T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 10.10.2006 23:14

demon píše:Tak tak a jelikož mají wany 99,9% (no možná maličko míň) shodných dílů s R.P/PV, tak je z hlediska provozních výdajů lepší, když budou ve vozovně, která má ty díly (a zaběhnutý servis) na skladě, než kdyby měly být někde, kde by se kvůli nim muselo teprve budovat zázemí.
Souhlas, ale jen do doby než vozy začnou rotovat jako lokomotivy... :wink: (ale to je ještě asi bohužel moc daleko)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 10.10.2006 23:08

Proxy píše:Odpověď je velice jednoduchá: Vokovice již mají krnováky a nyní se místo nich začnou dělat wany - tak je to logické pokračování...
Tak tak a jelikož mají wany 99,9% (no možná maličko míň) shodných dílů s R.P/PV, tak je z hlediska provozních výdajů lepší, když budou ve vozovně, která má ty díly (a zaběhnutý servis) na skladě, než kdyby měly být někde, kde by se kvůli nim muselo teprve budovat zázemí.

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 10.10.2006 23:03

demon píše:To jako že v budoucnu ANO, příští rok bude první na zkoušku. Jistý je, že horší než z Parsu to určitě nebude! :wink:
Hm, tak to mám "radost" no, tak to je víc než v prde.. (a tak dále) škoda no. :cry:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 10.10.2006 23:01

DJ LA DÉFENSE píše:To jako, že Nízký kačeny bude dělat??? ÚDDP? :shock:
To jako že v budoucnu ANO, příští rok bude první na zkoušku. Jistý je, že horší než z Parsu to určitě nebude! :wink:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 10.10.2006 23:00

Mapl píše:Nebude no...., ale hlavně nechápu, proč šly do Vokovic.
Kdyby bylo po mým, tak to pošlu třeba do loubětína nebo Motola.
Odpověď je velice jednoduchá: Vokovice již mají krnováky a nyní se místo nich začnou dělat wany - tak je to logické pokračování...

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 10.10.2006 22:58

demon píše:Dodání T3R.P 8545 se dá čekat někdy v červenci příštího roku, takže poslední na 99% nebude, příští rok jich má být min. 40ks a k tomu 5ks T3R.PV. Z toho plyne že 8185 by poslední být mohla - bude poslední R.PV příštího roku. K tomu možná 5ks T3R.PLF a 5ks KT8D5.RN2P (z toho 1ks v ÚD).
To jako, že Nízký kačeny bude dělat??? ÚDDP? :shock:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 10.10.2006 21:26

Tom 11 píše:Tak jsem zjistil,že rekonstrukce T3R.P. končí číslem 8545!Ale T3 je ještě dost,to už půjdou na šrot nebo jako "papírová rekonstrukce" na T3R.PV?
Dodání T3R.P 8545 se dá čekat někdy v červenci příštího roku, takže poslední na 99% nebude, příští rok jich má být min. 40ks a k tomu 5ks T3R.PV. Z toho plyne že 8185 by poslední být mohla - bude poslední R.PV příštího roku. K tomu možná 5ks T3R.PLF a 5ks KT8D5.RN2P (z toho 1ks v ÚD).

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 10.10.2006 20:56

OndraH píše:Já bych v tom viděl to, že Mapl to má na 2 daleko a děsně ho to mrzí..

No, tak to určitě nemrzí.
Jak jsem psal, z mého hlediska je to dobře, že tu tramvaj neuvidim, ale divim se, že to DP nedojde, že bude jezdit pouze na dvojce... :lol: :lol:

OndraH

Příspěvek od OndraH » 10.10.2006 20:48

DJ LA DÉFENSE píše:Marně hledám logiku proč Hloubětín, proč Motol, je to to samé jako okovice. A na dvojce se uživí jéje (Vojenská nemocnice, úřady pro Prahu 6)
Já bych v tom viděl to, že Mapl to má na 2 daleko a děsně ho to mrzí..

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 10.10.2006 20:09

Marně hledám logiku proč Hloubětín, proč Motol, je to to samé jako okovice. A na dvojce se uživí jéje (Vojenská nemocnice, úřady pro Prahu 6)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10.10.2006 19:38

Přesně.Měly to dát do Hloubětína.

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 10.10.2006 19:30

Anonymous píše:Jo,já to zase až tak nemyslel :wink: ,ale ten nátěr je opravdu strašnej.Jinak nevím proč se vůbec ty wany dělají,když je skoro nikdo nechce,protože na dvojce nízkopodlažní část ani nebude využitá!

Nebude no...., ale hlavně nechápu, proč šly do Vokovic.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10.10.2006 19:29

Mapl píše:No, zase takhle bych o tom nemluvil. :lol:
Mně se nátěr nelíbí, všechno...., ale ten interiér špatný není. Ale doufám, že nikde jinde než na svojce to nepotkám. :evil:
Jo,já to zase až tak nemyslel :wink: ,ale ten nátěr je opravdu strašnej.Jinak nevím proč se vůbec ty wany dělají,když je skoro nikdo nechce,protože na dvojce nízkopodlažní část ani nebude využitá!

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 10.10.2006 17:26

Hezká fotka. Kdyby tam posadili roční mimino, tak ta sedačka vypadá pořád jako prázdná. :lol: :D

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 10.10.2006 11:14

slimman píše:Tuší někdo uspořádání intriéru ? Liberecká wana se mi při první jízdě zamlouvala, ale přeci jen mám výhrady. Jednak malá rozteč mezi sedadly, tudíž málo místa na nohy ! V np části ty přiblblý podélný sklápěčky. I když chápu proč to tak je, osobně bych radši uspořádání podobně jako v ostravských. Navíc v libereckých jsou dost tuhé na sklápění. Viděl jsem tam stařenku, která si chtěla sednout, ale absolutně nebyla schopná si to sama sklopit ! Ovšem jestli tam budou Fainsy jako v np KT8, tak by neměl být problém.
a když si na ně sedlo dítě tak ho sedadlo přimáčklo :lol:
http://www.metroweb.cz/metro/zajimavost ... CF1158.JPG

Odpovědět