Otázky a odpovědi k technologii v tramvaji
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Cena
DP si účtuje za pronájem 4080 korun za hodinu.
http://dpp.cz/cz/sluzby-pv-cenik.htm
http://dpp.cz/cz/sluzby-pv-cenik.htm
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
I.am.good
Dalšího podniku, kde je hezká zahrádka a je výhled na tramky
jsem si dnes všiml při cestě z práce - přímo u zastávky Zborov.
Jinak navrhuji čas kolem sedmé. Jo, slunečníky tam maj, takže i kdyby ještě pražilo (jako, že to nevypadá
), tak je ochrana 
Takže řekněte aspoň dva lidi jo a jdem tam (kdyby to nebylo k všeobecné spokojenosti, může se zkusit ta kovárna apod. - akorát tam není zahrádka na tramvaje
)
Jsem online, tak pište
Jinak navrhuji čas kolem sedmé. Jo, slunečníky tam maj, takže i kdyby ještě pražilo (jako, že to nevypadá
Takže řekněte aspoň dva lidi jo a jdem tam (kdyby to nebylo k všeobecné spokojenosti, může se zkusit ta kovárna apod. - akorát tam není zahrádka na tramvaje
Jsem online, tak pište
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Tak tedy kde a v kolik? Co ta Kovárna? (Aspoň vím, kde to je.) A do kolika že I.am.good pracuje? Já bych navrhoval tak v šest večer, až poleví to největší vedro.
Btw., připadá mi to šité hrozně horkou jehlou - nebylo by lepší celou věc tak o týden odložit, aby si každý mohl podle toho zařídit jiné věci (pokud to jde)?
Btw., připadá mi to šité hrozně horkou jehlou - nebylo by lepší celou věc tak o týden odložit, aby si každý mohl podle toho zařídit jiné věci (pokud to jde)?
-
I.am.good
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
I.am.good
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To sice jo, ale neuslyšíš tam vlastního slova ! Navíc dneska ráno tam bylo znásilněníčko, takže bacha... Co třeba Modrej mauricius, pokud ještě funguje, bývalo to taky dobrý a nebo Kovárna - je naproti Oscaru, sousedí s vozovnou, třeba by jste mohli i na exkurzi.I.am.good píše:Nejlepší by byl stan na Strašnický - maj tam čtyři druhy piva a obrovské prostory.
-
I.am.good