T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Uživatelský avatar
9001
Uživatel
Příspěvky: 9563
Registrován: 15.11.2003 18:49
Bydliště: Blízko konečné linky 24,51.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 23.4.2005 10:25

2+1 vs.1+1 je nekonečná diskuze.

Jinak 1+1 je praktičtější levnější...

Uživatelský avatar
fricoolinek2
Uživatel
Příspěvky: 2305
Registrován: 23.3.2005 21:38
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 23.4.2005 0:01

Tom píše:
fricoolinek2 píše:Myslíte si jestli by bylo lepší, kdyby T3 R.P měly 2+1 ???
Rozhodně jo... tohle mi přijde jako by tam něco chybělo... resp. jako kdyby podnik neměl na sedačky... :lol:
Samozřemně by byl tu zasejc problém s ranní špičkou, přece jenom se do 2+1 vejde o něco míň lidí :oops: :oops: :oops:

Uživatelský avatar
Tom
Uživatel
Příspěvky: 864
Registrován: 15.11.2003 21:58
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 22.4.2005 23:49

fricoolinek2 píše:Myslíte si jestli by bylo lepší, kdyby T3 R.P měly 2+1 ???
Rozhodně jo... tohle mi přijde jako by tam něco chybělo... resp. jako kdyby podnik neměl na sedačky... :lol:

Uživatelský avatar
fricoolinek2
Uživatel
Příspěvky: 2305
Registrován: 23.3.2005 21:38
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 22.4.2005 23:43

Myslíte si jestli by bylo lepší, kdyby T3 R.P měly 2+1 ???

Uživatelský avatar
Pepa
Uživatel
Příspěvky: 2152
Registrován: 30.11.2003 9:45
Bydliště: vozovnu Strašnice znám jenom z vyprávění
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa » 15.4.2005 15:48

A 8446 bude brzy následovat...

album_pic.php?pic_id=40

Uživatelský avatar
fricoolinek2
Uživatel
Příspěvky: 2305
Registrován: 23.3.2005 21:38
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 15.4.2005 14:38

MOp píše:
fricoolinek2 píše:Tahle fotka hovoří za vše :wink:
to je dnes? nebo ktery den?
Dnes kolem čtvrt na dvě, kde to snad řikat nemusim, první vůz byl pochopitelně 8444
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MOp

Příspěvek od MOp » 15.4.2005 14:34

fricoolinek2 píše:Tahle fotka hovoří za vše :wink:
to je dnes? nebo ktery den?

Uživatelský avatar
fricoolinek2
Uživatel
Příspěvky: 2305
Registrován: 23.3.2005 21:38
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 15.4.2005 14:27

Pepa píše:
fricoolinek2 píše:Nejnovější vůz s cestujícími je 8443 nebo už je něco novějšího ???
8444 by snad měl být už ve voz. Kobylisy, ale nevim jestli už jezdí.
Tahle fotka hovoří za vše :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MOp

Příspěvek od MOp » 15.4.2005 12:08

Proxy píše:Pokud se nemýlím, tak zastávka pro 2*T je normovaná na 33 metrů.
zastavka je normovana pro 2xT na 35m, pro dvojici 2xT 65m. nove 70m (barrandoff hill)

Martin.KT8D5

Příspěvek od Martin.KT8D5 » 15.4.2005 11:47

Proxy píše:Martine, meleš tady nesmysly :!:
Délka soupravy 2*T6 = 32,2 metru
Délka soupravy 2*T3LF = 31,8 metru
Délka KT8D5.RN2 = 31,24 metru

Tak, kde je problém :?:
A délka normální dvojice T3R.P??? vidim co je na Jiřáku tam dát do každýho vozu ještě okno tak se to tam nevejde... finíto.

Uživatelský avatar
Proxy
Moderátor
Příspěvky: 2412
Registrován: 27.11.2003 14:29
Bydliště: 7, 21, 904
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 15.4.2005 11:44

Martine, meleš tady nesmysly :!:
Délka soupravy 2*T6 = 32,2 metru
Délka soupravy 2*T3LF = 31,8 metru
Délka KT8D5.RN2 = 31,24 metru

Tak, kde je problém :?:

Martin.KT8D5

Příspěvek od Martin.KT8D5 » 15.4.2005 11:41

Pepa píše:
Martin.KT8D5 píše:Byl a dost velkej myslim... Ne všude to jde...
Bylo by to asi hodně náročné na peníze, muselo by se upravit i okolí-viz Výtoň.
Tak na to zapomeň to se dělalo loni... :lol:

Uživatelský avatar
Pepa
Uživatel
Příspěvky: 2152
Registrován: 30.11.2003 9:45
Bydliště: vozovnu Strašnice znám jenom z vyprávění
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa » 15.4.2005 11:39

Martin.KT8D5 píše:Byl a dost velkej myslim... Ne všude to jde...
Bylo by to asi hodně náročné na peníze, muselo by se upravit i okolí-viz Výtoň.

Martin.KT8D5

Příspěvek od Martin.KT8D5 » 15.4.2005 11:36

Pepa píše:Přinejhorším se budou prodlužovat zastávky, to by nebyl zas tak velký problém.
Byl a dost velkej myslim... Ne všude to jde...

Martin.KT8D5

Příspěvek od Martin.KT8D5 » 15.4.2005 11:35

MOp píše:
Martin.KT8D5 píše:Nevjedou se do zastávek dvojice... Tohohle typu.
tam kam se vejde dvojice kt, nebude problem.. na barrandove take ne..
Pokud bude mít o okno delší a bude dvojice (o čemž pochybuji silně) tak nevejdou... Jiřák, Radhošťská,...

Odpovědět