Nebo jakákoliv 14T na kterékoliv lince a pořadí, kdyby náhodou jezdila, ihned ať se ten vyvolený co to ví podělí s ostatními
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
A jéjeSmurfx píše:Kuriózní situace na konečné Sídliště Řepy. Jako zkušební jízda právě přijížděla 9111 s novými podvozky, když se v 10:44 chystala 9113 na 9/9 na výjezd z konečné. Zřejmě se 13 té 11ky tak lekla, že se rozbila a zamrzla přímo u nástupního ostrůvku. Teď se tam kolem motají lidé od DP a snaží se jí opět nahodit a blokuje tím pádem všechny devítky za ní
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kuriózní situace na konečné Sídliště Řepy. Jako zkušební jízda právě přijížděla 9111 s novými podvozky, když se v 10:44 chystala 9113 na 9/9 na výjezd z konečné. Zřejmě se 13 té 11ky tak lekla, že se rozbila a zamrzla přímo u nástupního ostrůvku. Teď se tam kolem motají lidé od DP a snaží se jí opět nahodit a blokuje tím pádem všechny devítky za ní
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pípalo to po restartu na Kavalírce (cca až na Poštovku) a rozčiloval se právě Mr. Cross, že prý to v T6 to tak dlouho ani po restartu neděláSmurfx píše:Vždyť on se mu řidič gesty odvděčil, také ho trochu poškádlil když chtěl vystoupit na Hlušičkově, odmítl mu otevřít dveře
. Chudáci ostatní cestující, jak k tomu přijdou.
Zdálo se mi to, nebo tam zase během jízdy pípal Apex a admin Petr se rozčiloval pročpak to tak pěkně bezdůvodně pípá?
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť on se mu řidič gesty odvděčiltrainzjohny píše:Jj![]()
ovšem problém je, že jako nástroj používáš tlačítka v tramvaji a hraješ jen panu řidiči
![]()
(jako by jsi nevěděl že má práci).
Zdálo se mi to, nebo tam zase během jízdy pípal Apex a admin Petr se rozčiloval pročpak to tak pěkně bezdůvodně pípá?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nic já muzikant...Smurfx píše:Já jsem taky seděl ve druhém článku, jak je nesený tak je jízda v něm velmi pohodlná a nedoléhají tam rázy od podvozku. A stejně jako ty, i já jsem častým kritikem, jízda s ní na mně ale vždy zanechá dobrý pocit (pokud je poloprázdná, jako dnes).
to:trainzjohny. Seděl jsem ve druhém článku nalevo na druhé dvojsedačce. A ty? Nebyl si náhodou ten šprýmařský tramvaják co vystupoval na hlušičkově?
Supr, dík moc fšem za info, to sem nečekal kolik lidí se sesype aby mi pomohli
.
No asi by stačilo mi sdělit jeden spoj, kterej je ta 9/9 a ostatní bych nejspíš dal dohromady, ale jistota je jistota, takže dík za všechny ty spoje.
Tak jestli to vyjde se zejtra budu snažit na nějakej spoj někde narazit, abych se projel. Zatim sem jel pouze párkrát s 9111 na 3.
Ale musim říct, že ty KTN mi přijdou lepší. I když některý tak příšerně skřípou v kloubu až mi z toho hlava celá brní, jsou prostě hezčí. Mohli by změnit nátěry na tu 14T, ten šedivofialovej se mi moc nelíbí.
No asi by stačilo mi sdělit jeden spoj, kterej je ta 9/9 a ostatní bych nejspíš dal dohromady, ale jistota je jistota, takže dík za všechny ty spoje.
Tak jestli to vyjde se zejtra budu snažit na nějakej spoj někde narazit, abych se projel. Zatim sem jel pouze párkrát s 9111 na 3.
Ale musim říct, že ty KTN mi přijdou lepší. I když některý tak příšerně skřípou v kloubu až mi z toho hlava celá brní, jsou prostě hezčí. Mohli by změnit nátěry na tu 14T, ten šedivofialovej se mi moc nelíbí.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škodovka pokud jezdí, tak právě na 9/9, dnes až od 10:30,včera vůbec,v pondělí ano a v úterý ráo do cca 6 kdy měla poruchu a domů. Tedy na škodovku se nespoléhej4021 píše:Zejtra bych se rád projel nějakým poršem. Ale nevim jestli se na ty řády zveřejněný na Ropidu můžu spolíhat. Opravdu doteď (po-čt) jezdilo pouze jedno porše a to na devítce?
A nemohlo by se to náhodou od zejtřka změnit![]()
![]()
A taky tam nepoznám který spoje jsou to vyvolený pořadí, který teda nízkopodlažní je... mohl by mi to pls někdo prozradit?
Nízký kachny jezdí dost pravidelně na pořadích jejichž časy jsou na Ropidu a to:
Linka 1=pořadí 1,3,5
Linka 3=pořadí 9,17
Linka 25=pořadí 2,8,15