Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Nejkrásnější na celé té výluce je, že DP, potažmo město není schopné zajistit ani neparkování aut v zastávce, ani pořádné prodloužení zastávek (stanicuje až 5 sól za sebou). Dále skvělé vedení linky 58. Divím se, že někdo nerozbil okno nebo tak. Když si představím, že stojím u Národního divadla a chci jet směr Řepy a vlezu ze stanice směr Újezd a ono to hrkne vpravo, že jede na Žižkov to by se i mně zatmělo.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady bych Milana pochválil, nejsou to špatné nápady. Tohle jsou věci, které lidi celkem využijí. Určitě úvahy správným směrem.MOp píše:MMM: zbytecne preplacane a sipcicky nesrozumitelne, stejne jako tve prispevky na t-f
9001: Já rozlišuju drtivou většinu pracovníků Ropidu, s nimiž jsem v přátelském vztahu, od vedení, s nímž jsem sice také v relativně přátelském vztahu, ale ve vážném a nesmiřitelném sporu odborném
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Jenže "tlusté" B ti udělalo Lazarskou na první pohled jednosměrnou.
Dlážděná a Lazarská jsou skoro nečitelné a splývají s okolím.
Takže nápad dobrý, ale chce to doladit.
MŠ: Ty sis dal špeka? Mluvíme o tom samém ROPIDu, které už několik let ničí dopravu v Praze?
Dlážděná a Lazarská jsou skoro nečitelné a splývají s okolím.
Takže nápad dobrý, ale chce to doladit.
MŠ: Ty sis dal špeka? Mluvíme o tom samém ROPIDu, které už několik let ničí dopravu v Praze?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
MMM: zbytecne preplacane a sipcicky nesrozumitelne, stejne jako tve prispevky na t-f
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mne zase naopak zklamal obsah mapy OFICIÁLNÍ uvedené např. zde na webu DPP, ale zejména na velkých tabulích v centru ve směru k Lazarské a asi i (počítám, ale sám jsem neviděl) Dlážděné (viz první příloha).
Jsem naprosto přesvědčen, že v ní mělo být (viz. 2. příloha):
1.) zvýraznění mimořádně vytvořených dočasných zastávek Lazarská (ve Spálené) a Dlážděná
2.) vypsány a přeškrtnuty 3 dočasně zrušené zastávky v REKO úseku
3.) zvýrazněn centrální úsek =M=B sloužící jako náhrada skrz a do centra za uzavřený úsek TT
4.) zvýrazněny 2. EXITY do okrajových stanic "náhradového úseku" =M= od zastávek TRAM jiného názvu
5.) vyznačeny nejlepší docházkové vazby k/od 3 dočasně zrušených zastávek TRAM
Jsem naprosto přesvědčen, že v ní mělo být (viz. 2. příloha):
1.) zvýraznění mimořádně vytvořených dočasných zastávek Lazarská (ve Spálené) a Dlážděná
2.) vypsány a přeškrtnuty 3 dočasně zrušené zastávky v REKO úseku
3.) zvýrazněn centrální úsek =M=B sloužící jako náhrada skrz a do centra za uzavřený úsek TT
4.) zvýrazněny 2. EXITY do okrajových stanic "náhradového úseku" =M= od zastávek TRAM jiného názvu
5.) vyznačeny nejlepší docházkové vazby k/od 3 dočasně zrušených zastávek TRAM
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pánové z Ropidu mají totiž k cestujícím daleko vřelejší vztah a jsou rádi, když mohou informační podklady rozšířit o to, co je k dispozici, byť ne v oficiální grafice. Není to přece žádný zločin sdílet mapu, která může být užitečná. Děkujeme.
Na ropid.cz je podrobny popis vyluky a dokonce ke stazeni mapa bez designu dpp a ropidu, ale zato s logem prazsketramvaje.cz 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Od začátku M17 tvrdím, že pro úsek Staroměstská - Výstaviště je to předimenzované, ale že tzv. vložené spoje (ať již pod číslem 17 či 21 nebo 27) lze provozovat s průjezdním obratem "kolem bloku" Právnická fakulta - Malostranská (u vlády - přestup na/z l.5 i =M=DC - přestup zejména z 12, 20, 22) - Staroměstská!9001 píše:Otázka je jestli kvůli pár spojům v ranní špičce tam nechat jezdit M17 až na Výstaviště Holešovice. Stejný příklad je 16. Včera jsem se motal okolo 19 hodiny na Kolbenově a soupravě 16 byli 2 lidi a z toho myslím jeden řidič jedoucí do práce...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je jestli kvůli pár spojům v ranní špičce tam nechat jezdit M17 až na Výstaviště Holešovice. Stejný příklad je 16. Včera jsem se motal okolo 19 hodiny na Kolbenově a soupravě 16 byli 2 lidi a z toho myslím jeden řidič jedoucí do práce...-KUBI- píše:Zkuste si tu prázdnou 17 v ranní špičce v úseku Palackého náměstí - Staroměstská. V úseku od Národního divadla ke Staroměstský si představte, jak je v té tramvaji 2x více lidí, když chcete dvojnásobný intervalV opačném směru je obsazenost sice slabší, ale v době výluky nábřeží u Národního divadla, kdy měla linka 17 standartní interval se ukázalo, že po těch 8 minutách to pobíralo s "odřenýma spřáhlama".
Zkuste si tu prázdnou 17 v ranní špičce v úseku Palackého náměstí - Staroměstská. V úseku od Národního divadla ke Staroměstský si představte, jak je v té tramvaji 2x více lidí, když chcete dvojnásobný interval
V opačném směru je obsazenost sice slabší, ale v době výluky nábřeží u Národního divadla, kdy měla linka 17 standartní interval se ukázalo, že po těch 8 minutách to pobíralo s "odřenýma spřáhlama".
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
v úseku Staroměstská - Palackého náměstí jede vůz slušně obsazen jen pokud vznikne nějaká nepravidelnost. O počtu cestujících na/z Karlových Lázní radši nemluvim, dají se spočítat na prstech 1 ruky.
-
Filip
17 do standardních intervalů a obnovit 21 Modřany - Národka - Modřany
24 a 14 ukončit na Výstavišti
24 a 14 ukončit na Výstavišti
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já ti nevim, ale vždycky, když tam jedu, tak to je obsazený tak akorát na sedačky-KUBI- píše:17 v intervalu 4 minuty minimálně po Staroměstskou je nutnost!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
metrolinkový interval Modřany - =M=A Staroměstská je skutečně správný, ale osobně jako konečnou průjezdního obratu Právnická fakulta, příští zastávka Malostranská a další Staroměstská ZC-KUBI- píše:17 v intervalu 4 minuty minimálně po Staroměstskou je nutnost!
17 Sídliště Modřany - Vozovna Kobylisy
27 Sídliště Modřany - Čechův most
17 v intervalu 4 minuty minimálně po Staroměstskou je nutnost!