Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
MŠ: Měl jsem na mysli úsek Staroměstská - Výstaviště. Krátký spoj nenabízel žádný rozumný cíl. Takhle to aspon jede kolem metra, ale máš pravdu... Zase přibude jiný zbytečný úsek.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zatížení se nerozloží, spíš poklesne. Kdo bude moci na C, místo 14 využije do centra C a lidi na zdvojenou 17 se budou na Trojské hledat těžko. Navíc zdvojená 17 pojede od vozovny, takže jí budou méně plnit i Ďáblice. Jen z přestupů. Tj. Trojská přichází o směr do centra, večery a víkendy o interval a ve špičkách v ní budou sjíždějící se vláčky prázdných 17... vkládám čuníka9001 píše:Tak jsem našel na Ropidím linkovém vedení po ukončení poloviny spojů 7 na Černkokostelecké další +.
Konečně odstřelili krátkou 17 a bude všechno jezdit až nahoru, takže se třeba konečně zatížení rozloží. Bohužel to neguje ta prasečina 24/14.
Malá poznámka pro adminy/moderátory. Nešel by nahrát do smajlíků čuník? Myslím, že bude docela potřeba.
Já jsem si to myslel že to bude mít nějaký ALEvon Špilberk píše:9001: Nahoru do Kobylis všechny 17 jen ve špičkách pracovních dnů.
-
von Špilberk
- Uživatel
9001: Nahoru do Kobylis všechny 17 jen ve špičkách pracovních dnů.
ROPID napsal: 17 LEVSKÉHO(T) – SÍDLIŠTĚ MODŘANY – … (– VÝSTAVIŠTĚ) – Výstaviště – … – Kobylisy
– Březiněveská – Líbeznická – VOZOVNA KOBYLISY
(v úseku Výstaviště – Vozovna Kobylisy v pracovní dny dopoledne, večer a o víkendu
v provozu pouze každý druhý spoj)
ROPID napsal: 17 LEVSKÉHO(T) – SÍDLIŠTĚ MODŘANY – … (– VÝSTAVIŠTĚ) – Výstaviště – … – Kobylisy
– Březiněveská – Líbeznická – VOZOVNA KOBYLISY
(v úseku Výstaviště – Vozovna Kobylisy v pracovní dny dopoledne, večer a o víkendu
v provozu pouze každý druhý spoj)
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 06.7.2012 19:56, celkem upraveno 1 x.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem našel na Ropidím linkovém vedení po ukončení poloviny spojů 7 na Černkokostelecké další +.
Konečně odstřelili krátkou 17 a bude všechno jezdit až nahoru, takže se třeba konečně zatížení rozloží. Bohužel to neguje ta prasečina 24/14.
Malá poznámka pro adminy/moderátory. Nešel by nahrát do smajlíků čuník? Myslím, že bude docela potřeba.
Hlávkův most = 14.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera mi při svém proplouvání nočním městem docvakla další negativní věc, jež vznikne zavedením zářijové změny > TT na Hlávkově mostě bude bez provozu
A teď ať mi teprve vysvětlí efektivitu převedení M3 do Khárlýna. Fixní náklady na údržbu tratě zůstávají (Nebo ji snad budeme rušit, či opravovat Hlávkův most?), v Karlíně se bude vozit vzduch a tvořit souběh s metrem a u Tržnice budou sardinky v konzervě blednout závistí. To je na velikou gratulaci, toto dát dohromady, to už chce fištróna...
To se dalo čekat. Jenom nevím, jestli to nazývat optimalizací. Jde vlastně o pouhé přečíslování, ze 198 se stane další varianta vložených spojů na 197. Za optimalizaci považuji např. zrušení 117 nebo 182.petr03 píše:...
197 a 198 - toto beru, dobrá optimalizace.
...
Když už musíme šetřit, tak například současná podoba linky 16 by minimálně o víkendu měla jezdit v sólu!
Soupravy vozí vzduch...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyo ... 05-006.jpg
Není nad foto dokumentaci.
Bohužel jsem nenašel pohled zezadu, ale aspon pro představu.
Není nad foto dokumentaci.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Klidně se tam vejdou i 4, jde o to jaký se použije font.
-
Filip8399
- Uživatel
- Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut
TJ:Aha, tak to se mi jen zdálo.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče a co dělaj už asi 20 let autobusy které mají stejné panely a 3 čísla mají všechny jejich linky ?Filip8399 píše:Ale na zadním digipanýlku pokud vím není místo pro tři číslice....
-
Filip8399
- Uživatel
- Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut
Ale na zadním digipanýlku pokud vím není místo pro tři číslice.
Jinak já jsem proti metrolinkám. Jak už tady někdo psal Praha nesplňuje podmínky pro jejich provoz. Stejné je to s metrobusy.
A např. prodloužení linky 125 je totální blbost - jedna moje kamrádka s ní jezdí denně a pochvaluje si její spolehlivost a takto spolehlivost vezme za své.
Na ROPIDu by měli pracovat lidi, kteří třeba 3 dny v týdnu jezdí na linkách a 2 dny to ťukaj do počítače. A ne dělat jednou do roka dopravní průzkum a podle toho vést linky.
ROPID posílá lidi do aut!!!!
Jinak já jsem proti metrolinkám. Jak už tady někdo psal Praha nesplňuje podmínky pro jejich provoz. Stejné je to s metrobusy.
A např. prodloužení linky 125 je totální blbost - jedna moje kamrádka s ní jezdí denně a pochvaluje si její spolehlivost a takto spolehlivost vezme za své.
Na ROPIDu by měli pracovat lidi, kteří třeba 3 dny v týdnu jezdí na linkách a 2 dny to ťukaj do počítače. A ne dělat jednou do roka dopravní průzkum a podle toho vést linky.
ROPID posílá lidi do aut!!!!
Tady souhlasím s willyjeff: např: 11A=dlouhý a 11B= krátký spoj, kdyby se udělala informační kampaň, ve které by se lidem vysvětlilo co znamená písmeno za číslicí a inverze, která stále nebyla kaštanům vysvětlena a vyznají se v ní jen řidiči tramvají a někdy ani to. Navíc díky písmenům by byl spoj rozeznatelný i pro lidi, kteří dobíhají tramvaj zezadu a cílovou zastávku poznají až při nastoupení.Brejšín píše:protože to už je to samé jako 11 Spořilov a 11 Náměstí bratří Synkůwillyjeff píše:A proč by tu nešlo vídeňské 11A a 11B ?