davidtk píše:Na co vesty, já byl na čerňáku v munduru a nemít vizitku Dopravní průzkum, tak ke mě lidi nechodili, páč si mysleli, že je chci kontrolovat

Já jsem měl jen modrý tričko a přesto celkem dost (odhadem tak 100-150) kaštanů dělalo čelem vzad k automatům na lístky...
Proxy píše:V jedné směně bylo plánováno 7 sběračů = 1 člověk z DP a 6 studentů. Je bohužel pravda, že část studentů se hodila marod a na akci nedorazili. A pokud nějakému vedoucímu směnu ti zbývající utekli na cigaretu - je to jeho chyba a nikoliv organizátorů průzkumu.
Co bylo plánováno je jedna věc a skutečný počty věc druhá.
Nemluvim o utíkání, ale o tom že šli na cígo, tomu prostě nezabráníš, takže jsem je po domluvě pouštěl.
Faktem je, že v 6 hodin ráno činil počet sběračů 1+1 ks a zbylí učni doráželi postupně jak jim zrovna přistavovali náhradní autobusy za ty rozbitý...
Taky sem byl učeň, takže mam pochopení.
Aby bylo jasno, nemyslel jsem to jako stížnost.
Vedoucí směny se neflákal, ale vykonával funkci sběrače, aby se to zvládlo.
Průzkum jako takovej taky nekrtitizuju, pouze absenci informační kampaně předem - v den průzkumu to už je prostě pozdě !
Navíc lístky co vypadaj jako reklama na cokoliv (tady na OpenCard - velkej text a obrázek a z druhý strany mrňavym písmem informace o průzkumu) ze zásady odmítam i já, takže se celkem nedivim odmítavym reakcím k nim.
I přesto se nám dařilo vnutit lístky tak 90% cestujících, to že je při výstupu vracela max polovina a v jakym stavu je věc jiná...
Informační cedule byla jedna.