SSZ Vinohradská - Italská má preferenci BUS již dlouho, problém TRAM ZC bude zřejmě v detekci. Je to předáno, dokonce opakovaně. Prosím o info, kdo tam pojede.
Na NBS potvrzuji trvalé svícení obou výzev od IPP. Na funkci to nemá vliv. Nahlášeno servisu. Na tomto SSZ jsou podobné jevy časté. Problém s dlouhým volnem od NBS jsem neviděl. Lehkou stopou může být spíše VR od Fidlovačky. Už jsem viděl, že vzalo přeslech. Nedávno jsem požádal o jeho zatlumení. Za video budu rád.
Vypich smyčka nevím. Od léta se řeší DŘ, opravdu mnohokrát slibováno. S řešením aut na TT by mělo SSZ počítat. Zkusím zjistit. Jinak na Černokostelecké to funguje zase bohužel tak, že to drží kromě aut spíše tramvaj, a to někdy, aniž by na TT cokoli bylo - nespolehlivost videodetekce za různých podmínek (slunce, déšť, mlha, ...) Také se má upravit, slíbeno, ale fakt nevím kdy.
Pražský hrad. Faktem je, že opakovaný výběr je v DŘ obsažen, ale někdy se nekoná. Důvodem by mohla být dnes už nepoužívaná funkce na počítání tramvají, nikoli pantografů, která ne vždy funguje přesně, nesedí počet přihlášených a odhlášených tramvají, vyhlásí se logická porucha a pak se volno pro další tramvaj zřejmě neopakuje. Ale jen nepotvrzená domněnka. Vzhledem k tomu, že na Pražský hrad se stížností teď sesypalo více, spíše šlo o klasickou závadu. Jaké jsou poslední poznatky? Díky.