Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Pražské autobusy
Sry, netušil jsem, že jsi odkaz již četl. Je tam jedna věta, z níž se dá, v souvislosti s gynkoalou a tím, komu patří doprava, ledacos usoudit.
Nové (časově) je info v PDF souborech na portálu justice.cz které také něco naznačuje.
Nové (časově) je info v PDF souborech na portálu justice.cz které také něco naznačuje.
"Dle fotek na citybus.cz Hotliner opět ožil;) Má někdo bližší info o něm? Už to vypadalo na klinickou smrt z mého pohledu."7036 píše:Ptal ses na bližší info, nevím, jak se má gabuliatko dozvědět (možná telepaticky), co už o něm víš a co ještě ne. Příště se vyjadřuj lépe.
Ok, opravuji: "Dle fotek na citybus.cz Hotliner opět ožil;) Má někdo bližší aktuální info o něm? Už to vypadalo na klinickou smrt z mého pohledu."
Myslel jsem, že zdejší uživatelé pochopí z kontextu věty, že se ptám na aktuální stav. Dobře, příště bude třeba otázku hned specifikovat do posledního detailu.
Ptal ses na bližší info, nevím, jak se má gabuliatko dozvědět (možná telepaticky), co už o něm víš a co ještě ne. Příště se vyjadřuj lépe.
Nějak nevím, co se mám z odkazu nové dozvědět? 
-
gabuliatko
- Uživatel
info z Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Hotliner#O ... ._m._Prahy
Dle fotek na citybus.cz Hotliner opět ožil;) Má někdo bližší info o něm? Už to vypadalo na klinickou smrt z mého pohledu.
http://citybus.cz/fotodatabaze/uzivatel ... jovaci.jpg
http://citybus.cz/fotodatabaze/uzivatel ... jovaci.jpg
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re Citybus :
Autobus SOR NB 12 City ev.č. 3594 z provozovny Řepy byl dne 18. listopadu 2010 poprvé nasazen do provozu. Již v ranních hodinách však měl na lince číslo 131 dopravní nehodu, při které na vozidle vznikla hmotná škoda.
Mátě někdo podrobnější info co se stalo ?
Autobus SOR NB 12 City ev.č. 3594 z provozovny Řepy byl dne 18. listopadu 2010 poprvé nasazen do provozu. Již v ranních hodinách však měl na lince číslo 131 dopravní nehodu, při které na vozidle vznikla hmotná škoda.
Mátě někdo podrobnější info co se stalo ?
novotou smrdící (a asi i exhalacemi z bufíků) 3596 na 179
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
máš pravdu, ale já jsem rád že najdu to správný písmeno, natož ještě mačkat nějaký klávesy navíc...cwapa píše:mixik - Píšeš sice hezky, ale věta začíná velkým písmenem. Ono se to i lepší čte. Jde jen o to, zmáčknout jednu klávesnici navíc a je to.
Další City bus v reklamním nátěru: 3258 (CEMIX), dnes na l.217.
mixik - Píšeš sice hezky, ale věta začíná velkým písmenem. Ono se to i lepší čte. Jde jen o to, zmáčknout jednu klávesnici navíc a je to.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Markus: Tento trend je i v Praze a jeste hodne dlouho zde bude. Zbavit se jej da jedine opetovnym prevratem a znarodnenim.
-
Markus
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mýtné v centru, parkovací zóny apd. opatření z center měst vypuzují střední vrstvu obyvatelstva a také mnoho firem. V obojím případě dochází k narušení systému, jakým centra měst vznikla. V moderním světě, kde vzdálenosti již nehrají takovou roli, se mění i města. Zvykli jsme si, že průmysl i třeba nákupní centa se dnes staví za hranicemi města, i když většina lidí k těmto cílům dojíždí z města. Doprava tak často chytá obrácený směr, než bývalo přirozené. Těžko říci, co se z toho v následujících letech vyvrbí. Nedivil bych se ale, kdybychom v budoucích letech investovali velké peníze do revitalizace center měst. Tu hrůzu, co jsem viděl třeba ve Francii a menším měřítku i Itálii, bych tu nechtěl zažít. Procházel jsem místy, kde zdobné budovy připomínaly skvostnou historii, leč bordel v ulicích smutnou současnost. Místa, kde vysoká zeď či plot odděluje taková místa od areálů střežených soukromou armádou a využívaných oligarchy a jejich vazaly.
+ se náklady firem přesunou na konečného spotřebitele.XSC píše:Ale kdyť to mýtné nefunguje, jen je to další skrytá daň pro radnici. V Londýně klesla zátěž centra po jeho zavedení skokově o 25%, aby z toho bylo za čas pouze -10%. Lidi, co tam bydlí stejně cestovat musí dál a úbytek dopravy k firmám v centru jen znamená její nárůst v jiných místech.mixik píše:samozřejmě to je jen o penězích. ale to "mítné" v centru funguje všude v zahraničí. tak proč by to nefungovalo tady.
Ale kdyť to mýtné nefunguje, jen je to další skrytá daň pro radnici. V Londýně klesla zátěž centra po jeho zavedení skokově o 25%, aby z toho bylo za čas pouze -10%. Lidi, co tam bydlí stejně cestovat musí dál a úbytek dopravy k firmám v centru jen znamená její nárůst v jiných místech.mixik píše:samozřejmě to je jen o penězích. ale to "mítné" v centru funguje všude v zahraničí. tak proč by to nefungovalo tady.