Ono by možná stačilo ji jenom protáhnout po zhlaví depa. Ale proč by se taky "babička" nemohla pořádně provětratmalesak píše:a nestačila by Ečs projet na Kačerově na zkušební trati
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
Vzhledem k jistým jedincům, kteří mají v oblibě házet na vozy metra plechovky s barvou, o tom dost pochybuju. Leda přes známost.MM-Mikulovsky píše:Jestli je informace o častosti "provětrání " Ečs pravdivá, nešlo by zjistit předem, kdy a kde bude?
a nestačila by Ečs projet na Kačerově na zkušební trati 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je informace o častosti "provětrání " Ečs pravdivá, nešlo by zjistit předem, kdy a kde bude? To bych rád viděl, či si i vyfotil alespoň ve dvou stanicích (tam a zpět)!Tonda Ježek píše:Se musí jednou za měsíc projet, aby se jí nerozpadla skládaná kolečka.Alexian píše:Dnes ve 12:55 jsem zahlédl historickou soupravu Ečs na Vltavské směr Háje.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Se musí jednou za měsíc projet, aby se jí nerozpadla skládaná kolečka.Alexian píše:Dnes ve 12:55 jsem zahlédl historickou soupravu Ečs na Vltavské směr Háje.
Dnes ve 12:55 jsem zahlédl historickou soupravu Ečs na Vltavské směr Háje. 
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/domaci/197305-met ... i-vuz.html
Metro ožívá i po půlnoci, koleje kontroluje zvláštní měřicí vůz.
Metro ožívá i po půlnoci, koleje kontroluje zvláštní měřicí vůz.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ju, dneska se nám na metru dařiloPavel PS píše:Nevím jak A, ale na Kačerově byl pád do kolejiště nějak kolem tři čtvrtě na sedm
6:50 - 7:10 zastavena trasa C kvůli pádu cestujícího před soupravu na Kačerově směr do centra
Nepravidelný provoz se podařilo odstranit až krátce před druhou odpoledne
8:00 - 8:15 zastavena trasa A kvůli nevolnosti cestujícího v soupravě na Želivského směr z centra
Bohužel běžná patálie se zkomplikovala, neb cestující v bezvědomí nemohl být vysazen a čekalo se na sanitku
Ráno nejezdilo metro C. Prý spadl člověk do kolejiště ve stanici Kačerov, ale nevím, který směr.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Bylo. Táta arbajtící na IPP právě říkal, že o tom v kanclu zaslechl od kolegů. Kdy a kde to bylo, to ale bohužel nemůžu sloužit...Karosák píše:V totáč overfull bufferu na lince a-135 jsem zaslechl v davu, že bylo po ránu mimo provoz =MA=. Bylo tomu tak
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jetli budou kamery... ale chtěli bysme...7045 píše:ted od března začne výstavba prodloužení trasy A z Dejvické k Motolu, včera jsem jel po Evropské a v oblasti Červeného Vrchu začínají stavět ohrady, pořezali stomy a začíná příprava, má někdo možnost sem dát odkaz na kamery jako nedávno někdo dával na letnou? předem děkuji
Stačí jen napájení, net se dá řešit přes wifi...
Každopádně jsme zlehka žačali vytvářet stránky http://metro.ttnz.cz/
Samozřejmě už nějakou dobu na toto téma diskutujeme http://mo.ttnz.cz/forum/viewforum.php?id=49
ted od března začne výstavba prodloužení trasy A z Dejvické k Motolu, včera jsem jel po Evropské a v oblasti Červeného Vrchu začínají stavět ohrady, pořezali stomy a začíná příprava, má někdo možnost sem dát odkaz na kamery jako nedávno někdo dával na letnou? předem děkuji
- Pavel PS
- Uživatel
- Bydliště: tak už nejbližší vozovnou nejsou Střašidelnice, ani Pankrác, ale Kobylisy
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak A, ale na Kačerově byl pád do kolejiště nějak kolem tři čtvrtě na sedm
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V totáč overfull bufferu na lince a-135 jsem zaslechl v davu, že bylo po ránu mimo provoz =MA=. Bylo tomu tak 
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky pěkné, děkujiteptrolej1 píše:ad Tonda Ježek: slíbená fotka je tady:
http://www.flickr.com/photos/26181971@N ... 846548738/