Mě T3 teda už silně vadí, včera mi to zase vopalovalo zadek... A v kačenách bejvá naopak občas zima, ale třeba jsme měl pouze pech...Tom 11 píše:No,tak ertéšestky jsou jenom čtyři,takže by 14T museli stejně být.Jsou celkem nepraktické,ale zase erpéčka nejsou špatný,prostě já to beru jako lepší T3.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,tak ertéšestky jsou jenom čtyři,takže by 14T museli stejně být.Jsou celkem nepraktické,ale zase erpéčka nejsou špatný,prostě já to beru jako lepší T3.DJ LA DÉFENSE píše:To je teda divná myšlenka, já jsem za ty poršata rád, kdoví co to neni, ale pořád lepší než erpéčka a klasiky... Už se těšim, až jich tady bude hodně. Skutečně tý tramvaji fandim, po té co jsem si přečetl rozhovor s Tarantem...
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
To je teda divná myšlenka, já jsem za ty poršata rád, kdoví co to neni, ale pořád lepší než erpéčka a klasiky... Už se těšim, až jich tady bude hodně. Skutečně tý tramvaji fandim, po té co jsem si přečetl rozhovor s Tarantem...Tom 11 píše:No,mě se nejvíc líbí KT8D5N,klasický T3 a historický.
Než investovat na poršešrot,bych raději investoval do zprovoznění ertéšestek
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Re: 14T × historcké vozy
No,já si myslím,že budeme mít i 15T...Quetzalcoatl píše:Mimochodem, kdo stále věří, že to Škodovka do konce roku stihne?
Jinak v těch historických mi zase tak málo místa nepřijde...
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
14T × historcké vozy
Samozřejmě jsem se otázkou věku vozů raději nezabýval. Všimněte si, kolik toho mají hysterické vozy a Poršrotra společného:I.am.good píše:Mám tomu rozumět tak, že historické vozy jsou těmi nejhoršími? To tak asi bude, ale vem, kolik let jsou staré ty historické a kolik je starej poršešrot
Úzká ulička, pomalost jízdy v obloucích, velikost kabiny fürera. Je to prostě návrat ke staré dobré klasice! Mimochodem, kdo stále věří, že to Škodovka do konce roku stihne?
-
I.am.good
Mám tomu rozumět tak, že historické vozy jsoui těmi nejhoršími? To tak asi bude, ale vem, kolik let jsou staré ty historické a kolik je starej poršešrotQuetzalcoatl píše:To vypadá slibně, když se už začínají kanibalizovat.Po tom, co jsem absloboval Miskulášou jízdu, si Poršetra může gratulovat. U mě je teď až jako druhý nejhorší typ co se týče celkových vlastností.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good