Pracovní, služební a dispečerské vozy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pracovní a služební vozy
Tak se nám konečně zadařilo a po měsíci pokusů a omylů byla na Pankrác předána nová cvička 5525.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,já právě myslel cvičné vozy do soupravy.O tom že se na 5513 a 5517 zacvičovalo jsem nepsal..tramvajak píše: Ostatně na kondičních vozech se toho ani moc nacvičit nedá. Zůstaly ve stejném stavu, v jakém byly vyřazeny z osobní dopravy. Jejich účelem bylo pouze spřahování do souprav za běžné cvičné vozy - nic víc.
Tím,že se základní kurz jezdí i odpoledne tak je "navýšen" počet vozů k dispozici.demon píše:Opravdu ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu ?Tom 11 píše:Jsou odstavené na Pankráci v kleci a už poměrně dlouho s nimi nikdo nejel,nejsou už potřeba,cvičáků je dostatek..Škoda 7 Tr píše:Neví někdo jak jsou na tom vleky za cvičky 5513 a 5517? Jsem je už chvíli neviděl.
Ostatně na kondičních vozech se toho ani moc nacvičit nedá. Zůstaly ve stejném stavu, v jakém byly vyřazeny z osobní dopravy. Jejich účelem bylo pouze spřahování do souprav za běžné cvičné vozy - nic víc.Tom 11 píše: ...poměrně dlouho s nimi nikdo nejel,nejsou už potřeba,cvičáků je dostatek
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Jsou odstavené na Pankráci v kleci a už poměrně dlouho s nimi nikdo nejel,nejsou už potřeba,cvičáků je dostatek..Škoda 7 Tr píše:Neví někdo jak jsou na tom vleky za cvičky 5513 a 5517? Jsem je už chvíli neviděl.
- Škoda 7 Tr
- ovocnář
- Kontaktovat uživatele:
No právěže je mají vyřadit a už jsem je delší dobu neviděl, tak se ptám jestli ještě jezdí, nebo už jsou odstavené.tramvajak píše:Další, co neumí číst... pár řádků níž je jasně napsáno, že tyto kondiční vozy budou ke dni 30. listopadu vyřazeny...Škoda 7 Tr píše:Neví někdo jak jsou na tom vleky za cvičky 5513 a 5517? Jsem je už chvíli neviděl.
Další, co neumí číst... pár řádků níž je jasně napsáno, že tyto kondiční vozy budou ke dni 30. listopadu vyřazeny...Škoda 7 Tr píše:Neví někdo jak jsou na tom vleky za cvičky 5513 a 5517? Jsem je už chvíli neviděl.
- Škoda 7 Tr
- ovocnář
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo jak jsou na tom vleky za cvičky 5513 a 5517? Jsem je už chvíli neviděl.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč. Taky si říkám, že je třeba pěkná kravina pokřik "Smrt Spartě". Jestli si pod tím mám představit zánik klubu, tak by nám určitě chybělo to, že můžeme před vyprodaným Edenem přivítat "železnou" Spartu a necelé dvě hodiny poté se opájet pocitemz vítězství. Ikdyž uznávám, že se mi pindy typu "Učte se znát názvy soupeře v 2. lize", taky celkem líběj. P.S. Natrhnete dneska těm Žliňákum prd...!Jabberwocky píše:Hej, dobre sa to počúva![]()
(Ale když už jsme takhle off-topic, dodám jednu věc, kterou to uvedu na pravou míru - je fajn, že je Slavia nahoře, je taky fajn, že je Sparta dole, ale z dlouhodobého hlediska bych slabou Spartu nechtěl. To pak není žádná zábava. Sparťani teď bohužel našli svého Lešku, navíc doplácejí na Košťálova léta, kdy o výhře rozhodovali hlavně kapříci. Jak jsme v rodině už ve čtvrté generaci slávisti, tak to Spartě vlastně ani moc nepřeju. Slabá Sparta je špatně pro fotbal obecně, a tudíž i pro Slavii a pro representaci. Howgh.)
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Hej, dobre sa to počúva
(Ale když už jsme takhle off-topic, dodám jednu věc, kterou to uvedu na pravou míru - je fajn, že je Slavia nahoře, je taky fajn, že je Sparta dole, ale z dlouhodobého hlediska bych slabou Spartu nechtěl. To pak není žádná zábava. Sparťani teď bohužel našli svého Lešku, navíc doplácejí na Košťálova léta, kdy o výhře rozhodovali hlavně kapříci. Jak jsme v rodině už ve čtvrté generaci slávisti, tak to Spartě vlastně ani moc nepřeju. Slabá Sparta je špatně pro fotbal obecně, a tudíž i pro Slavii a pro representaci. Howgh.)
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na to se dá odpovědět jedině takto:Jabberwocky píše:Ono se dá dnes na Spartě ještě zahořet? Já myslel, že se tam už jen jezdí pro body![]()
(Nojo, nojo, už mlčim.)
http://other.mhdcr.biz/Evropa2_-_choroby_pejsku.mp3 - poslechnout, kvalitní...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je tom pouze to, že se bude opravovat. Tedy pardon, že se opravuje, ale výhradně za použití kytu, barvy, špachtle a štětce.
+pár drobností...
+pár drobností...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve vzduchu jsem slyšel, že krásně novou digitální výzbroj by mohl dostat ale co je na tom pravdy?pterodaktyl píše:Chtěl bych se zeptat na Měřící vůz ev.č.5521. Četl jsem ,že zahořel na Spartě. Co s ním bude dále? Bude se opravovat,nebo půjde do šrotu?
Pokud se bude opravovat,nebylo by záhodno do něj dosadit výzbroj TV1 z likvidovaných T3M či TV3 z KT8?
-
pterodaktyl
- Uživatel
myslel jsem tím,že zahořel ten měřák a ne fotbalovej klubJabberwocky píše:Ono se dá dnes na Spartě ještě zahořet? Já myslel, že se tam už jen jezdí pro body![]()
(Nojo, nojo, už mlčim.)
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Ono se dá dnes na Spartě ještě zahořet? Já myslel, že se tam už jen jezdí pro body
(Nojo, nojo, už mlčim.)
(Nojo, nojo, už mlčim.)