Tak teď se mi dodatečně rozsvítilo! Pokud ještě pamatuji smyčku Harfa v pravidelném provozu (už dost dávno), bývala výstupní "Harfa" tam kde se tomu dnes říká "Nádraží Libeň" a do smyčky jezdily vozy prázdné. Nijak mě proto nepřekvapilo, že nás řidička z toho vlaku kterým jsem přijel vyhnala už u nádraží (dodatečně se tomu teď divím), a i přes cíl "Harfa" na tom druhém vlaku mě po informaci že se dál na Hloubětín nejezdí vůbec nenapadlo, že bych tou tramvají mohl ještě někam dál pokračovat. (Spíš jsem se divil že chybí nápis "nenastupujte".) Náhradní bus který tam kdosi kdesi v tom zmatku zřejmě zmínil jsem tím pádem taky nenašel (a nakonec odjel místo toho pravidelným busem 177 na Vysočanskou, abych pokračoval šestnáctkou.)vencavasek píše:.... Řidič nás vysadil na Nádraží Libeň .... Podle dispečera měla být samozřejmě výstupní až ve smyčce...
Možná se mi zasmějete, ale já jsem pouhý kaštan který přece jen přesný stav zastávek všude nezná (tím spíš v běžně nepojížděném úseku). Tím víc bych právě v případě mimořádnosti uvítal funkční info o pořadí zastávek na displejích ve voze, tím bych měl hned jasno. Nakonec to tedy bylo špatně jak na displeji tak i v mém odhadu popaměti, a já odjel úplně blbě. To by možná byl námět pro tvůrce toho softwaru který to v tramvaji na ty displeje posílá.
Ale no nic, je už po bitvě... Tak držím palce ať se jezdí radši normálně a bez překvápek.