Tak že to zamená, že by se mohla udržet na 3 až do června v provozu s cestujícíma? Nebo se ještě vrátí na zkušební jízdy?MOp píše:nemuze se garantovat, dokud je zkusebni provoz s cestujicimi. ten zkonci az nekdy v cervnu. zda budou obe na lince 3 netusim..
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DavidD
-
MOp
Re: Odpo
pravda, byl to sotousu raj, ale za situace, kdy poradi pred i za jede o 5 min. drive oproti standardnim JR a Porsetra vzdy cca o 5 pozde nebyl z hlediska cestujiciho optimalni.. ale musi se uznat, hloubetinsti se snazili jet druhy den take pomaleji..Pavela píše:Pozdě jsme byli, protože jezdíme důstojněa čekáme na všechny možné dobíhající zájemce
-
Pavela
Odpo
Rádo se stalo. Pozdě jsme byli, protože jezdíme důstojně
a čekáme na všechny možné dobíhající zájemce - to by naštvalo, kdybychom ujeli před nosem, že... Problém s 21 se bude zkoumat.
Marek B. píše:Musím se upřímně přiznat, že mě se také líbí čím dál tím víc. Vozil jsem se jí bez přestávky 3.5 hod. a musím říci, že jsem si to opravdu užil. Jízdní vlastnosti má dobré. Na Vodárnu, kde jsem na ni čekal mi také přijela ZC s pětiminutovým spožděním, ale to je jedno. Zažil jsem zajímavou příhodu. Před námi z Modřan jela 21 s tyristrovou výzbrojí a když jsme brzdili a ona se rozjížděla, tak jí zajiskřilo za zadními koly a prudce se zastavila. Nakonec vjela na smyčku Dvorce a my jsme ji předjeli:). Také děkuji přítomnému personálu za ochotu odpovídat na otázky.
-
MOp
- Absolut
- Moderátor
Jo, v Hloubětíně jsou kingové. Ale největší kingoška byla asi 8letá holčička, která při nástupu do 14T zatahala za rukáv svýho fotříka a pravila: Hele, to je ta nová tramvaj, ta určitě dopadne jako pendolíno.
Jinak velký dík a respekt patří řidičům 14T o víkendu a pak taky hlavně tomu chudákovi, co měl v sobotu dopoledne 8078 na d-21.
Jinak velký dík a respekt patří řidičům 14T o víkendu a pak taky hlavně tomu chudákovi, co měl v sobotu dopoledne 8078 na d-21.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Což ovšem může docela dobře souviset se stavem svršku, nikoli vozidla. Jsem však z rodu kaštanovitých (beware klíněnka :-) , takže se spíš dohaduji, než že bych disponoval ověřenými informacemi :-)pawel píše:Jabberwocky: oblouky - to jo, ale co se jízdy po přímý trati týče, tak ve srovnání s německem to pořád ještě není 100% ono... (sice jsem níže psal o opaku, to ale myslím ve vztahu k vozům T). prostě když jedu v mnichově, připadá mi to jako let, zatímco 14T je o něco blíž k "pouhé jízde" :D
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
On si člověk asi nevybere. Berlínské GT6N taky v zatáčkách řvou jak tur (ovšem jak je to s otočností podvozků, nevím), postupimská combina jakbysmet. A koleje tu mají též pěkně "vyžrané".manil píše:Hned po nástupu na Přístavišti kolem 11:30 se začaly ozývat ty důvěrně známé zvuky mlácení podvozků a drcení kolejí v zatáčkách jakou u aster.
Já jsem se zase naopak někdy divil, jak někteří lidi na zastávkách byli vůči 14T tak apatyčtí, ale jiní byli zase zaujati, to je fakt.Archibald píše:Nevim jak to bylo jindy,ale kolem té 12:20 na Lehovci to opravdu vypadalo,že větší šrumec byl kolem 9072až potom co kachna odjela,strhla se pozornost zas na škodovku
jinak na to že to byl druhý den provozu s kaštanama bylo šotoušů dost a dost po celý trase,a kaštani samozřejmě vyjukaný
jo a nějaký dva dědkové se zarytě přesvědčovali,že jedou pendolinem
9072 je taky elegán, bodejť by kolem ní nebyl takovej šrumec
- Archibald
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak to bylo jindy,ale kolem té 12:20 na Lehovci to opravdu vypadalo,že větší šrumec byl kolem 9072manil píše:Na kurzu před 14T byla 9072
jinak na to že to byl druhý den provozu s kaštanama bylo šotoušů dost a dost po celý trase,a kaštani samozřejmě vyjukaný
jo a nějaký dva dědkové se zarytě přesvědčovali,že jedou pendolinem