Těžko říct, třeba je to tím, že brněnský DP je, oproti DPP, přece jen menší s menším počtem zaměstnanců, tak je i mezi nimi menší počet šotoušů, kteří píší, aniž by mysleli. Stačí si projít příspěvky v příslušných skupinách na facebooku. Averze ke škodovkám je tam taková, že takovouto možnost kopnout do 14T, si nemohli nechat ujít.gabuliatko píše:Proč to v Brně nikdo nevytrubuje na facebooku Vozovna Vokovice a podobných a přitom vědí?9001 píše:Proč to v Brně jde v tichosti?
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Mám pocit, že v opačném případě bys tu nejen ty psal o tom, že se někdo snaží něco ututlat
. V médiích by se spekulovalo, kolik vozů je odstavených, jaké bylo nebezpečí apod. Takhle šlo ven hned vše a dneska po tom skutečně neštěkne ani jeden mediální pes
.
-
martin8211
- Uživatel
Rozmazávání ti to přijde proto, že si to jednou přečteš na prvním odkazu a víš to. Potom se ale strhne vlna, protože média se navzájem monitorují, a napíše to dalších 10 serverů.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba řidiči, nebo depáci, ti jsou u tebe v kategorii "šotouši"? Tak neviděl jsem nikde žádný velkohubý prohlášení. Jen velmi strohé informace na různých internetových serverech s vyjádřením DPP a překvapení Škody T. Sorry, ale zpráva o 3 odstavcích mi nepřijde jako nějaké velké rozmazávání problému. Včera to proběhlo médii a teď? Ticho po pěšině...9001 píše:A kromě šotoušů by si toho všimnul kdo?.
Osobně mi vadí velkohubé vyjadřování vedení DPP nic víc.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kromě šotoušů by si toho všimnul kdo?willyjeff píše:Počkejte počkejte pánové. Vy si jako představujete, že by se takováhle akce dokázala nějak smysluplně utajit? Že ze dne na den najednou přestane jezdit jeden typ vozu a vůbec nikdo by k tomu nedal žádné vyjádření proto, že prostě nemusí? Aha.
Osobně mi vadí velkohubé vyjadřování vedení DPP nic víc.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Počkejte počkejte pánové. Vy si jako představujete, že by se takováhle akce dokázala nějak smysluplně utajit? Že ze dne na den najednou přestane jezdit jeden typ vozu a vůbec nikdo by k tomu nedal žádné vyjádření proto, že prostě nemusí? Aha.
-
gabuliatko
- Uživatel
Proč to v Brně nikdo nevytrubuje na facebooku Vozovna Vokovice a podobných a přitom vědí?9001 píše:Proč to v Brně jde v tichosti?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já ale neřeším důvody. Já řeším prezentaci ze strany DPP, kde pan Ďuřiš se chová jako Hujer... Já bych to přirovnal k tomu, že mám vážnou nehodu a první neřeším, co se stalo ostatním, ale budu to sdílet na Facebook a pošlu to do médií...XSC píše:Jestli DÚ zakázal provoz celého typu, tak bych to jen jako teatrálnost neviděl. Spíš na podobný problém, jaký byl u podvozků M1.9001 píše:Děkuji za potvrzení teatrálnosti vystoupení představených DPP a města. Honí se politické body a asi je potřeba ještě trochu přimáčknout Škodu...
Proč to v Brně jde v tichosti?
Jestli DÚ zakázal provoz celého typu, tak bych to jen jako teatrálnost neviděl. Spíš na podobný problém, jaký byl u podvozků M1.9001 píše:Děkuji za potvrzení teatrálnosti vystoupení představených DPP a města. Honí se politické body a asi je potřeba ještě trochu přimáčknout Škodu...
Pokud by záměrem té medializace bylo zatlačit na Škodu, tak bych to snad pochopil. Ok, smlouvy s ní nejsou asi úplně ideální, a současné vedení magistrátu je neuzavíralo, a není tedy jiná možnost. Jenže mě to spíš připadá jako součást předvolebního boje současného vedení magistrátu. A to už mi ok nepřijde.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Ale vždyť to DPP a městu nemůže nijak pomoci. Pokud 14T chtějí prodat, měli by za OK vydávat i tramvaj, která se za jízdy rozpadá. Nepomohou si ani odkazováním na Béma, neboť Pražané nerozlišují, kdo za co může a pokud něco přestane jezdit, může za to aktuální vedení. Vozy jsou po záruce, vytřískat z Plzně cokoliv je asi nemožné, snad možná kdyby šlo o konstrukční skrytou vadu, ale i ta by se diskutovala pokud možno interně, aby budoucí kupec nemohl mávat texty z médií, jak je tento výrobek fuj...
- Bobik
- Uživatel
Koci
Čemu se divíš? Holt magoš (resp. horolezec) u Škodofků s 15T zatnul sekyru hodně hluboko a kapsa prázdná, takže kdejaká i sebemenší páka se hodí.
-
von Špilberk
- Uživatel
Já si myslím, že tramvaje 14T jsou dávno po záruce (pokud ne, opravte mě někdo), tak jsem zvědav, co vymáčknou.
Jinak ta tramvaj je zmetek, tak proč to tajit
A že si HUhu přihřeje polívčičku na Horolezci, to už se tak před volbami stává. S tím nic nenaděláme. 
Jinak ta tramvaj je zmetek, tak proč to tajit
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za potvrzení teatrálnosti vystoupení představených DPP a města. Honí se politické body a asi je potřeba ještě trochu přimáčknout Škodu...koci píše:Mě to divné nepřijde. U nás se na to přišlo. Poslalo se info do Prahy, a magistrát s DPP to zmedializovali. Osobně si to jinak, než politikou neumím vysvětlit. U nás se problém řeší neveřejně, a za provozu, ale jakmile se to objeví i v Praze, je zmobilizován drážní úřad a DPP ihned odstaví všechny vozy?willyjeff píše:Potom by bylo divný, že na to přišli v Brnu, ne?
Mě to divné nepřijde. U nás se na to přišlo. Poslalo se info do Prahy, a magistrát s DPP to zmedializovali. Osobně si to jinak, než politikou neumím vysvětlit. U nás se problém řeší neveřejně, a za provozu, ale jakmile se to objeví i v Praze, je zmobilizován drážní úřad a DPP ihned odstaví všechny vozy?willyjeff píše:Potom by bylo divný, že na to přišli v Brnu, ne?