Jel jsem dneska se 42 na Malostranské náměstí směr splítka. Tuším, že přede mnou normálně odjela 22, já se nějak pomalu sunul za ní a pak zastavil standardně ve stanici. Chvíli jsme čekali, čekal jsem, že přijede protisměr a padne to, ale dlouho nic. Pak konečně protisměr přijel. A nic. Pak přijela druhá tramvaj z protisměru, už jsem se chystal. Ale nic. Pak proti přijela další a pak ještě jedna, čímž už se splítka komplet zablokovala. A to si nejsem jistý, jestli jich nebylo nakonec pět, čtyři byly určitě, to mám na fotce. Výzva celou dobu svítila, nějak v průběhu mě dojela 23. Teprve až poté mě to pustilo, byť už tam samozřejmě byl takový világoš, že jsme to tak tak rozmotali (a to jsem ještě v oblouku na mazníkách chytil ukázkovýho šmejra před nějakým turistickým busem, který odbočoval vlevo, cpal se mezi tramvaje a zůstal tam viset). Bylo to v 16:14 cca, resp. to už dle fotky byla akce takříkajíc v plné parádě.
Asi bych to normálně nechal bejt, ale průvodčí říkala, že už tam něco podobného relativně nedávno taky zakusili. Tak pro jistotu. Díky!