Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nemýlím, tak podle zákona o OVS by změny o proti původnímu zadání musely být rovněž zveřejněny. Zadavatel si však případné změny musí předem vymínit.PvvS píše:Hmm a jses si jistej ze behem kontraktu nebylo sjedano neco navic ?? Bylo tam oproti zakaldnimu projektu hodne zmen, posunuti terminu bych se ani nedivil .
Domnívám se, že obecně platí zásada, kdy nelze neveřejným dokumentem měnit dokument veřejný. Pouze si nejsem jistý, zda zadávací dokumentace patří mezi neveřejný dokument nebo veřejný dokument s omezeným přístupem.
BTW Tímto pouze spekuluji o právním stavu, obsah zadávací dokumentace neznám :mrgreen:
-
MOp
-
radek31
- Moderátor
ne podvozky, ale spřáhla (teda aspoň doufám, že nekecám)Martin-KT8D5.RN2P píše:Můžeš mi to vysvětlit více?? Já nějak nechápu, jak to může that podvozky... Omlouvám se za neznalost
lepší fotku jsem nenašel - to KT má spřáhlo přímo nad kritickým místem, je tam odbočka do horních vrat i 19. kolej, tak to musí stačit
prostě tramvaj během metru musí jet doprava a hned doleva a to jí nedělá dobře
každopádně nově objevená slabina stránek - nejsou tu plánky dvorů vozoven
-
Martin-KT8D5.RN2P
Můžeš mi to vysvětlit více?? Já nějak nechápu, jak to může that podvozky... Omlouvám se za neznalostradek31 píše:z 19. se nesmí se soupravou jet horníma vratama (lépe řečeno musíš jet napřed směrem na dolní, pak couvnout na objízdnou a pak teprve jet ven - jsou tam výhybky tak udělané, že by se ta souprava roztrhla - ale nevím jak to je s kloubovou tramvají, která má 3 pevné podvozky8750 píše:No a jak to dopadloPokud se nemýlím,(což je taky docela možné) na 19. kolej je zákaz vjezdu souprav.
-
radek31
- Moderátor
z 19. se nesmí se soupravou jet horníma vratama (lépe řečeno musíš jet napřed směrem na dolní, pak couvnout na objízdnou a pak teprve jet ven - jsou tam výhybky tak udělané, že by se ta souprava roztrhla - ale nevím jak to je s kloubovou tramvají, která má 3 pevné podvozky8750 píše:No a jak to dopadloPokud se nemýlím,(což je taky docela možné) na 19. kolej je zákaz vjezdu souprav.
No a jak to dopadloPepa píše:Berte to s rezervou, ale 9112 by měla přijít 28.12. a půjde do vozovny Motol. Důvodem je to, že depo SA neni připraveno na nové vozy - chybí nová lávka na ptg. Jinak tento týden se zkoušela projíždět vozovna SA a zátahh na 19.kolej a následný výjezd dolníma vratama.