Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
Neblázněte, zatím se fakt spekuluje kam to pujde, sice je nejblíže Pankrác, ale vše se muže zněmit ze dne na den, tak až to tam bude tak to tam bude, a zda tam přijde 9200 nebo 9201 to taky nikdo s jistotou říct nemůže. Budme v klidu a těšte se kde budou, stejně budou všude a při střídaných přestávkách se dostane na všechny, navíc vozovny jsou stále otevřené všem zaměstnancům. (snad se nebude hlídat stejně jako první 14T ve Strašnicích
)
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Není zde již 150x opakováno jedno a totéž? Není zde již 150x položen dotaz stejného typu, která pravděpodobnost je pravděpodobnější?opocenskylukas píše:a kde je větší pravděpodobnost že spíš 15T bude?Doufám že spíš Motol.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
a kde je větší pravděpodobnost že spíš 15T bude?Doufám že spíš Motol.demon píše:Pro první vypravování s lidmi je ve hře Pankrác ev.Motol, Kobylisy až příští rok.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro první vypravování s lidmi je ve hře Pankrác ev.Motol, Kobylisy až příští rok.
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mno vozovna to měla být ,Vozovna Hodkovičky ale kvůli záplavám v srpnu 2002 je to nereálné . Hold Záplavová území což je problém něco stavět.mart337 píše:Hm, pěkně děkuju. No myslím, že toto je hudba trochu delší budoucnosti. Nejprve by se musela někde v oblasti vybudovat nová vozovna. Navíc pokud vím se pořád uvažuje o propojení Jeremenkovou, aby to bylo do Modřan, případně na Smíchov blíž. A co se týče pozemků, pokavad vím by byly první na řadě Strašnice, kde je část na cizích pozemcích a je to taky na metru. O tom už se mluvilo daleko víc. Stěhování někam jinam podle mne připadá v úvahu někdy v daleké budoucnosti spolu s rozvojem tratí v oblasti jihovýchodní Prahy. Trvale zrušit Pankrác bez náhrady by podle mne moc nešlo, leda zprovoznit "VOZOVNU NÁDRAŽÍ BRANÍK".Markus píše:O umístění 15T nemám žádné informace, ale co se týká Pankráce, očekávám tlaky na přesun vozovny jinam. Pozemky vozovny a přes ulici věznice, v blízkosti metra C a u magistrály, jsou velice lákavé. Nedostatek financí v pokladně DP i města tyto tlaky jen zesílí.
- 7001
- Uživatel
Ono ať si vezmeš jakoukoliv vozovnu v Praze tak její pozemky budou lákavé. Takhle se fakt uvažovat nedá. Navíc na Pankráci se poslední dobou hodně investovalo, (komplet nový dvůr, myčák, laserové měření kol atp.) takže o nějakém prodeji nemůže být řeč.Markus píše:O umístění 15T nemám žádné informace, ale co se týká Pankráce, očekávám tlaky na přesun vozovny jinam. Pozemky vozovny a přes ulici věznice, v blízkosti metra C a u magistrály, jsou velice lákavé. Nedostatek financí v pokladně DP i města tyto tlaky jen zesílí.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vidím to jako MF. Dokud tu vůz fyzicky nebude tak není toho moc co řešit. Taky 14T byly rozděleny pár měsíců mezi Motol a Strašnice a pak se to zase změnilo...
Spíš bych to bral tak kde se uživí a bude je na co vypravit. Takže Pankrác a Kobylisy zní docela dobře. Pankrác dvůr celkem nový kobylisy úplně a asi to nejpodstatnější jsou to významné vozovny bez NP vozů.
Spíš bych to bral tak kde se uživí a bude je na co vypravit. Takže Pankrác a Kobylisy zní docela dobře. Pankrác dvůr celkem nový kobylisy úplně a asi to nejpodstatnější jsou to významné vozovny bez NP vozů.
Hm, pěkně děkuju. No myslím, že toto je hudba trochu delší budoucnosti. Nejprve by se musela někde v oblasti vybudovat nová vozovna. Navíc pokud vím se pořád uvažuje o propojení Jeremenkovou, aby to bylo do Modřan, případně na Smíchov blíž. A co se týče pozemků, pokavad vím by byly první na řadě Strašnice, kde je část na cizích pozemcích a je to taky na metru. O tom už se mluvilo daleko víc. Stěhování někam jinam podle mne připadá v úvahu někdy v daleké budoucnosti spolu s rozvojem tratí v oblasti jihovýchodní Prahy. Trvale zrušit Pankrác bez náhrady by podle mne moc nešlo, leda zprovoznit "VOZOVNU NÁDRAŽÍ BRANÍK".Markus píše:O umístění 15T nemám žádné informace, ale co se týká Pankráce, očekávám tlaky na přesun vozovny jinam. Pozemky vozovny a přes ulici věznice, v blízkosti metra C a u magistrály, jsou velice lákavé. Nedostatek financí v pokladně DP i města tyto tlaky jen zesílí.
-
Markus
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O umístění 15T nemám žádné informace, ale co se týká Pankráce, očekávám tlaky na přesun vozovny jinam. Pozemky vozovny a přes ulici věznice, v blízkosti metra C a u magistrály, jsou velice lákavé. Nedostatek financí v pokladně DP i města tyto tlaky jen zesílí.
Podle mě bude vypravována z Motola (maj tam již zkušenosti se sarančaty, takže případné začáteční problémy nebude tak těžké odstranit, a navíc sem někde čet, že tam má (dnes možná už měla) Škodovka zázemí) a až se kompletně dokončí schvalovací proces pude na Pankrác.tramvajka píše:Také,co jsem slyšel od lidí z podniku,tak první by měla jít na Pankrác,a druhá snad jsem zaslechl že do Vozovny Kobylisy8251 píše:Tipuju že bude deponována ve vozovně Pankrác.
Mluvilo se o 20 na Pankr a další Kbylisy. Je to ale předčasné vzhledem k tomu, že je v pražském DP, kde neví ani co bude zítra. Jistota je taková, že se dnes máme líp než zítra
aspoň pro mě to platí tak, že dnes jezdíme v tom, v čem jezdíme - pohoda a budoucnost v plzeňsklých drncpískbouchkrámech.
-
gabuliatko
- Uživatel
zbožné přáníMOp píše:S lidmi se bude jezdit koncem letošního roku.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také,co jsem slyšel od lidí z podniku,tak první by měla jít na Pankrác,a druhá snad jsem zaslechl že do Vozovny Kobylisy8251 píše:Tipuju že bude deponována ve vozovně Pankrác
Tipuju že bude deponována ve vozovně Pankrác
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za tu, kde bude sidlit, a kde bude vyskolen dostatecny pocet ridicu pro jeji provoz s cestujicimi. A ktera vozovna to bude? Tipujte, hledejte informace a zjistujte jinak nez na internetu resp. tramforu. Internet totiz neni vsespasny.. Mnozi z Vas si pak mozna uvedomi, jak slozite je dostat se ke spravnym informacim a zacnou si jich vazit, ci alespon naznaku..
Navic, jak hlasa nadpis - TRAM-FÓRUM, nevíte-li, ptejte se! Ale o 15T nic nevíme.
Navic, jak hlasa nadpis - TRAM-FÓRUM, nevíte-li, ptejte se! Ale o 15T nic nevíme.