Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Linkové vedení
A nízkopodlažní spoje těmto linkám asi moc říkat nebudou. A jestli teda Vokovice s tím jedním, dvěma pořadími najedou, tak zvlášť na 14/24 si celkem počkáme 
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Blaueminence: No duben považuji ještě za dlouho
.
.
No, ony pojednou linky 3, 14 i 24 v sóleDaveee7 píše:Opravdu je trať v úseku Lazarská - Václavské náměstí - Jindřišská o víkendu tak přetížená, že zde musí od září jezdit všechny linky v polovičním intervalu?
-
gabuliatko
- Uživatel
Polovční interval ale sólo vozy, takže shodná kapacita. Jen ten poloviční interval (pravděpodobně) nebude po celý den. (9 má teď v SONE ráno klasika 20)Daveee7 píše:Opravdu je trať v úseku Lazarská - Václavské náměstí - Jindřišská o víkendu tak přetížená, že zde musí od září jezdit všechny linky v polovičním intervalu?
Opravdu je trať v úseku Lazarská - Václavské náměstí - Jindřišská o víkendu tak přetížená, že zde musí od září jezdit všechny linky v polovičním intervalu? 
-
Blaueminence
- Uživatel
No sice neexistuje, ale poměrně zanedlouho už by měla. V jámě je dobetonováno a už se bude prakticky jenom zasypávat.. slyšel jsem, že ještě letos nebude po jámě v prostoru budoucí ulice ani památky a někdy v dubnu má už fungovat provoz kompletně, jako kdysi...Martin Šubrt píše:Všimněte si, že Patočkova ulice na vrchní části fotky ještě ani neexistuje, je tam pořád díra. Pražce se pokládají tam, kde od 1. září už zase pojedou auta po té krátké objížďce kolem té díry, tj. pouze v porostoru nové křižovatky Patočkova - Myslbekova.Blaueminence píše:Za dlouho to asi nebude, protože dneska tam položili pražce... http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/myslbek ... 4.jpg.html
Obdobně je na pláncích třeba linka 2 zakreslována jako trvalá na Podbabu, i když i po dvou letech s touto konečnou je na sloupcích stále žlutě s tím, že "trvalý" stav je pořad Červený vrch (a hádám, že tato "výluka" vydrží déle, než 25 přes Brusnici).willyjeff píše:Stejně mi to přijde jako chyba na tom plánku. Pokud je to jen výlukový stav (a ať je jakkoliv dlouhý), přeci na oficiálních dokumentech označovaných jako "TRVALÝ STAV" by to vůbec nemělo mít vliv! :-O
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Všimněte si, že Patočkova ulice na vrchní části fotky ještě ani neexistuje, je tam pořád díra. Pražce se pokládají tam, kde od 1. září už zase pojedou auta po té krátké objížďce kolem té díry, tj. pouze v porostoru nové křižovatky Patočkova - Myslbekova.Blaueminence píše:Za dlouho to asi nebude, protože dneska tam položili pražce... http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/myslbek ... 4.jpg.html
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mi to přijde jako chyba na tom plánku. Pokud je to jen výlukový stav (a ať je jakkoliv dlouhý), přeci na oficiálních dokumentech označovaných jako "TRVALÝ STAV" by to vůbec nemělo mít vliv! :-O
-
Blaueminence
- Uživatel
Za dlouho to asi nebude, protože dneska tam položili pražce... http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/myslbek ... 4.jpg.html
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pres Hladkov se jezdit bude, ale neznamo kdy.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vytiskl jsem si plánek tramvajových linek, ať si to nacpu do hlavy a zjišťuju, že linka 25 je stále vedena přes Pohořelec a Brusnici. Takže už se nepočítá s obnovou trati mezi Voz. Střešovice přes Hládkov na Malovanku?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Orky: To jsem na DP říkal už v roce 2007, že se má dublování kreslení map zrušit a být to na jednom místě. Já ale nemám vliv na to, jestli to někdo rozhodne, já jsem manuální síla
.
A proč vůbec ty mapy kreslíš znova, když už je někdo na ROPIDu nakreslil? Není to trošku dublování činnosti? Právě dublování činností je jedna z věcí, které zbytečně zvyšuje náklady.Martin Šubrt píše:Copak ty změny sami mohou v Ropidu zvládat? V seznamu změn názvů zastávek mají u Multikuti arény trojku, v mapě zase nemají linku 100 fialově jako metrobus. Já z toho mám v hlavě při dělání mapa takovej guláš, že už ani nevím, jak se jmenuju, takže chyby jsou logické. Ovšem ta s 19 na kubáň je úsměvná. I Ropid stále ví, kam 19 patřila .-).
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Copak ty změny sami mohou v Ropidu zvládat? V seznamu změn názvů zastávek mají u Multikuti arény trojku, v mapě zase nemají linku 100 fialově jako metrobus. Já z toho mám v hlavě při dělání mapa takovej guláš, že už ani nevím, jak se jmenuju, takže chyby jsou logické. Ovšem ta s 19 na kubáň je úsměvná. I Ropid stále ví, kam 19 patřila .-).
Tak nevím, jestli jsem hňup já nebo někdo jiný.
Když jsem si dnes přečetl na stránkách ROPIDU oficiální informaci o změnách TRAM k 1.9.2012 tak u l.č. 19 je napsáno: ZRUŠENA (KUBÁNSKÉ NÁM. - LEHOVEC) nahrazena l.č. 16 a 26. Jestli se však nemýlím tak v této trase jezdila do 1.9.2008 a poté její trasa byla změněna na (RADOŠOVICKÁ - LEHOVEC). Jestli se mýlím tak mně opravte.
Když jsem si dnes přečetl na stránkách ROPIDU oficiální informaci o změnách TRAM k 1.9.2012 tak u l.č. 19 je napsáno: ZRUŠENA (KUBÁNSKÉ NÁM. - LEHOVEC) nahrazena l.č. 16 a 26. Jestli se však nemýlím tak v této trase jezdila do 1.9.2008 a poté její trasa byla změněna na (RADOŠOVICKÁ - LEHOVEC). Jestli se mýlím tak mně opravte.