Že by se vyjímečně pochlapili a začali konat ? Už jsem pomalu začal ztrácet naději...Absolut píše:...musím pochválit operativní schopnost dispečerů...
Předvčerejší anabáze s 9111 na d-7 ve mě nevzbuzovala příliš nadějí.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Že by se vyjímečně pochlapili a začali konat ? Už jsem pomalu začal ztrácet naději...Absolut píše:...musím pochválit operativní schopnost dispečerů...
Vleze. A myslím, že to ani jinde nebude vadit, protože má zadní dveře víc vepředu. (Mimochodem, japaže se do léta stanicovalo u Národního? Poslední dveře druhé soupravy hezky ve vzduchu...)MM-Mikulovsky píše:15T je krapek delší než souprava T3 - vleze se celá k ostrůvku zastávky Pod Karlovem (přes níž jistě z IPP pokračovala)?
Automatika ve chvíli, kdy řidič navolí síťový režim, tudíž vnitřní transparent zobrazuje jen zastávky do nejbližšího rozvětveníHonza píše:Předpokládám, že se jednalo o nějaký krátkodobý odklon, ale zaujal mě ten symbol výluky v pravé části transparentu:
- Je to libovůle řidiče/softwaru, či je zobrazení podloženo nějakým předpisem/vnitropodnikovou normou?
- Zobrazuje ho nový software automaticky při sjetí, nebo je nutno ho navolit ručně/vzdáleně přes dispečink?
- Překóduje se na nový kurz a nácestní zastávky také teploměr ve vozidle?
Nehoda dvou osobních aut na světelné křižovatce na Karlově náměstí, vozy zasahovaly do jízdní cesty Karlovo náměstí - MoráňMM-Mikulovsky píše:Co se stalo - že by někdo strhl TV na Fidlovačce?petr91 píše:Výluková 15T na lince 18 ve stanici I.P. Pavlova (18:49).
PS: 15T je krapek delší než souprava T3 - vleze se celá k ostrůvku zastávky Pod Karlovem (opřes níž jistě z IPP pokračovala)?
Předpokládám, že se jednalo o nějaký krátkodobý odklon, ale zaujal mě ten symbol výluky v pravé části transparentu:petr91 píše:Výluková 15T na lince 18 ve stanici I.P. Pavlova (18:49).
Co se stalo - že by někdo strhl TV na Fidlovačce?petr91 píše:Výluková 15T na lince 18 ve stanici I.P. Pavlova (18:49).
anebo někoho poprosíš přes, SZ aby ti poslal Vozáky 18 tekMPL píše:Asi blbý dotaz (nekamenujte mě za něj):
Nejsa zaměstnanec DP, dostanu se někde k informaci, kdy je které pořadí linky 18 na té které konečné?
Předem děkuji za slušnou konstruktivní odpověď,.
Kdo si počká, ten se dočká..petr03 píše:Tak už je to tady, dva kousky na trati s cestujícími![]()
![]()
To je dobře že
už jezdí ve větším počtu. Bylo na čase
![]()
![]()