Většinou to bývá tak, že když je potřebná trasa denní a noční náhradky shodná, jezdí denní linka nonstop. Většinou ale noční jede o kousek dál, třeba k nějakému nočnímu přestupu, a to pak má noční číslo. X22 jezdila nonstop na Francouzské i do Hostivaře, bo hradila i noční linky, z nichž na ní byl rovněž zajištěn standardní přestup. Noční náhradní tramvajové linky nejsou obvyklé, 50 mi přijde zcela OK. Jen mě docela zarazilo, že bus NAD má teď číslo X22, když jede z Kubáně na Strašnickou. Přišlo mi logičtější X7...Láďa píše:X22 jezdila nonstop při Francouzské + Moskevské a i minulý rok, když byla zavřená Hostivař. Ale busy se z nějakého důvodu nedělí, při noční výluce v Nuslích také jezdila X24...
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
X22 jezdila nonstop při Francouzské + Moskevské a i minulý rok, když byla zavřená Hostivař. Ale busy se z nějakého důvodu nedělí, při noční výluce v Nuslích také jezdila X24...
Hlavně to rozlišení jednou dělají a podruhé ne. Mám takový pocit, že X22 při výluce Francouzské ulice jezdila nonstop s na Hostivař jezdí 32 a 50.9001 píše:Taky si myslím, že to byl hlavní účel. Udržet číselnou řadu pro noční linky a aby to lidi trklo.kruťák píše:Já myslim, že 99% lidí neví, jak jsou čísla pro (ne)pravidelné linky tram rozdělena (maximálně vědí, že nad 50 je to noční), takže nějaká 32/50 u nich žádné dojmy nevzbuzuje
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím, že to byl hlavní účel. Udržet číselnou řadu pro noční linky a aby to lidi trklo.kruťák píše:Já myslim, že 99% lidí neví, jak jsou čísla pro (ne)pravidelné linky tram rozdělena (maximálně vědí, že nad 50 je to noční), takže nějaká 32/50 u nich žádné dojmy nevzbuzuje
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já myslim, že 99% lidí neví, jak jsou čísla pro (ne)pravidelné linky tram rozdělena (maximálně vědí, že nad 50 je to noční), takže nějaká 32/50 u nich žádné dojmy nevzbuzuje 
-
gabuliatko
- Uživatel
A po 30 dnech dostane odpověď, že výluka již není.Láďa píše:uzivatel35: Dotaz bych položil sem.
uzivatel35: Dotaz bych položil sem.
-
uzivatel35
Vzhledem k tomu, že je dnes v módě pásmování linek, nechápu, proč musí být výluková linka pod číslem 32 přes den a pod číslem 50 v noci. 50 patří do běžný noční číselné soustavy, ačkoliv trvale nevyjela, vzbuzuje to podbně jako byla například linka 27, že je to trvalá linka. Proč nemůže být prostě jen linka 32, která v úseku Černokostelecká-ÚDDP jezdí jen v noci?
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Smazáno uživatelem 
Naposledy upravil(a) Petrpes dne 09.11.2013 2:40, celkem upraveno 1 x.
Dneska jsem na Malostranské ZC 15T na 22 potkal. Pořadí jsem nechytl, byla to ale tuším, aspoň podle http://tram.mobilnitabla.cz/, garance v 8:28.Petrpes píše:1 garance a 1 NEgarance. Ale PA umí na garantované pořadí pro 15T dát i wanowlka.
Viz. včera na 7 a 11.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1 garance a 1 NEgarance. Ale PA umí na garantované pořadí pro 15T dát i wanowlka.
Viz. včera na 7 a 11.
Viz. včera na 7 a 11.
dneska jsem se na 22 celkem pohyboval a nepotkal nic, takze jich asi bude pomalu. ale i tak diky za zpravu.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A 22/410 negarantovaná, dnes 8230+8231 ale nic není nemožné 
Dočkal ses - na 22/424 je 9203.pawel píše:takze 15T na 22?
Podle mých informací budou v době výluky probíhat v ul. Minské stavební/výkopové práce a není možné zabezpečit po celou dobu výluky přístup na zastávku.9001 píše:Proč nemůže mít 13 výstupní v Minské, když stejně bude jezdit v solech s pauzama na Černkostelecké?