Něco podobného nastalo o prázdninách na BéčkuTom píše:Kdyby to takto probíhalo u metra tak se nejezdíTam se noví řidiči cvičí i za běžného provozu.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám návrh vyčleníme jednu loď v nějaký vozovně dovezeme tam 9112, 9113, 9114, 9115 9101 a 9104, nesmí být v kopci, aby tam 04 na ty dva TM vyjela (pokuď je ještě má), dotáhneme 9102 a 9103 a uděláme muzeum nízkopodlažních tram. 9111 s 8251 a 8252 tam bude vozit návštěvníky
No je povolbách tak si nebudeme přece ničit nové tramky a pěkně je schováme pod střechu ať na ně neprší
No je povolbách tak si nebudeme přece ničit nové tramky a pěkně je schováme pod střechu ať na ně neprší
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No soft už prej je schválenej. A 9113,9114 a mám za to že i 9115 TBZ už mají. Prostě není ještě něco. No uvidíme. Ale není to špatné ne. Už budou dvě muzea nízkopodlažních vozidel. Ale zase výhoda je v tom, že ve vozovně když je fotíš tak ti neujedou.DavidD píše:No myslím, že problém je v tom, že nebude schválený(popříkladně vyzkoušený) ten nový software co je nahraný od 9113 a proto se čeká.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,9113 je tady poměrně dlouho,tak kdyby se chtělo,tak by mohl být schválený,ale to by se muselo chtít! A hlavně jsem 9113 mockrát v ulicích zatím neviděl...DavidD píše:No myslím, že problém je v tom, že nebude schválený(popříkladně vyzkoušený) ten nový software co je nahraný od 9113 a proto se čeká.
Ono je celkem zbytečný,aby ty vozy z Plzně vozily,když stejně stojí ve vozovně...
9114 ještě nevykonala jedinou jízdu(kromě TBZ) a teprve se instalují strojky...
- pan Vedoucí
- Uživatel
Souhlasím, ale to by samozřejmě někdo musel chtít, že.Tom píše:minimálně měla jezdit i 9113 a ne čekat na to, až se stáhne z provozu 9111... Výmluvy typu nemáme řidiče... sou naprosto zcestné... měli na to totiž rok, to si mohli vycvičit takových řidičů...
Kdyby to takto probíhalo u metra tak se nejezdíTam se noví řidiči cvičí i za běžného provozu.
Letos byly volby a bylo nepředstavitelné, aby tento vůz nejezdil s cestujícími, protože probíhal zácvik. Teď je vozů dostatek, ale zácvik stále nikde. Kde udělali soudruzi chybu?
-
I.am.good
14t - 3.1.2007
Vložil jsem na ukázku foto současného stavu tramvají 14t ve vozovně Motol (omluvte zhoršenou kvalitu fotek šero+chybějící stativ)
9111 : najeto téměř 91000km,bude jezdit do 100000km poté výměna podvozků.
9112 : probíhá lepení druhého bočního okna v prostoru pro cestující.
9113 : beze změny
9114 : nalepení vnitřních i vnějších evidenčních čísel + piktogramů(kočárek,atd),instalace označovačů jízdenek.
9115 : probíhá vnější i vnitřní nalepení evid.čísel+piktogramů.
9116 : ta tam ještě neni
9111 : najeto téměř 91000km,bude jezdit do 100000km poté výměna podvozků.
9112 : probíhá lepení druhého bočního okna v prostoru pro cestující.
9113 : beze změny
9114 : nalepení vnitřních i vnějších evidenčních čísel + piktogramů(kočárek,atd),instalace označovačů jízdenek.
9115 : probíhá vnější i vnitřní nalepení evid.čísel+piktogramů.
9116 : ta tam ještě neni
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ví někdo jak to bude s tramvajemi 14T v budoucnu? Podle smlouvy mělo být ke konci roku 2007 v Praze 20 tramvají. Zbývá tedy ještě dalších 15, což by Škodovka mohla stihnout. Jak je to ale s opcí na dalších 40 kusů? Bude využita celá nebo jen část? Tramvaj 15T má být představena už v roce 2009 a v té době by snad mohly začít chodit i do Prahy a to už snad nikdo 14T chtít nebude. Pak jsem, ale skeptický, jestli do roku 2009 stihne Škoda dodat dalších 40 kusů - budou-li objednány.
- pan Vedoucí
- Uživatel
Co já vím tak počet oprvánění na vedoucích funkcích taky neroste!pan Vedoucí píše:Vzhledem k tomu, že počet řidičských opravnění řidičů je stále stejný a kurzy se ruší jak na běžícím pásu + naopak roste počet oprvánění na vedoucích funkcích, obávám se, že toto datum nebude zrovna to pravé..
Leda, že by vyjela strašnická..
- pan Vedoucí
- Uživatel
Vzhledem k tomu, že počet řidičských opravnění řidičů je stále stejný a kurzy se ruší jak na běžícím pásu + naopak roste počet oprvánění na vedoucích funkcích, obávám se, že toto datum nebude zrovna to pravé..JaHu píše:Tak jsem zvědav, kdy se objeví nějaká další 14T taky v běžném provozu na lince. Něčemu by možná mohlo nasvědčovat datum 8.1., od kdy mají být zavedeny na lince 25 již 2 roky slibované a stále odkládané (mj. prý kvůli nedostatku vozů) dvouvozové soupravy, popř. KT8.
Leda, že by vyjela strašnická..