Tak víš jako nechci nějak rejpat, ale osobně bych substrátu nedal sedačky žádný a byl by klid, ale jak se chceš zavděčit široké skupině obyvatelstva?? Polstr ala R.P? Díky, taková nádherná tekoucí socka si udělá pohodlí a ty pak v tom máš sedět aniž bys poznal jestli to zasviněný je nebo není? Hnusnej plast co byl v jednom návrhu? To samý jak u dřeva rejpat se tam bude taky. Takže co si vybrat? Sesla ala T3? Jo jsou nejlepší ...DavidD píše:Jsem zjedav až do toho začnou drápat, jak laciné bude vždy celou sedačku vyměnit???
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
Právě!XSC píše:To dopadne jako ve škole. Dokud se nerozpadne, nechá se to být i se škrábanci.DavidD píše:Jsem zjedav až do toho začnou drápat, jak laciné bude vždy celou sedačku vyměnit???
To dopadne jako ve škole. Dokud se nerozpadne, nechá se to být i se škrábanci.DavidD píše:Jsem zjedav až do toho začnou drápat, jak laciné bude vždy celou sedačku vyměnit???
Jsem zjedav až do toho začnou drápat, jak laciné bude vždy celou sedačku vyměnit???davidtk píše:A co takle krásný 11h čísílko jako řidična správný sesli dokáže začít bolet ***** už po 2 houdinách
Dřevěný sesle jsou v pohodě, sice to v tý hyper duper moderní tramvaji vypadá trošku bizarně, ale zas je to levnější na údržbu a to i za cenu některých méně inteligetních *****ů, kteří musí psát svoje p**oviny na všechno možný, ale poznáš alespoň jestli na tom před tebou seděla socka nebo ne ... Toť můj názor.
A hlavně mne těší, že na ni budu mít papíry až při přezkoušení(teda jestli sem správně pochopil smysl té úpravy co povídali na školení)
A co takle krásný 11h čísílko jako řidič
na správný sesli dokáže začít bolet ***** už po 2 houdinách 
Dřevěný sesle jsou v pohodě, sice to v tý hyper duper moderní tramvaji vypadá trošku bizarně, ale zas je to levnější na údržbu a to i za cenu některých méně inteligetních idiotů, kteří musí psát svoje p**oviny na všechno možný, ale poznáš alespoň jestli na tom před tebou seděla socka nebo ne ... Toť můj názor.
A hlavně mne těší, že na ni budu mít papíry až při přezkoušení
(teda jestli sem správně pochopil smysl té úpravy co povídali na školení)
Dřevěný sesle jsou v pohodě, sice to v tý hyper duper moderní tramvaji vypadá trošku bizarně, ale zas je to levnější na údržbu a to i za cenu některých méně inteligetních idiotů, kteří musí psát svoje p**oviny na všechno možný, ale poznáš alespoň jestli na tom před tebou seděla socka nebo ne ... Toť můj názor.
A hlavně mne těší, že na ni budu mít papíry až při přezkoušení
Jezdím do práce tramvají 35 minut a mam plástů vždy dost a dost..a dřevo v 9088 mě přišlo ještě horšímatti píše:Řešit sedačky jestli jsou takový nebo makový je snad jedno ne? Zapomínáte na to, že v tramvaji necestujeme jako ve vlaku 4 hodiny..! Tramvají necestujeme nikdy tak dlouho, aby nás z toho bolel *****. A když, tak jenom líp, aspoň pustíte někoho jiného sednout.
Řešit sedačky jestli jsou takový nebo makový je snad jedno ne? Zapomínáte na to, že v tramvaji necestujeme jako ve vlaku 4 hodiny..! Tramvají necestujeme nikdy tak dlouho, aby nás z toho bolel *****. A když, tak jenom líp, aspoň pustíte někoho jiného sednout. 
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Dřevěný sedačky
= bolavá ***** a hemeroidy (řekněme si pravdu)
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Povíme si, kamarýde, za dvacet let8251 píše:ve škole máme dřevěné sedačky jak nové tak i staré, sedím na tom denně 7 hodin v kuse a žádné problémy se zády nemám
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mno, nevím, kolik cestujících sedí v tramvaji déle než 20 minut. Za tu dobu projede tramvaj většinou z konce Prahy do centra, kdo jede opravdu na opačný konec linky, bude to mít asi horší, ale těch asi tolik nebude. Nehledě na to, že otřesy trpí asi plastové sedáky stejně jako dřevěné.majkrosoft918 píše:mno vidím tu jeden rozdíl ,ve škole těžko budeš jezdit a tím žádné otřesy o proti tramvaji ,mno jezdit několik hodin na Libeňském moste (ještě než to částečně dali do provozu schopné) tak myslím že by to dlouho nevydržel
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mno vidím tu jeden rozdíl ,ve škole těžko budeš jezdit a tím žádné otřesy o proti tramvaji ,mno jezdit několik hodin na Libeňském moste (ještě než to částečně dali do provozu schopné) tak myslím že by to dlouho nevydržel8251 píše:ehm Tak malý šmejdi jo? No každopádně ve škole máme dřevěné sedačky jak nové tak i staré,sedím na tom denně 7 hodin v kuse a žádné problémy se zády nemám,takže my ani dřevěné sedačky v 15T vadit nebudou
ehm Tak malý šmejdi jo? No každopádně ve škole máme dřevěné sedačky jak nové tak i staré,sedím na tom denně 7 hodin v kuse a žádné problémy se zády nemám,takže my ani dřevěné sedačky v 15T vadit nebudou 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Učitel, jak má býtJabberwocky píše:Když bolí záda mě, ať koukaj bolet i ty malý šmejdy
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
To je taky jen dobře. Když bolí záda mě, ať koukaj bolet i ty malý šmejdy 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale dřevěné židle ve školách zůstaly. Sice v lepší verzi než úplně staré,ale dřevo je to pořád.