Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Škoda 15T ForCity
Tak se ke mě donesla uniformace, že prý 15T do Voko ne, bo se nevejdou do vrat. Tak mě zajímá kdo o téhle věci něco ví?
Je fakt, že u některých vrat tam moc místa nezbývá ani u T3, nicméně mám za to, že ta díra je snad (+/-) všude stejná. Ovšem 15T připomíná zepředu lichoběžník, takže možná dole plenty podvozků by mohly vadit.
Je fakt, že u některých vrat tam moc místa nezbývá ani u T3, nicméně mám za to, že ta díra je snad (+/-) všude stejná. Ovšem 15T připomíná zepředu lichoběžník, takže možná dole plenty podvozků by mohly vadit.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak tuhle tabulku jsem taky neznal.7105 píše:ad další dodávky 15T:
Pro uživatele honmerz - výhled rozmístění vozů ve vozovnách do roku 2018 (XLS)
download.php?id=8992
Čili momentálně to vypadá tak, že by se za pár let T6tky prodali do nějakýho Pr.delostánu?
Stačí nebýt líný, přičemž se ani nemusí používat vyhledávání, a jednoduše pročíst posledních 5-10 stran tohoto tématu. Zabere to tak 15 minut a člověk ze sebe nedělá hlupáka 
Dík za informaci - ono je to jednoduché, pokud ovšem člověk ví, že něco takového vůbec existuje. Ale nešlo by to bez toho dělaní ze sebe frajera a idiota z toho, kdo vůbec není "od fochu" a nemůže tušit, co má hledat?Martin Šubrt píše:Šmankote, a proč se asi na těchto stránkách pan Martyn s panem Petrem tak snaží? Nestačilo by si to vypravení prostě přečíst na hlavní stránce? Máme jaksi na stránkách kolonku PROVOZ a tam je to popsáno dostatečně blbuvzdorně... http://www.prazsketramvaje.cz/jizdnirady/20110322.xls Hledání těchto informací zde zvládne i průměrně cvičený šimpanz... Opravuji, zcela necvičený šimpanz...honmerz píše:Trošku víc hledat - ano, ale chce to mít alespoň základní výchozí oblast, kde začít hledat. Můžete poradit, kde začít s hledáním?
A k těm vozovnám - může tady nějaký odborník uvést, které linky vypravují:
Pankrác
Vokovice
Kobylisy
Honza
ad další dodávky 15T:
download.php?id=8992
download.php?id=8992
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
On by se o to totiž někdo musel starat a zrovna tahle "hromádka" je dlouhodobě poddimenzovaná.
Ještě by to pak někdo rozmáz, případně přidal pár fotek údržby po měsíci provozu...
To se totiž nedá tak dobře prodat, jako bombastickej titulek "Wifi v tramvaji".
Ještě by to pak někdo rozmáz, případně přidal pár fotek údržby po měsíci provozu...
To se totiž nedá tak dobře prodat, jako bombastickej titulek "Wifi v tramvaji".
Vojta Tramvaj píše:Dobrá, upusťmě od tohoto tématu, jak tady člověka zdebilnit.
Mám dotaz, jak to bude s těma ledničkama v 15T?
Oni tam nějaké jsou? Nejsou a prý nebudou. Vypadaly by totiž brzy jako pícky. Stačí se třeba kouknout na stav mikrovlnek na konečných. Ukradené skleněné talíře atd.
To není žádná záhada, kdyby jsi četl fórum pořádně, odpověď by jsi znalVojta Tramvaj píše:To nikdo neví. Někteří říkají, že má dva články a je v Plzni, je faktem, že po Brno Veletrhu se našly v kovošrotu dveře na 15T. Je to záhada převeliká.fricoolinek2 píše:00 - rozkuchaná in Schade Pilsen?![]()
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, upusťmě od tohoto tématu, jak tady člověka zdebilnit.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Šmankote, a proč se asi na těchto stránkách pan Martyn s panem Petrem tak snaží? Nestačilo by si to vypravení prostě přečíst na hlavní stránce? Máme jaksi na stránkách kolonku PROVOZ a tam je to popsáno dostatečně blbuvzdorně... http://www.prazsketramvaje.cz/jizdnirady/20110322.xls Hledání těchto informací zde zvládne i průměrně cvičený šimpanz... Opravuji, zcela necvičený šimpanz...honmerz píše:Trošku víc hledat - ano, ale chce to mít alespoň základní výchozí oblast, kde začít hledat. Můžete poradit, kde začít s hledáním?
Pankrác
Vokovice
Kobylisy
Honza
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hledej třeba vypravení na páteři...
Provoz - aktuální data vypravení
Edit: Pozdě...
Ono dokonce i fórum už bylo vyléčeno ze slepoty a doporučuje hledání...
Provoz - aktuální data vypravení
Edit: Pozdě...
Ono dokonce i fórum už bylo vyléčeno ze slepoty a doporučuje hledání...
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
honmerz píše:které linky vypravují: Pankrác,Vokovice,Kobylisy,Honza
Provoz - aktuální data vypravení (www. PražskéTramvaje .cz)
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To nikdo neví. Někteří říkají, že má dva články a je v Plzni, je faktem, že po Brno Veletrhu se našly v kovošrotu dveře na 15T. Je to záhada převeliká.fricoolinek2 píše:00 - rozkuchaná in Schade Pilsen?
Trošku víc hledat - ano, ale chce to mít alespoň základní výchozí oblast, kde začít hledat. Můžete poradit, kde začít s hledáním?7105 píše:Protože na těhle pořadích taky může jezdit 15T, neboť jsou pankrácká a co já vím 15T jezdí negarantovaně.
EDIT: Motol 15T podle mne jen tak nedostane; je a bude baštou 14T. Po zaplnění vozovny Pankrác budou pokračovat dodávky asi do vozovny Vokovice nebo Kobylisy. Navíc docela zevrubně se to zde už řešilo, ba dokonce jsou k dispozici i excelové tabulky na toto téma, chtělo by to trošku více hledat.
Pankrác
Vokovice
Kobylisy
Honza
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
00 - rozkuchaná in Schade Pilsen?