... nebo link: /files/14t.jpg
-
Návštěvník
- Ostravák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pravdivá to slovaProxy píše:Když už jsi načal ten nedopravní oftopík...
Chápu, že za svůj pravopis tak úplně nemůžeš, ale připrav se na to, že se do tvého špatného používání češtiny budou navážet lidé po celý tvůj život - proto ti radím: ber to s nadhledem, nebo se roztočíš na spirále vzájemných tahanic a hádek, která tě vymrští mimo společnost. Na světě je několik miliard lidí a každý jsme svým způsobem jiný. No a co? Ve finále se však hodnotí něco jiného...
![]()
A modří už vědí, o čem mluvím, ostatní - nechť přemýšlejí
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsi načal ten nedopravní oftopík...Anonymous píše: no jo sem dizlektik a nemůžu za ty chyby sakra tak si to prosimvás uvědomte a nekažte mi tu radost se na něco zeptat protože VY my odpovíte na otázku :máš tam chyby a nekopíruj fotky.Opravdu velice děkuji
Chápu, že za svůj pravopis tak úplně nemůžeš, ale připrav se na to, že se do tvého špatného používání češtiny budou navážet lidé po celý tvůj život - proto ti radím: ber to s nadhledem, nebo se roztočíš na spirále vzájemných tahanic a hádek, která tě vymrští mimo společnost. Na světě je několik miliard lidí a každý jsme svým způsobem jiný. No a co? Ve finále se však hodnotí něco jiného...
A modří už vědí, o čem mluvím, ostatní - nechť přemýšlejí
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
děkujuAbsolut píše:Já nemám problém odpovědět: Prozatím do vychytání všech much budou 14T v Motole, takže lze zatím předpokládat jejich vypravení na motolská pořadí. Kromě již provozované d-3, kde motol dostal pořadí speciápně kvůli 14T, se již několikrát diskutovalo o d-9. Je však dost předčasné o tom teď uvažovat, když papírově způsobilý k provozu s lidmi je jen vůz č. 9111.
Na d-17 si myslím opravdu velmi pravděpodobně ne, na d-24 ze Strašnic teoreticky ano, ale to fakt zatím nikdo neví.
Víš co, třeba tohle ber jako poučení - chceš-li použít něčí fotku označenou třebas Absolut(c)2006, tak si toho člověka najdi a zeptej se ho, vesměs jsme na fórech dost provaření. Holt všichni lidi jsou někde uvnitř dost nervózní a pak se stane, že se takhle na Tebe sesypou jako včely.
Když mi bylo 15 a psal jsem na legendární Mamedia.cz tak se mi taky stávaly takovýhle věci, né quli pravopisu nebo autorskejm právům...
- Absolut
- Moderátor
Já nemám problém odpovědět: Prozatím do vychytání všech much budou 14T v Motole, takže lze zatím předpokládat jejich vypravení na motolská pořadí. Kromě již provozované d-3, kde motol dostal pořadí speciápně kvůli 14T, se již několikrát diskutovalo o d-9. Je však dost předčasné o tom teď uvažovat, když papírově způsobilý k provozu s lidmi je jen vůz č. 9111.
Na d-17 si myslím opravdu velmi pravděpodobně ne, na d-24 ze Strašnic teoreticky ano, ale to fakt zatím nikdo neví.
Víš co, třeba tohle ber jako poučení - chceš-li použít něčí fotku označenou třebas Absolut(c)2006, tak si toho člověka najdi a zeptej se ho, vesměs jsme na fórech dost provaření. Holt všichni lidi jsou někde uvnitř dost nervózní a pak se stane, že se takhle na Tebe sesypou jako včely.
Když mi bylo 15 a psal jsem na legendární Mamedia.cz tak se mi taky stávaly takovýhle věci, né quli pravopisu nebo autorskejm právům...
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Romane, to je ale úplně jedno, jestli to na chatu někomu vadí nebo ne. Tady nejsi na chatu, tady jsi na tram-fóru, které má nějaká pravidla a tady to vadí. Pokud se ti to nelíbí, nemusíš sem vůbec chodit.Anonymous píše:víte co ja se jenom zajímám o tramvaje a vy mi to všechno kazíte já nekoukám na žádnej ******* pravopis jenom se na něco ptám![]()
o šíření fotek nic nevim sem jeste na základce a tohle mě nezajímá a jedinýmu komu to vadí sou tramvajáci!!!!!!!!!!!! nechci nic řikat ale s těma narážkama na mě to trošku přeháníte na chatu to nikomu nikomu nevadí a tady no jo sem dizlektik a nemůžu za ty chyby sakra tak si to prosimvás uvědomte a nekažte mi tu radost se na něco zeptat protože VY my odpovíte na otázku :máš tam chyby a nekopíruj fotky.Opravdu velice děkuji
A co se týče pravopisu: já vím, že to není lehké, zvlášť když je člověk dyslektik. Ale naučit se to dá, jenom to chce trochu snahy. Mohl bys začít třeba s používáním teček a čárek ve větách, takhle jsou tvoje příspěvky skoro nesmyslné.
Možná, že ti na tvoji otázku nikdo neodpověděl proto, že vůbec nevěděl, na co se ptáš.... o důvod víc, proč se naučit pravopis.
-
Návštěvník
víte co ja se jenom zajímám o tramvaje a vy mi to všechno kazíte já nekoukám na žádnej ******* pravopis jenom se na něco ptámvláčky87 píše:Nechci zde soudcovat spor o možnosti upravovat fotky, daleko víc mi vadí elementární nevzdělanost v českém jazyce, která je vlastní nejenom rhomosapienc / co příspěvek, to serie chyb/ ale bohužel i souběžné anketě. Měli by KT8D5 .... je opravdu perla pro absolventy základní školy.