Pětitunovej špendlík?Mr.Cross píše:Když kolem vás projede venku 9123 uslyšíte spadnout i špendlík!
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Když kolem vás projede venku 9123 uslyšíte spadnout i špendlík! 
-
radek31
- Moderátor
taky to nechápu, na konci června se v novinách začalo psát, jak Prahu zničí nová hnusná tramvaj a pár dní poté mluvčí Škodovky prohlásil/a, že podobu zveřejní "příští týden" - je to skoro 4 měsíce a nic - ale když si uvědomíme, kolik bylo naslibováno vozů 14T a kolik jich reálně jezdí, tak taková malá lež nemůže překvapitNeral píše:Tak to je škoda...Petr píše:Vizualizace hned tak nebude
Ale stejně nechápu, jak je teda možné, že se tu někdy v červenci s jistotou psalo, že Škoda asi tak do týdne odtajní první vizualizace nové 15T - a pak to najednou utichlo a nebylo z toho vůbec nic...
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je škoda...Petr píše:Vizualizace hned tak nebude
Ale stejně nechápu, jak je teda možné, že se tu někdy v červenci s jistotou psalo, že Škoda asi tak do týdne odtajní první vizualizace nové 15T - a pak to najednou utichlo a nebylo z toho vůbec nic...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Upravene jsou zatim jen dve motolské. Jedna z nich je 9119, druha zrejme 9121. Tesim se tedy, az narazim v ulicich na 9123 zda bude ticha..
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Rozhodně to tedy není na 9118 - tou jsem dnes jel a rachtala jak o život.
-
radek31
- Moderátor
sakraPetr píše:Vizualizace hned tak nebude
ale ty články nejsou náhoda, za tím něco bude
ke 14T:
snad to není tajné, ale konečně jsem se dozvěděl jak je to s těma protirachtacíma úpravama 14T
finální verze je zatím pouze na 9123 (dnes vyjížděla z vozovny a nebyla vůbec slyšet, ale je pravda, že jsem se tomu moc nevěnoval - podle kolegy, který v ní jel už nerachtá) - navíc jsou tam další úpravy jako jiné kamery a snad nějaká úprava na magnetech
nefinální protirachtací úpravy jsou údajně na 9119 a 9121 - nevím, nezažil jsem je v poslední době
9116 ani 9117 upravena zatím není
konečně se začalo dělat něco s 9111, tak snad už se s ní bude lépe jezdit, ten omezovač byl strašnej
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Když mohl Robert Musil napsat (a nedokončit) Muže bez vlastností, co by Škodovka nemohla vyrobit (a nedodat) tramvaj bez vzhledu... :-)
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Vizualizace hned tak nebuderadek31 píše:v poslední době je snad každý den v novinách nějaký kritický článek na 14T - podle předchozích zkušeností bych skoro řekl, že Škodovka rozjela PR kampaň na uvedení 15Tdoufám, že se nepletu a brzo se dočkáme alespoň vizualizace
už jsem se několikrát ptal "servis-manů", kteří v noci šmejdí po SA na další vozidla, ale odpovídá mi jen potutelný úsměv a poznámky, jestli mi jí mají nakreslit či vymodelovat....pak je konstováno něco na téma devizové ciziny
Prý brzy přijede 9124... ale můžete to brát jako tlach. Zdrojem je někdo neznámý z Plzně, který tam prý viděl nějakou aktivitu okolo téhle tramvaje 
-
radek31
- Moderátor
v poslední době je snad každý den v novinách nějaký kritický článek na 14T - podle předchozích zkušeností bych skoro řekl, že Škodovka rozjela PR kampaň na uvedení 15T
doufám, že se nepletu a brzo se dočkáme alespoň vizualizace
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
demon píše:Po silnici, samozřejmě...