Jo jo, byl to tenkrát solidní crash-test se sanitkou ve vjezdu do vozovny Motol, ještě, že tramka zatahovala a tudíž byla bez lidí... Jinak, stalo se to 1. 9. 2008, bylo to, tuším, pondělí. Ten vůz jsem tenkrát cestou na brigádu na Skalku zahlíd na Slánský cestou z centra, když ukrajoval poslední minuty ze své šichty na lince 59. Do změny tvaru zachycené na snímku mu mohla chybět tak čtvrthodinka...tramvajka píše:Pro Ty,které by zajímalo,jak vypadá vůz 8671 po nehodě z nevím kdy u Vozovny Motol,tak zde má představu...
T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: T6A5 a T6A5.3
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro Ty,které by zajímalo,jak vypadá vůz 8671 po nehodě z nevím kdy u Vozovny Motol,tak zde má představu
:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta brázdí zkušebky již dlouho.Je to souprava 8730+8738...I 8718 má nová kola :7045 píše:Na Žižkově další souprava T6 s novými koly,je to 8730-????
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Na Žižkově další souprava T6 s novými koly,je to 8730-????
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes ráno jsem potkal na 7/9 8736+8737.Bohužel je to šejdr,tak nevím,jestli tam bude i teď,odpoledne.
Naposledy upravil(a) tramvajka dne 08.9.2009 21:55, celkem upraveno 1 x.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak to vidím i já.demon píše:Teda vaše starosti bych chtěl mít...![]()
Normální člověk si nevšimne ani toho spřáhla, natož nějaký lišty.
Podle mýho jí to docela sluší a opticky odlehčuje.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teda vaše starosti bych chtěl mít...
Podle mýho jí to docela sluší a opticky odlehčuje a pokud se vám to nelíbí, tak už si začněte zvykat - bude hůř.
Basta.
Podle mýho jí to docela sluší a opticky odlehčuje a pokud se vám to nelíbí, tak už si začněte zvykat - bude hůř.
Basta.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt,že někomu se to líbí,někomu ne.To je na každého názoru na tento vůz.Je to pravda,že kamarád na mě včera volal na Hlubočepích:Hele,jede nízká kachna,a na 12Bald píše:Změna to je, je to úspora, někomu se to může i líbit, ale pro mě tim ztrácí tahle tramvaj na zajímavosti. Vidim v tom jen vyhublou kachnu snažící se mít cosi i z RN2P, má to úplně jiný vzhled. Když k nám do HL před lety poprvé přijela 8601, měl jsem radost že se Praha konečně dočkala normálního spřáhla odpovídajícího té době. Sice to bylo snad o půl metru delší a zapytlované, moc parády to nenadělalo, ale byl to pokrok. Spřahování zvládnul bezpečně jeden člověk. Bohužel spřáhla se jinam než na T6 nedostala (šlo by to i samostatně bez zásuvek Secheron na kraje ucelených souprav), takže to celé přineslo jen komplikace, tahání redukcí a nespokojenost obsluhy. Poslední závan naděje přišel s prvními sarančaty. Je ale fakt, že pokud se to rozšíří, bude méně škod při nehodách.
tvůrce oné lišty prostě svévolně a k horšímu změnil design tramvaje. pokud tam teda ta lišta být musí (jak tu před pár měsíci psal demon), navrhuju ji nalakovat na černo. a pokud se to bude množit, asi budu chodit po městě po nocích s lakem a přestříkávat to... 
Změna to je, je to úspora, někomu se to může i líbit, ale pro mě tim ztrácí tahle tramvaj na zajímavosti. Vidim v tom jen vyhublou kachnu snažící se mít cosi i z RN2P, má to úplně jiný vzhled. Když k nám do HL před lety poprvé přijela 8601, měl jsem radost že se Praha konečně dočkala normálního spřáhla odpovídajícího té době. Sice to bylo snad o půl metru delší a zapytlované, moc parády to nenadělalo, ale byl to pokrok. Spřahování zvládnul bezpečně jeden člověk. Bohužel spřáhla se jinam než na T6 nedostala (šlo by to i samostatně bez zásuvek Secheron na kraje ucelených souprav), takže to celé přineslo jen komplikace, tahání redukcí a nespokojenost obsluhy. Poslední závan naděje přišel s prvními sarančaty. Je ale fakt, že pokud se to rozšíří, bude méně škod při nehodách.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano,ta čtvrtá fotka byla,ale to jsem i psal,že to tak bylo udělaný "schválně",protože mi to jinak nešlo.Ale kvůli řečem jsem jí radši vymazal...Mě se nezdá že vypadá strašně,je to zase změnaBald píše:Ta čtvrtá fotka, které se to týkalo, už tu není, a nebyl to optický klam. Zkrátka z fotky půvoně na výšku byl udělaný čtvereček. To je fuk, ta tramvaj vypadá strašně i při zachování poměru stran...
Ta čtvrtá fotka, které se to týkalo, už tu není, a nebyl to optický klam. Zkrátka z fotky půvoně na výšku byl udělaný čtvereček. To je fuk, ta tramvaj vypadá strašně i při zachování poměru stran...Proxy píše:A není to optický klam kvůli té hnusné bílé lištěMOp píše:Proč jsou ty fotky tak hnusně deformovaný?
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš jo,protože focený je to normálněProxy píše:A není to optický klam kvůli té hnusné bílé liště
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A není to optický klam kvůli té hnusné bílé lištěMOp píše:Proč jsou ty fotky tak hnusně deformovaný?
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radši jí vymažu!Ještě má někdo něco
?