T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Uživatelský avatar
Phabbey
Uživatel
Příspěvky: 266
Registrován: 24.4.2004 21:31
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phabbey » 16.9.2005 19:21

Nebo si můžou BUSE namontovat třeba na vrátnici a hrát si s tím tam. A čas od času by se tam navíc třeba mohlo dát zobrazit i něco užitečného :D

Uživatelský avatar
9001
Uživatel
Příspěvky: 9742
Registrován: 15.11.2003 18:49
Bydliště: Blízko konečné linky 24,51.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 16.9.2005 19:05

Pánové. A co vůz 5503. Co z něho to buse namontovat do tohoto nového cvičného vozu.

Jinak tento vůz (5503) jsem potkal na Andělu s orientací 22 Bílá Hora :lol:

Jaký je problém kdyby si vlezli do nějakýho vozu na Pankráci a tam si ho nahodili a zkoušeli. To by nestačilo?

Uživatelský avatar
Gagarin
Uživatel
Příspěvky: 295
Registrován: 18.11.2003 16:49
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 16.9.2005 17:51

Béďa Trávníček píše:
Gagarin píše:Čili jse se dostali k tomu, že to je zbytečný. Takže fajn.
Zbytečný? :shock: Cože? Přece se na tom musejí někde řidiči naučit dělat. Teorie nestačí, nutná je taky praxe. 8-)
Znovu opakuju, úplně by stačil malý grafický displej jako simulátor transparentu. A končím, nebudu si na takovýhle blbosti promačkávat klávesy.

Béďa Trávníček

Příspěvek od Béďa Trávníček » 16.9.2005 17:32

Gagarin píše:Čili jse se dostali k tomu, že to je zbytečný. Takže fajn.
Zbytečný? :shock: Cože? Přece se na tom musejí někde řidiči naučit dělat. Teorie nestačí, nutná je taky praxe. 8-)

Uživatelský avatar
Gagarin
Uživatel
Příspěvky: 295
Registrován: 18.11.2003 16:49
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 16.9.2005 13:50

Tonda Ježek píše:
Karotka píše:A bude plést kaštany ... kdyby to aspoň instalovali vevnitř!
Proč by měl, vždyť za jízdy na něm bude "cvičná jízda", simulovat se bude jenom ve smyčkách nebo ve vozovně...
Čili jse se dostali k tomu, že to je zbytečný. Takže fajn.

Uživatelský avatar
Tonda Ježek
Uživatel
Příspěvky: 1080
Registrován: 30.11.2003 22:54
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 16.9.2005 12:00

Karotka píše:A bude plést kaštany ... kdyby to aspoň instalovali vevnitř!
Proč by měl, vždyť za jízdy na něm bude "cvičná jízda", simulovat se bude jenom ve smyčkách nebo ve vozovně...

Uživatelský avatar
adam_r
Uživatel
Příspěvky: 451
Registrován: 17.6.2004 10:23
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam_r » 16.9.2005 10:14

Gagarin píše:
Tonda Ježek píše: Jeden Buse už DP nezabije :wink:
Ale neposílí.
Jen abyste si udelali predstavu: Cena kompletniho buse pro jeden solo vuz ve variante Brno - predni , bocni panel, zadni panel na cislo, vnitrni jednoradkovy led panel, pocitac buse, hlasic zastavek, komunikacni zarizeni je cca 300 000 kc.

Uživatelský avatar
Karotka
Uživatel
Příspěvky: 1180
Registrován: 09.2.2005 20:59
Bydliště: Příští zastávka je na zmámení.

Příspěvek od Karotka » 16.9.2005 9:45

A bude plést kaštany ... kdyby to aspoň instalovali vevnitř!

Uživatelský avatar
Gagarin
Uživatel
Příspěvky: 295
Registrován: 18.11.2003 16:49
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 16.9.2005 9:00

Tonda Ježek píše:
Anonymous píše: A ještě jaký bude patřit vozovně?, a chystá se ještě nějaký nebo tenhle bude osamocen.
Gagarin:
Jeden Buse už DP nezabije :wink:
Ale neposílí.

Uživatelský avatar
Tonda Ježek
Uživatel
Příspěvky: 1080
Registrován: 30.11.2003 22:54
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 15.9.2005 23:24

Anonymous píše: A ještě jaký bude patřit vozovně?, a chystá se ještě nějaký nebo tenhle bude osamocen.
Bude patřit škole, ale deponován bude asi na Pankráci. Co vím, tak by měl zůstat osamocen.

Gagarin:
Jeden Buse už DP nezabije :wink:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 15.9.2005 23:17

Gagarin píše:
MOp píše:duvod buse je zrejmy - je treba nove ridice zaucit se systemem hlasice. jak jinak se ma naucit nastavovat transparenty?
Vy tu všici děláte jak kdyby to byl kdovíjakej voříšek. To snad nemůže bejt takovej problém samostudiem příslušných matriálů+praxí se to naučit, ne? Copak to nemá logický a intuitivní ovládání? A i kdyby todle všechno ne, tak by stačil jen nějaký malý displejík v kabině pro simulaci jak by to vypadalo. Nemusí se kupovat BUSE za yx Kč.
A ještě jaký bude patřit vozovně?, a chystá se ještě nějaký nebo tenhle bude osamocen.

Uživatelský avatar
Gagarin
Uživatel
Příspěvky: 295
Registrován: 18.11.2003 16:49
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 15.9.2005 23:12

MOp píše:duvod buse je zrejmy - je treba nove ridice zaucit se systemem hlasice. jak jinak se ma naucit nastavovat transparenty?
Vy tu všici děláte jak kdyby to byl kdovíjakej voříšek. To snad nemůže bejt takovej problém samostudiem příslušných matriálů+praxí se to naučit, ne? Copak to nemá logický a intuitivní ovládání? A i kdyby todle všechno ne, tak by stačil jen nějaký malý displejík v kabině pro simulaci jak by to vypadalo. Nemusí se kupovat BUSE za yx Kč.

MOp

Příspěvek od MOp » 15.9.2005 22:54

duvod buse je zrejmy - je treba nove ridice zaucit se systemem hlasice. jak jinak se ma naucit nastavovat transparenty?

Uživatelský avatar
Karotka
Uživatel
Příspěvky: 1180
Registrován: 09.2.2005 20:59
Bydliště: Příští zastávka je na zmámení.

Příspěvek od Karotka » 15.9.2005 22:15

Třeba tam nebude BUSE, ale stabilní cedule :lol: (jako je myslím na 5500)

7059074

Příspěvek od 7059074 » 15.9.2005 22:15

Phabbey píše:Asi už se to tu řešilo, ale není trochu zbytečné dávat mu BUSE :?: :shock:
Předpokládám, že kvůli nauce o nastavení transparentu, simulaci různých závad a aby se ta tramvaj co nejvíc systémově podobala T3R.P.

Odpovědět