9001 píše:K McDonaldu. Tam si to lidi vyberou jinak.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
9001 píše:K McDonaldu. Tam si to lidi vyberou jinak.
Výmluvy na Ratha jsou trapné... To je to oblíbené když může jeden tak proč bych nemohl já...vlakoň píše:Asi to nema takovou prestiž jako mcdonaldTezko seženou tolik ovci, který budou makat jak šrouby a ***** za to brát. Navic pri společenské motivaci ala mazanek, Rath a spousta dalsich tvrdě pracujících na vysávání veřejných rozpočtů
Hhoonnzzaa píše:[Osobně bych po lidech, kteří mají čištění na starosti neskutečně dupal
S tím se nedá souhlasit. Tak to nefunguje. Když je dobrá kontrola a práce se jim vrací k předělání, tak i za mizerný plat bude odváděna skvělá práce, protože jinak by ani ten mizerný plat nemusel dostat. Osobně bych po lidech, kteří mají čištění na starosti neskutečně dupal, protože například sedačky ve 14t jsou nechutné. Docela by mě zajímalo, jak často se dezinfikují tyče.... odpovím si sám - nikdy... Jak vypadají někdy ovládací prvky v kabinách řidiče je také extrémně nechutné a tak by se dalo pokračovat.Bobik píše:Jenže idea že za mizernej plat bude odvádět kvalitní práci je ještě zcestnější.
Idea, že úklidový pracovník bude za dvojnásobný plat odvádět kvalitní práci je naprosto zcestná. Kde jaké peníze mizí s čistotou tramvaje také nesouvisí.MM-Mikulovsky píše:Ovšem co by jsme chtěli, když úklidoví pracovníci nejsou nikterak dobře placeni, protože náklady na úklid se ztratí nejen v kapsách vedení jejich oficiálního soukromého zaměstnavatele, ale i (či zejména) v kapsách majitele(ky) zprostředkovatelské firmy s tím, že oni mají nějaké nařízení, které musí splnit, byť tím nadělají víc škody než užitku!
Ovšem co by jsme chtěli, když úklidoví pracovníci nejsou nikterak dobře placeni, protože náklady na úklid se ztratí nejen v kapsách vedení jejich oficiálního soukromého zaměstnavatele, ale i (či zejména) v kapsách majitele(ky) zprostředkovatelské firmy s tím, že oni mají nějaké nařízení, které musí splnit, byť tím nadělají víc škody než užitku!Petrpes píše:Na čelní skla, kdyby radši vůbec nemakali, já si to umeju sám líp...
Mě osobně nejvíc vadí když hadrem na podlahu utírají tyče. Pokud tím samým hadrem berou i okna i zrcátka tak chápu Vaší nespokojenost.von Špilberk píše:Problém se zkrátka jmenuje: (Ne)kvalita práce úklidové firmy, která spíš šmudlá než čistí. A u 15T pak je ještě jeden problém, že úklidová firma na Pankráci prakticky ignoruje skutečnost, že 15T má taky zadní čelo, skrz které by řidič taky občas rád viděl, třeba při zatažení.
počkat ty jsi tak malý, že u 14T (potažmo i všech TRAM původem z ČKD) nedosáhneš cca do 1,5 až 1,8 metru od země na levé zpětné zrcátko upevněné pod oknem?gabuliatko píše: Taky děkuji. Já jen že sem dneska jel 14T a problém mi přišel úplně stejnej.
Taky děkuji. Já jen že sem dneska jel 14T a problém mi přišel úplně stejnej.Petrpes píše:Tak ono umytí tramvaje v myčáku, nebo koštětem zrcátko spíše zašpiní, než umeje.
A zrcátka nám nikdo opravdu neleští...
Pravé je na 15T možná ještě lépe přístupné, než u T3, ale zase prckové si můžou otočit celou hrazdu do dveří.
Ale levé na 15T je defakto nepřístupné a podle toho ty zrc. vypadaj. Jedině nějakou stoličkou či schůdky
velmi děkuji za výstižný popis problematikyPetrpes píše:Tak ono umytí tramvaje v myčáku, nebo koštětem zrcátko spíše zašpiní, než umeje.
A zrcátka nám nikdo opravdu neleští...
Pravé je na 15T možná ještě lépe přístupné, než u T3, ale zase prckové si můžou otočit celou hrazdu do dveří.
Ale levé na 15T je defakto nepřístupné a podle toho ty zrc. vypadaj. Jedině nějakou stoličkou či schůdky