Že jede do Krematoria strašnice... Ne uznám, že ta černá je síla, ale třeba Čikita je hezká...Béďa Trávníček píše:No dobře no... ale první obrázek o tramvaji si uděláš podle nátěru, pokud přijede cizincům na Malostranský náměstí ouplně černá tramvaj, co si asi pomyslejMartin.KT8D5 píše:Blbě řečeno, zkrátka pro mě jako pro zákazníka je barva až dál, když ti přijede pozlacená tramvaj, co z toho máš, že ve vnitř je špína a bezďáci, chci říct, že jsou důležitější věci než nátěr...
Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
No dobře no... ale první obrázek o tramvaji si uděláš podle nátěru, pokud přijede cizincům na Malostranský náměstí ouplně černá tramvaj, co si asi pomyslejMartin.KT8D5 píše:Blbě řečeno, zkrátka pro mě jako pro zákazníka je barva až dál, když ti přijede pozlacená tramvaj, co z toho máš, že ve vnitř je špína a bezďáci, chci říct, že jsou důležitější věci než nátěr...

Blbě řečeno, zkrátka pro mě jako pro zákazníka je barva až dál, když ti přijede pozlacená tramvaj, co z toho máš, že ve vnitř je špína a bezďáci, chci říct, že jsou důležitější věci než nátěr...Béďa Trávníček píše:Když si do tramvaje přinese vágus židli, je to jen jeho věc...Martin.KT8D5 píše:mě stačí, když v ní nebude smrad, budou čistý sedačky a ze židle přede mnou nepoteče vágus, když má ta tramvaj všechno co píšu může bejt třeba zlatá a stejně jsem nasr...![]()
Pardón, ale pokud dobře chápu, tak budeš naštván, když bude mít tramvaj čistý sedačky a nebude v ní smrad![]()
Když si do tramvaje přinese vágus židli, je to jen jeho věc...Martin.KT8D5 píše:mě stačí, když v ní nebude smrad, budou čistý sedačky a ze židle přede mnou nepoteče vágus, když má ta tramvaj všechno co píšu může bejt třeba zlatá a stejně jsem nasr...

Pardón, ale pokud dobře chápu, tak budeš naštván, když bude mít tramvaj čistý sedačky a nebude v ní smrad

mě stačí, když v ní nebude smrad, budou čistý sedačky a ze židle přede mnou nepoteče vágus, když má ta tramvaj všechno co píšu může bejt třeba zlatá a stejně jsem nasr...Béďa Trávníček píše:Aha... Fakt skvělý názor! Jenže v Praze bychom měli lidem trochu cestování spříjemnit.... To pak ani u rekonstrukcí nemusíme měnit podlahy, dávat nový sedačky.... atd. Cestující si počkají na další, že?Martin.KT8D5 píše:Na to je odpověď nelíbí se ti jeď další
Ale když ti přijede jedeš s ní že jo, tak to je jen a jen o tobě a je to tvůj problé... mě se taky rakev nelíbí...Béďa Trávníček píše:Ano, lidi to ovlivňuje... Jen kolik se mě ptalo ve škole lídí, co je to za tramvaj, že je celá černá... Proč je černá a že je to fakt otřes, že něco takovýho jezdí v Praze.Martin.KT8D5 píše:skutečně si myslíte, že lidem jako laické veřejnosti jde o to jakej má lak?? (...)
Nátěr opravdu ovlivňuje lidi... To by tramvaje pak mohly jezdit oprýskané a bez nátěru.
Ano, lidi to ovlivňuje... Jen kolik se mě ptalo ve škole lídí, co je to za tramvaj, že je celá černá... Proč je černá a že je to fakt otřes, že něco takovýho jezdí v Praze.Martin.KT8D5 píše:skutečně si myslíte, že lidem jako laické veřejnosti jde o to jakej má lak?? (...)
Nátěr opravdu ovlivňuje lidi... To by tramvaje pak mohly jezdit oprýskané a bez nátěru.