http://krinek.rajce.idnes.cz/17._6._201 ... 54600a.jpg
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
I přesto se oba kusy dnes venčily. Potkaly se za Otakarovou, škoda, že jsem dou dobou byl na Nám.Bří Synků, byly by další potkávací fotky
- Bobik
- Uživatel
To spíš "Costimjenomteďbudemedělat?" 
-
gabuliatko
- Uživatel
že by "co nám to tady bliká za kontrolku" 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Závada typu „C“ je potvora a nastupuje u mne často: Cosemtojenomchtěl…
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy? Řízení? 9201 nebo 9207?demon píše:závada typu "C"...
U 9201 nebo u 9207 ? Mohl bys napsat víc o té závadě?demon píše:Mám za to, že to tu ještě nikdo nenapsal, ale zkušební provoz s cestujícími se opět odkládá, neboť v sobotu se znovu zadařila závada typu "C"...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám za to, že to tu ještě nikdo nenapsal, ale zkušební provoz s cestujícími se opět odkládá, neboť v sobotu se znovu zadařila závada typu "C"...
Myslím, že jsem první, kdo tento přístroj natočil takhle z vrchu, tak bych si to sem dovolil umístit
http://www.youtube.com/watch?v=VvcjI6RcBAU
http://www.youtube.com/watch?v=VvcjI6RcBAU
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono obecně je problém že 60% zaměstnanců chodí do práce jen kvuli tomu že mají práci a ne že je to baví či dokonce zajímá a nebo to mají jako koníčka. Polovička lidí neumí plnohodnotně užívat všech věcí, které pro práci mají. Opakem je že velmi dobře umí využívat benefitů a kliček jak se z práce ulejt. Tak bych ani nechtěl být tím přednášejicím, který by té skupině lidí, které to vůbec nezajímá vyprávěl. Ono si občas stačí jít stoupnout ke KFC na pavlák či na palmovku a tam se člověk dozví nových věcí. Ono u nás na metru kdyby jses zeptal lidí jaké zabezpečovače metro má tak jsem přesvědčen že 50% to nebude vědět s odpovědí to nepotřebuji. Tak přesně tak je to s kolejnicí S49. On má pod prdelí kola a jede po kolejích a jestli jsou makové či takové to už je šumák.gabuliatko píše:A co na tu známku psát číslo vozu (jako u aut) (píšou se čísla na větší blbosti) ? Ono trochu osvěty mezi řidiči v DPP, proč S49, by asi taky neškodilo.
-
gabuliatko
- Uživatel
A co na tu známku psát číslo vozu (jako u aut) (píšou se čísla na větší blbosti) ? Ono trochu osvěty mezi řidiči v DPP, proč S49, by asi taky neškodilo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No řidiče přistihnout tak mu urazit pazoury a dát výpověd.hyaho píše:On je problém i ten že si ji asi řidiči záměrně přelepují jinam i na jiné vozy, nastává problém v případě odklonu vozů kdy by se mohl dostat vůz co nesmí na S49 a vjede tam jelikož bude mít vůz známku. Jinak dle mých informací na 15T bylo odsouhlaseno umístění známky uprostřed.Štěpán píše:Zatím jsem ještě neviděl KT8, která by tu známku neměla nalepenou podle předpisu.
Výsledně by se nic stát nemělo, když tam vjede i s menším okolkem, ale náhoda je *****...
On je problém i ten že si ji asi řidiči záměrně přelepují jinam i na jiné vozy, nastává problém v případě odklonu vozů kdy by se mohl dostat vůz co nesmí na S49 a vjede tam jelikož bude mít vůz známku. Jinak dle mých informací na 15T bylo odsouhlaseno umístění známky uprostřed.Štěpán píše:Zatím jsem ještě neviděl KT8, která by tu známku neměla nalepenou podle předpisu.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já anoŠtěpán píše:Zatím jsem ještě neviděl KT8, která by tu známku neměla nalepenou podle předpisu.
Zatím jsem ještě neviděl KT8, která by tu známku neměla nalepenou podle předpisu.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9201 jsem potkal na Želivského těsně před tím, než se (dle již uveřejněného fota) míjela v zastávce Mezi hřbitovy s 9207. Na fotce jsem si všiml, že má "dálniční známku" (piktogram S, oficiálně E,49) uprostřed čelního skla (jako mnohé T6 a staré KT - u nichž přelepení kvůli nezakrytí výhledu do pomocných vnějších zrcátek má smysl, tady jej však nevidím).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.