Můžu potvrdit, že 9116 byla skutečně na 502/26 neb jsem seděl v příjemné malé hospůdce s výhledem na úsek Průběžná - Strašnická (reklama)a na 512/26 byla 9112 s tou jsem cestoval, při zatažení, v úseku Na Padesátém - Strašnická. Takže obě byly na garantovaných pořadí.jara píše:no a venku tedy 9112 a 9116 a na lince snad jen 9116 a to ještě na šejdru
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
Ha, tak už je to tady... Já čekal, kdy se ty Widle začnou projevovatradek31 píše:14T chytla nějaký virus
v neděli se mi na 9113 jednou stalo, že mi na hlavním displeji zůstal obraz z kamery a nezmizel při 10 km/h - vydržel tam asi 30 minut než jsem dojel na Řepy a zbavil jsem se toho až kompletním restartem včetně vypnutí baterie - bohužel jsem to nenapsal jako závadu, protože jsem si myslel, že to byla naprosto ojedinělá závada - dnešek mne usvědčil z omylu, když jsem zachraňoval kolegu na 9119 se stejným problémem, který vůbec netušil co s tím
navíc obě tramvaje mají problém s otvíráním všech dveří - na tlačítko "otvírání" někdy nereaguje vůbec, někdy otevře pouze druhé dveře, někdy pouze poslední 3, někdy první 2, někdy je otevře třeba až na 4. stisknutí tl. - prostě nepoužitelné (při všech pokusech tramvaj stála, řadič zaparkovaný - takže podmínky pro otevření dveří splněny)
"uvolnění" funguje normálně
Ještě že tam nejsou Visty, to by taky po stisknutí tlačítka na dveřích cestujícím mohlo celé ztmavnout a vyhodit dialog "Cestující se dožaduje otevření dveří. Accept or Deny?"
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by nejdříve museli nějaké jezdit!!!!! Vždyt mě to přijde že je dopravní podnik rád, že vubec jezdí ty garantované!!!! Se na to koukni na jiné pořadí nevyjíždějí. A většinou to stojí ve vozovně. Dnešní stav odpolední pro voz SA 1x dílny 9120 vozovna 9118,9122,9114 no a venku tedy 9112 a 9116 a na lince snad jen 9116 a to ještě na šejdrustteep píše:Jo jo, ještě že tam místo tý kačeny zrovna nestálo porše na lince 14... To by byl teprv hukot... By byl asi velkej průůůůůůůůůůser
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
radek31
- Moderátor
14T chytla nějaký virus 
v neděli se mi na 9113 jednou stalo, že mi na hlavním displeji zůstal obraz z kamery a nezmizel při 10 km/h - vydržel tam asi 30 minut než jsem dojel na Řepy a zbavil jsem se toho až kompletním restartem včetně vypnutí baterie - bohužel jsem to nenapsal jako závadu, protože jsem si myslel, že to byla naprosto ojedinělá závada - dnešek mne usvědčil z omylu, když jsem zachraňoval kolegu na 9119 se stejným problémem, který vůbec netušil co s tím
navíc obě tramvaje mají problém s otvíráním všech dveří - na tlačítko "otvírání" někdy nereaguje vůbec, někdy otevře pouze druhé dveře, někdy pouze poslední 3, někdy první 2, někdy je otevře třeba až na 4. stisknutí tl. - prostě nepoužitelné (při všech pokusech tramvaj stála, řadič zaparkovaný - takže podmínky pro otevření dveří splněny)
-
I.am.good
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvaj pro Prahu z plzeňské Škody vyhrála design roku 2007
http://www.ceskenoviny.cz/domov/praha/i ... ?id=255407
http://www.ceskenoviny.cz/domov/praha/i ... ?id=255407
No vzhledem k tomu, že 18ctku vypravují většinou Vokovice a Pankrác, které nemají žádnou 14T, tak se sní na té to lince nesetkáš. Cca před deseti lety jsi se mohl zde svést úplně s jinými vozy, které má na stavu Pankrác… Ale s těmi už se nesvezeš, leda, že by jsi pořádně šáhnul do kapsičky6509 píše:Bude to třeba na lince 18![]()
Zítra bych vyhlížel 14T nejspíš na lince 6, 7, 5, 13
To jsou otázky