No však se nehádam, když to máš odkrokovaný...I.am.good píše:Mno, koíla se daj ještě celkem snadno vyměnit, ale co ty sjetý kolejnice??:D:D
Zkušební kolej má přesně 400metrů
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
Mno, koíla se daj ještě celkem snadno vyměnit, ale co ty sjetý kolejnice??demon píše:Musim podotknout, že naposledy srovnat kola, poněvač už takhle jsou menší než na ojetym rudlíku a příště už je čeká výměna ! A zkušební dráha je dlouhá asi takhle, plus nějakých 100 metrů co jsem měl za zády, takže tipuju i víc než zmíněných 400 metrů.
Zkušební kolej má přesně 400metrů
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Musim podotknout, že naposledy srovnat kola, poněvač už takhle jsou menší než na ojetym rudlíku a příště už je čeká výměna ! A zkušební dráha je dlouhá asi takhle, plus nějakých 100 metrů co jsem měl za zády, takže tipuju i víc než zmíněných 400 metrů.Kerberos píše:Dneska 9111 nevyjela kvůli plánované kontrolní prohlídce. Včera byla v dílnách srovnat kola.
P.S. Tak teď koukam, že je z tý fotky vidět akorát vlnobití a konec je v nedohlednu. No tak upřesnim že kilák určitě nemá....
-
Návštěvník
-
Návštěvník
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenže něco jinýho je vidět to na fotkách a když to je jede pravé podledně přes AndělAnonymous píše:Proč?? Vždyť Radek říkal, že vůbec nikdo nechtěl nic tajit a bez problémů a bez okolků to DP přiznal![]()
![]()
Taky když jsem viděl fotky 8701 po nehodě a nevypadalo to tak špatně ,ale pak jsem jí viděl na vlastní oči tak to bylo o něčem jiném
-
Kerberos
Dneska 9111 nevyjela kvůli plánované kontrolní prohlídce. Včera byla v dílnách srovnat kola.K-M píše:Jo a ještě - vsadil bych se, že zítra "bude viděna 9111 jak jede z Motola do Hostivaře" aby bylo co ukazovat...proto taky dnes již nevyjela na 3, aby se jí nedejbože něco nestalo, když už je zas jediná vystavovatelná a musí se taky hodit do gala, že jo.
-
Kerberos
Źádny pohyb nebyl diskutabilní a nebezpečný. Dneska v dílnách 9112 úspěšně splnila zábrzdnou zkoušku všech systémů brzd a navíc ještě zkratovou zábrzdnou zkoušku jak se dělala při té nešťastné nehodě. To všechno za přítomnosti komise lidí z DPP, od výrobce a soudního znalce. Potom se komise usnesla na tom, že vozidlo může normálně do provozu a přejet do Motola. Asi proto, že tam škodováci mají stálou službu nebo tak něco. Myslím, že když je vozidlo ještě v záruce, tak si ho asi budou chtít opravit v Plzni, aby byla záruka zachována.DJ LA DÉFENSE píše:No on i tenhle pohyb je značně diskutabilní a nebezpečný, nota bene přes den a nota bene tam, kde neni solo pás pro tramvaje... (Auto bych řekl, že taky nesmíš tlačit něčim jinym) Tohle by jim Policie měla zatrhnout.
-
DJ LA DÉFENSE
-
Návštěvník