T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: 14T
Striktně vzato, umístění znaku (c) nahrazuje větu "Všechna práva vyhrazena". U takových dokumentů je povoleno pouze volné užití, to je prohlížení pro vlastní potřebu. Jakékoli kopírování, nebo upravování je ZAKÁZÁNO.rhomosapienc píše:jo a este kdystak si zajdete na urad aby zakazali ostatnim upravovat fotky jo
Kvůli tomu není třeba chodit na žádný úřad, toto je zákonem ustanoveno.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo a este kdystak si zajdete na urad aby zakazali ostatnim upravovat fotky jojara píše:Nedělám to ale asi budu střílet. Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jezis je vydet ze ste na vsechno alergicky no a co ja se s vama nebudu hadat me by bylo u prd.... kdys mi nekdo predela fotku tak nestresujte jo jenom sem se ptal a jestli nepochopite srandu tak sem radsi nechodtejara píše:Nedělám to ale asi budu střílet. Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nedělám to ale asi budu stříletrhomosapienc píše:otazka .Budou jezdit 14t na lince číslo 24 nebo 17?(na lince 24 aš po ukončení výluky ládví kobylisy)sice sem uš jezdí nízkokačeny ale doufám že nebudou jenom na lince 3
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
14T
otazka .Budou jezdit 14t na lince číslo 24 nebo 17?(na lince 24 aš po ukončení výluky ládví kobylisy)sice sem uš jezdí nízkokačeny ale doufám že nebudou jenom na lince 3
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: nový kátéčko
Je to skutečné,nebo to patří do sekce fotomontážerhomosapienc píše:novej typ kačeny v plzni
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S CVR na Eurotel jezdila zhruba od půlky roku 2000. Pak jezdila s Quelle a nějakou dobu i bez polepů. Na PO šla snad vloni (?), takže ten krémový nátěr kabiny má od té doby. Toť její historie.jara píše:TAk deset si myslím že asi ne. Ale 5 určitě. Podle mého se to měnilo někdy když byly povodně. Tak dostaly oba vozy takto nalakované kabiny. Jen doplnění po GO to mělo ještě reklamu na nějaký ten poštovní obchod Qvele nebo jak se to píše romane.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
TAk deset si myslím že asi ne. Ale 5 určitě. Podle mého se to měnilo někdy když byly povodně. Tak dostaly oba vozy takto nalakované kabiny. Jen doplnění po GO to mělo ještě reklamu na nějaký ten poštovní obchod Qvele nebo jak se to píše romane.9001 píše:To je ještě z doby kdy byla reklama na GO (Eurotel) Byla celovozová a i interiér doznal změn, jako oranžové sedačky. Možná takových 10 let by to být mohlo. Jinak stejně vypadá i vlečnák