Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Pražské autobusy
8750: Cool. Tuhle značku jsem navrhoval upravit už při kloubizaci 133.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
8750: Dodatkovou tabulku zapomněli na základě o měsíc odsunutého stanovení (které logicky někam zapadlo v papírech) asi otočit. Nicméně se už před měsícem tak nějak povídalo, že by tam mohla i zůstat...není to nic proti ničemu. Může se stát, že bude potřeba někdy projet. Takže to je spíše věc, zda si ti, co nechtěli busy v Řásnovce, dupnou a budou natvrdo a navždy této možnosti chtít zabránit vaporizací tabulky
.
Na druhou věc se opravdu zapomnělo. Při projíždění standardním busem už potenciální značkový problém na další křižovatce nikoho nenapadl. A stydím se, vzhledem k tomu, že jsem nedávno dělal leták o zóně zákazu vjezdu busů, napadnout mě to mělo...byť čistě oborově jsem byl na místním šetření kvůli nastavení signalizace. Předpokládám, že Ropid požádá a TSK doplní (dolepí) tabulku MIMO BUS MHD. Zítra zařídím. Děkuji za fotku a upozornění, ještěže máme všímavé diskutéry
.
Na druhou věc se opravdu zapomnělo. Při projíždění standardním busem už potenciální značkový problém na další křižovatce nikoho nenapadl. A stydím se, vzhledem k tomu, že jsem nedávno dělal leták o zóně zákazu vjezdu busů, napadnout mě to mělo...byť čistě oborově jsem byl na místním šetření kvůli nastavení signalizace. Předpokládám, že Ropid požádá a TSK doplní (dolepí) tabulku MIMO BUS MHD. Zítra zařídím. Děkuji za fotku a upozornění, ještěže máme všímavé diskutéry
Tak v Revoluční stále i dnes zůstává dodatková tabulka umožňující busům levé odbočení do Řásnovky. Na co se ale zapomnělo, je dopravní značka o kus dál, na nové trase 207 v ulici Nové Mlýny, která autobusům zakazuje levé odbočení na nábřeží. Viz foto:

Bude se to nějak řešit? Otázka hlavně asi na MŠ.

Bude se to nějak řešit? Otázka hlavně asi na MŠ.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že o kapacitě nasazených vozidel nerozhoduje dopravce. Pochybuju, že by Uher jezdil na lince 334 se standardním autobusem, kdyby mu Ropid proplácel jen midibusorky píše:A co se týče midibusů na 334: Tady je vidět zásadní rozdíl mezi Uhrem a DPP. Uher je schopen pružně reagovat. DPP by tam ještě 3 měsíce jezdil s tím, čím by tam začal jezdit.
- Absolut
- Moderátor
Zajímavá debata. Osobně považuju jakékoli úpravy fotek za zhovadilost.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to je poměrně logické. I v Praze máš ranní špičku 2 hodiny a odpolední 4-5... Přece jenom klouzavá pracovní době dělá své.Sirka píše:A co se ještě týče midibusů na 334, tak z výsledků průzkumů prozatím vyplývá, že kromě toho spoje, kterým se jezdí na osmou do Prahy, by na všech spojích minibus stačil...orky píše:A co se týče midibusů na 334: Tady je vidět zásadní rozdíl mezi Uhrem a DPP. Uher je schopen pružně reagovat. DPP by tam ještě 3 měsíce jezdil s tím, čím by tam začal jezdit.
A co se ještě týče midibusů na 334, tak z výsledků průzkumů prozatím vyplývá, že kromě toho spoje, kterým se jezdí na osmou do Prahy, by na všech spojích minibus stačil...orky píše:A co se týče midibusů na 334: Tady je vidět zásadní rozdíl mezi Uhrem a DPP. Uher je schopen pružně reagovat. DPP by tam ještě 3 měsíce jezdil s tím, čím by tam začal jezdit.
Tohle focení se dá nazvat jako reportážní a ty lidi a věci (auta, ...) k tomu patří a není důvod je nějak retušovat (pokud to teda vyloženě nekazí dojem fotky). Je to jinak každýho věc, co s fotkou udělá, ale nemusí se to. 
Je to ochrana soukromí lidí, kteří se do fotky náhodou připletou. Taky to dělám, třeba zde 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduche - ridic auta byl s fotakem nespokojen, asi myslel, ze fotim jeho. Totez delam na fotkach tram - vzdy pokynu na ridice a kdyz nedostavam kladnou odezvu, nezverejnuju (prip. lehce retusuju) fotky, kde je do kabiny videt jako do vykladni skrine...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
7036: Taky se nad tím pozastavuji. Přitom to krásně dokresluje dobu. Už ted je skoro vzácnost vidět značku 1A0 a to ani nemluvím o starých Axx
Nevíte, od jakého ev. č. mají SORy NB 12 u všech dveří, asi kromě předních, plexisklo a taky bílý interiér? A jestli to samý mají i NB 18? U těch myslím, že bílý interiér je od 6685.