Prukl píše:Je zde dotaz na znalce: Na některých autobusech (možná na všech), je na boku čelního skla vpravo před prvními dveřmi nalepena samolepka s velkým písmenem (A,B,C,D,E a mpžná i další), rád bych se zeptal, co znamenají, kolik jich je..apod.

Těchto písmen (A až E) jsem si všimnul pouze na autobusech provozovny Kačerov. Když byste si někam zapsal několik po sobě jdoucích evidenčních čísel a k nim dané písmeno, tak zjistíte, že (jak jsem vypozoroval) např. 7443 má A, 7444 B, 7445 C, 7446 D, 7447 E atd, u B951E to jde taky postupně dle evidenčních čísel ve sledu A-B-C-D-E-A... U vozů převedených na Kačerov z jiných garáží budou nejspíš různé "výjimky z tohoto pravidla". Takže garáž to rozhodně není (ta je značena číslicí vepředu na obou bocích a na zádi) a "skupina linek", kam jsou nasazovány taky ne. Spíš bych to tipoval na něco souvisejícího s úklidem nebo údržbou.
Ještě k té "skupině linek". Všimnul jsem si, a opět u autobusů provozovny Kačerov, malého čísla pod pravým bočním blinkrem (citybusy tam ale všechny mají tuším "V", u ostatních autobusů čísla 1 až 5). Nemohou tato čísla označovat nějakou tu "skupinu linek", kam jsou nasazovány?