No možná byly zrušeny, ale mám pocit, že sloupky zůstaly. A i kdyby ne, obnovit ji by bylo to nejmenší, vždyť tam tomu fyzicky nic nebrání...Pepa z Nuslí píše:A asi jsem se zase upsal, protože jsem si neuvědomil, že zastávky Vltavská na předmostí Hlávkova mostu jsou již minulostí.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Linkové vedení
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
A asi jsem se zase upsal, protože jsem si neuvědomil, že zastávky Vltavská na předmostí Hlávkova mostu jsou již minulostí. Otázkou zůstává zbytečnost prohazování pětky a osmičky. Prostě teď se zase budou dít další změny a pro nás bohužel né k lepšímu. Sice chválím novou třináctku, ale je otázka, jestli se v době škrtů nová linka vyplatí.
A u autobusů se radši nevyjadřuji, jelikož a anžto se mě žádná linka netýká.
A u autobusů se radši nevyjadřuji, jelikož a anžto se mě žádná linka netýká.
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
Martine jsem rád že se zapojuješ do debaty. Právě že l.č. 2 zřejmě v této podobě za rok zařve, tak pro ni hledám smysluplné využití.Martin Šubrt píše:Pepa z Nuslí: Čechovo nám. - Otakarova - IPP - Karlovo nám. - Lazarská - Václavák - Masaryčka - Nám. Republiky - Malostranská - Hradčanská - Podbaba Tomu se ovšem říká 6a v některých souvislostech to není něco, co by nebylo uvažováno poměrně reálně. Pokrývá to 3 doplňkové směry z Vršovic na Pavlák, z Pavláku na Václavák a z centra na Malostranskou...
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pepa z Nuslí: Čechovo nám. - Otakarova - IPP - Karlovo nám. - Lazarská - Václavák - Masaryčka - Nám. Republiky - Malostranská - Hradčanská - Podbaba Tomu se ovšem říká 6
a v některých souvislostech to není něco, co by nebylo uvažováno poměrně reálně. Pokrývá to 3 doplňkové směry z Vršovic na Pavlák, z Pavláku na Václavák a z centra na Malostranskou...
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je, jestli na to budou prachy... Mimochodem, co prodloužení z bratra Synka třeba na Kubáň?Pepa z Nuslí píše: Trasa l.č. 2 Červený Vrch - Vypich je dobrý nápad, ale na Vypich pojede metro, resp. do Motola, to je z Vypichu jen pár zastávek autobusem.
To bych ji spíše vedl v trase PODBABA - Vítězné náměstí - Hradčanská - Sparta - Strossmayerovo náměstí - Vltavská - Těšnov - Masarykovo nádraží - Vodičkova - Lazarská - Karlovo náměstí - Štěpánská - IPP - Bruselská - NÁMĚSTÍ BRATŘÍ SYNKŮ
Důvldem je nabídnout lidem nové spojení Letné s Nuslemi, ač je to jenom moje idea.
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proto by měla být smysluplně prodloužena, prostě udělat nový směr. Když už linka číslo 20 se dokázala rehabilitovat z napaječové na linku plnohodnotonou, proč by nemohla být i linka 2 nově trasována.venca98 píše: Podle mě bude zrušena, až se otevře metro A do Motola. Není to špatná linka. Možná, že až bude metro, tak by mohla jezdit jako jezdila 36 - tzn. trasa Červený Vrch - Vypich.
Trasa l.č. 2 Červený Vrch - Vypich je dobrý nápad, ale na Vypich pojede metro, resp. do Motola, to je z Vypichu jen pár zastávek autobusem.
To bych ji spíše vedl v trase PODBABA - Vítězné náměstí - Hradčanská - Sparta - Strossmayerovo náměstí - Vltavská - Těšnov - Masarykovo nádraží - Vodičkova - Lazarská - Karlovo náměstí - Štěpánská - IPP - Bruselská - NÁMĚSTÍ BRATŘÍ SYNKŮ
Důvldem je nabídnout lidem nové spojení Letné s Nuslemi, ač je to jenom moje idea.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono toho dnes nejelo - páč to všechno stálo Dlouhá třída/Bílá labuť/Hlavák - Václavák - Lazarská - Karlák/Myslíkova kvůli odklonění do úseku 5-ti lineklukas1 píše:nevíte co se děje půl hodiny nejely 5+26?
Místo smysluplného "roztrhnutí" alespoň l.22 (= BH - Malostranská občasná
ale nejlépe i l.18 (= Petřiny - Malostranská občasná - Čechův most - Dlouhá třída - Nam.Rep.
Obousměrné vedení l.6 Spořilov - Karlák - Myslíkova - Jiráskáč - Zborovská - Anděl - Smícháč mělo být zajištěno dopravením jedné (až dvou) zálohy s tágem k uzamykatelné výhybce s pomocným návěstidlem na začátku ul. Spálené od Karláku, aby bylo zajištěno její přestavení před l. 6 vlevo = do Myslíkovy a hned za ní rovně = k zast. Lazarská aniž by byly TRAM nuceny zastavovat!
A l.17 měla být odkloněna Modřany - Jiráskáč - Václavák - Bílá Labuť - Vltavská obč. - Stross - Výstaviště/Voz. KO, aby nepřetežovala Nam.Rep (zatížený už. l.18) + křižovatkou Na Poříčí x Havlíčkova obousměrně projížděla v hlavním směru (obracení l.18 na tomto kolejovém trojúhelníku bez řízení SSZ jsem schválně navrhl, aby její zpětný pohyb byl v "nejhlavnějším" směru = po hlavní zprava a navíc do větve z níž vyjíždí nejméně IAD).
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
9 svou pravidelností mezi 14:00 a 15:00 si nezadala s P+R, naprostá většina spojů stála na parkovišti mezi Lazarskou a Hlavním nádražím, stejně tak jako většina spojů linek 3 a 22.
ještě 9trainzjohny píše:Odklony po uzavření Národního divadla způsobily totální kolaps dopravy v Praze, z tramvají jezdí tak nějak jen 1,10,11,16 a 25 (stav cca v 15:00) ale to se jen tak nezlepší...lukas1 píše:nevíte co se děje půl hodiny nejely 5+26?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odklony po uzavření Národního divadla způsobily totální kolaps dopravy v Praze, z tramvají jezdí tak nějak jen 1,10,11,16 a 25 (stav cca v 15:00) ale to se jen tak nezlepší...lukas1 píše:nevíte co se děje půl hodiny nejely 5+26?
nevíte co se děje půl hodiny nejely 5+26?
Podle mě bude zrušena, až se otevře metro A do Motola. Není to špatná linka. Možná, že až bude metro, tak by mohla jezdit jako jezdila 36 - tzn. trasa Červený Vrch - Vypich.Pepa z Nuslí píše:Dvojka není špatná linka, ale bohužel má tu smůlu, že se nedá nikam protáhnout.
Tuším že její dny jsou sečteny. Dávám dvojce rok, MAXIMÁLNĚ dva.
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dvojka není špatná linka, ale bohužel má tu smůlu, že se nedá nikam protáhnout.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stav s linkou 2 je provizorni - minimalne do listopadu stejne nebude (Prasny most, Svatovitska, Evropska, ...) a pak se uvidi. Zmena je zatim pouze ciste papirova, aby se mohla vest 5 do Podbaby v trvalem stavu a pripravit smysluplne vylukove vedeni na leto.
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
2 stejně nejspíš zařve s metrem...