Porschetra jezdí téměř stejně, jen s menším zpožděním ...MOp píše:nikoliv.
viz uvodnik:
V sobotu 28. a v neděli 29. ledna proběhne další den bez jízdních řádů. V tyto dny budou mít řidiči tramvají stanoveny pouze odjezdy a příjezdy z a do konečných zastávek. Cílem akce je zjistit optimální jízdní doby.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Bogy.B
-
MOp
nikoliv.pawel píše:Jezdí se dneska už "s" jízdními řády? předem dík za odpovědˇ.
viz uvodnik:
V sobotu 28. a v neděli 29. ledna proběhne další den bez jízdních řádů. V tyto dny budou mít řidiči tramvají stanoveny pouze odjezdy a příjezdy z a do konečných zastávek. Cílem akce je zjistit optimální jízdní doby.
Ani bych se nedivil, že právě tahle zkouška stála za vznikem malé fámy, když mi pár lidí z Barrandova říkalo, že se těší na novou tramvaj, protože bude z kopce mnohem rychlejší.Any píše:Z Brndova dolu se zkouselo jet 60 km/h.
Ti budou v provozu zase zklamaní
Autobus holt budil dojem rychlejšího přesunu, když se tak "hezky" třásl v hlubočepských zatáčkách, takže po něm pár lidí pořád teskní.
PS.: Díky adminovi za bleskovou odpověď.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dostane se 9111 na jiné linky?
Zatím bude nasazována (pokud poveze cestující) jen na linku 3, počítá se s ní i během výluky v ModřanechMarkýz píše:Bude 14T nasazována do provozu s cestujícími i na přelomu února a března při výluce v Modřanech avizované v úvodníku PrT?
Neuvažuje se výhledově o jejím nasazení na jinou linku (nejspíš 12,13 nebo 14) v čase této výluky?
A kdy začne najíždět svou porci kilometrů vůz 9112?
-
MOp
Dostane se 9111 na jiné linky?
Bude 14T nasazována do provozu s cestujícími i na přelomu února a března při výluce v Modřanech avizované v úvodníku PrT?
Neuvažuje se výhledově o jejím nasazení na jinou linku (nejspíš 12,13 nebo 14) v čase této výluky?
-
DavidD
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv, protože pokračují kurzy pro řidiče, je reálné, že bude občas z provozu stahována. A nezapomínejme, že jde o zkušební provoz s cestujícími. Upřímě to, že vyjela měsíc a půl po předání do Prahy s lidmi považuji za zázrak. Pokud si vezmu, že T6A5 začaly lidi vozit půl roku po předání prvního vozu a šlo o cca 15 let starou verzi tramvaje (pravda s inovovanými komponenty)...Afenot píše:14T bude jezdit každý den, pokud nebudou nějaké problémy, že ano??
To by chtělo podrobnosti. Že by problém s přepětím při rekuperaci? Nebo jen náhoda? To 5 min zdržení přes centrum mi jedno nepřijde. Je to poměrně dost na to, že 3 žádnými divokými oblouky neprojíždí.Marek B. píše:Musím se upřímně přiznat, že mě se také líbí čím dál tím víc. Vozil jsem se jí bez přestávky 3.5 hod. a musím říci, že jsem si to opravdu užil. Jízdní vlastnosti má dobré. Na Vodárnu, kde jsem na ni čekal mi také přijela ZC s pětiminutovým spožděním, ale to je jedno. Zažil jsem zajímavou příhodu. Před námi z Modřan jela 21 s tyristrovou výzbrojí a když jsme brzdili a ona se rozjížděla, tak jí zajiskřilo za zadními koly a prudce se zastavila. Nakonec vjela na smyčku Dvorce a my jsme ji předjeli:). Také děkuji přítomnému personálu za ochotu odpovídat na otázky.
Musím se upřímně přiznat, že mě se také líbí čím dál tím víc. Vozil jsem se jí bez přestávky 3.5 hod. a musím říci, že jsem si to opravdu užil. Jízdní vlastnosti má dobré. Na Vodárnu, kde jsem na ni čekal mi také přijela ZC s pětiminutovým spožděním, ale to je jedno. Zažil jsem zajímavou příhodu. Před námi z Modřan jela 21 s tyristrovou výzbrojí a když jsme brzdili a ona se rozjížděla, tak jí zajiskřilo za zadními koly a prudce se zastavila. Nakonec vjela na smyčku Dvorce a my jsme ji předjeli:). Také děkuji přítomnému personálu za ochotu odpovídat na otázky.