A hodnotit se bude rychlost, kvalita a délka zabloudění
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Linkové vedení
Oreintační? Spíš dezorientační.... 
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jste to ještě nepochopili, že toto je kampaň, aby byl orientační běh zařazen na olympiádu?
-
von Špilberk
- Uživatel
Analýza chystaných změn v pražské MHD: spojené linky se budou zpožďovat
http://praha.idnes.cz/analyza-ruseni-li ... zpravy_sfo
Nevíte někdo, je ta analýza někde k dispozici
http://praha.idnes.cz/analyza-ruseni-li ... zpravy_sfo
Nevíte někdo, je ta analýza někde k dispozici
náhodou JÁ jsem zcela v obraze, akorát když na mě včera bafla 4 na Ládví, 3 na výjezdu z Březiněvské a dovršila to 17 která mi nedala přednost u Vozovny Kobylisy musel jsem si dát BP i se zkušebkou 
-
von Špilberk
- Uživatel
Jéé, já bych se taky chytil.MM-Mikulovsky píše:Tak jsi mne nachytal, jak vidno, tak by jsem to aktuální platné LV "nedal" ani já - tento rozdíl současného LV proti novému od září jsem přehlédl!Martin Šubrt píše:Je mi jen takovou drobnou záhadou, proč rvali 14/24 na Dělnickou už teď v přesně opačných trasách, než mají jezdit od září. Ale asi je jim to fuk, za měsíc prostě z Masny najednou 24 ahne na Republiku a 14 opačně. Ovšem pak to popírá i logiku připravit lidi na změny dopředu, když se násilně a iracionálně udělá jedna změna, která ale neodpovídá té finální... Prostě naprostý chaos.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ještě požádal o blicí smajlík...nějakej hodně blicí
. Já vím, že přitvrzujeme, ale proti Ropidu je to pořád v mezích slušnosti
. Edit: Šmankote, já ho přehlíd, není v základu
. Tak to je v pořádku.
Naposledy upravil(a) Martin Šubrt dne 26.7.2012 20:04, celkem upraveno 1 x.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
von Špilberk píše:Začínám mít obavu, ženení dostatečné pro to, co se letos děje a ještě asi dít bude. Doplňte sem ještě někdo "sedací svalstvo". Bude ještě využívanější.
možná je to dáno tím, že jsem ve své domovské vozovně byl tenhle měsíc así 4x, možná je to tím, že tenhle měsíc mam občas dovolenou, ale ano, přiznávám - po změnách od 25.7. Mohu s klidným svědomím říct, že LV jde v současné době zcela mimo mě...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi mne nachytal, jak vidno, tak by jsem to aktuální platné LV "nedal" ani já - tento rozdíl současného LV proti novému od září jsem přehlédl!Martin Šubrt píše:Je mi jen takovou drobnou záhadou, proč rvali 14/24 na Dělnickou už teď v přesně opačných trasách, než mají jezdit od září. Ale asi je jim to fuk, za měsíc prostě z Masny najednou 24 ahne na Republiku a 14 opačně. Ovšem pak to popírá i logiku připravit lidi na změny dopředu, když se násilně a iracionálně udělá jedna změna, která ale neodpovídá té finální... Prostě naprostý chaos.
Prostě opravdu se ta zářijová změna nesmí uskutečnit - jen fakt nevím, jak toho docílit, když rada města viditelně (jak jsem již dnes napsal) dělá vše proto, aby ji už nešlo zastavit!!
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem rád, že má úspěch
Nečekal jsem tak velký
Chemik: Že nevíš kam co jede bych neříkal moc nahlas nebo nějaký hujer vymyslí přezkoušení pro všechny řidiče. Přece máte oficiálně znát všechny linky nebo se něco změnilo?
Osobně si myslím, že ted s tím nehneme a musíme bohužel čekat na srpen jestli to rada odpíská a nebo posvětí. Pokud to projde tak se začít modlit v září at to řidiči tramvají a busů přežijí ve zdraví.
Chemik: Že nevíš kam co jede bych neříkal moc nahlas nebo nějaký hujer vymyslí přezkoušení pro všechny řidiče. Přece máte oficiálně znát všechny linky nebo se něco změnilo?
Osobně si myslím, že ted s tím nehneme a musíme bohužel čekat na srpen jestli to rada odpíská a nebo posvětí. Pokud to projde tak se začít modlit v září at to řidiči tramvají a busů přežijí ve zdraví.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jen takovou drobnou záhadou, proč rvali 14/24 na Dělnickou už teď v přesně opačných trasách, než mají jezdit od září. Ale asi je jim to fuk, za měsíc prostě z Masny najednou 24 ahne na Republiku a 14 opačně. Ovšem pak to popírá i logiku připravit lidi na změny dopředu, když se násilně a iracionálně udělá jedna změna, která ale neodpovídá té finální... Prostě naprostý chaos.
-
von Špilberk
- Uživatel
Začínám mít obavu, žeMartin Šubrt píše:Že se tu tenujal
.
Ahoj Martine,Martin Šubrt píše:Přitom i při těchto výlukách vůbec takový chaos být nemusel. 14 a 24 mohly mít svou trasu. Objezd přes Strašnickou mohla dělat 10 (nikoli 4) a z Kotlářky (Řep) na Zvonařku mohla jezdit normálně 16. Z Lehovce na Olšanské hřbitovy mohla jezdit 19. 3 mohla normálně jezdit na Lehovec, 17 do Ďáblic. 26 mohla nadále jezdit z Černokostelecké a po Miladě Horákové na kolejový přejezd na Letenském nám. 5 dočasně přes Těšnov.
s tím co jsi zde napsal souhlasím na 100%, neb toto si myslím i já. Jinak ti co vymysleli řetězení 14/24 od září by zasloužili vymáchání v koši, neb nedomysleli to, že nepravidelnost na jedné lince se automaticky projeví i na lince druhé a jak jsem zde už v minulosti napsal já osobně pokud se změn týká zavedl bych nějakou linku, která by propojila I.P.P - KN - VN, neb si myslím, že by to bylo spojení, které by lidé hojně viužívali.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že se tu ten
ujal
A teď si představ, že o víkendu do toho informujeme lidi o výluce metra a všichni cizinci budou mít v ruce mapu trvalého stavu, v tramvajích jezevčík s trvalým stavem, na zastávkách taky, v metru mapa s travalým stavem...a jen vedle malé A3 s pidi číslíčky, kde člověk absolutně nečeká, že tam najde tu revoluci
.