Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
Je mi jasný, že je to víceméně prkotina, ani to nemyslím jako stížnost. Spíš bych čekal na dpp.cz něco na hlášení podobných drobností, kterých si nikdo z DPP nemusí všimnout (chybějící JŘ, špatné informace, apod.) a k tomu odpovídající přístup "jé díky, mrknem na to" místo dnešního "někdo si zase stěžuje, budeme to ignorovat"
(pominu, že se tam již několikrát měnily jízdní řády, a někdo si toho všimnout MĚL)
Zkusím ještě ten ropid...
(pominu, že se tam již několikrát měnily jízdní řády, a někdo si toho všimnout MĚL)
Zkusím ještě ten ropid...
Už vidim moloch DP, jak řeší nějaký šipky, to je asi pod jeho rozlišovací schopnosti. A JŘ údajně mění jiná firma než čočky, takže to na to asi nemá vliv...bokša píše:Patří to sem jen částečně, ale zeptám se: na Žižkově na zastávce Rokycanova směrem od Olšanského náměstí jsou na sloupku uvedeny linky 136 a 175 - v tomto pořadí a bez rozlišení směru, přičemž 136 jede doprava na Ohradu a 175 doleva. Dá se to někde nahlásit tak, aby s tím někdo něco udělal? Asi před půl rokem jsem zkoušel nějaký online formulář na DPP, ale reakce nulová a to se mezitím několikrát měnily jízdní řády. Díky
Možná kontaktovat místo DPP Ropid.bokša píše:Patří to sem jen částečně, ale zeptám se: na Žižkově na zastávce Rokycanova směrem od Olšanského náměstí jsou na sloupku uvedeny linky 136 a 175 - v tomto pořadí a bez rozlišení směru, přičemž 136 jede doprava na Ohradu a 175 doleva. Dá se to někde nahlásit tak, aby s tím někdo něco udělal? Asi před půl rokem jsem zkoušel nějaký online formulář na DPP, ale reakce nulová a to se mezitím několikrát měnily jízdní řády. Díky
Patří to sem jen částečně, ale zeptám se: na Žižkově na zastávce Rokycanova směrem od Olšanského náměstí jsou na sloupku uvedeny linky 136 a 175 - v tomto pořadí a bez rozlišení směru, přičemž 136 jede doprava na Ohradu a 175 doleva. Dá se to někde nahlásit tak, aby s tím někdo něco udělal? Asi před půl rokem jsem zkoušel nějaký online formulář na DPP, ale reakce nulová a to se mezitím několikrát měnily jízdní řády. Díky
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to požadavek na nízkopodlažní autobusy, který přišel od MČ Praha - Újezd.petr03 píše:Co se stalo ze dpp vypravuje na primeskou linku, presne 363 citybus? Podle me je to absolutne nevhodny typ vozu pro tento ucel. Docela jsem se divil. Spatreno dnes kolem 19 hod na opatove.
http://magistrat.praha-mesto.cz/85879_Z ... e-3-2-2011
Bohužel DP nic jiného vhodného nízkopodlažního k dispozici nemá - nové Sorky mají sedaček ještě méně
Tak to jsem slušně přestřelil... holt "chybička" se vloudila 
-
gabuliatko
- Uživatel
Pokud tabulka ROPIDu nekecá, tak je mimo DP celkem 549 vozů a z toho 85 nízkých.Syrda píše:..., takže vysoké vozy už jsou někdy v menšině. ...
Jo těch nízkopodlah jsem si všiml,ale citybusy jsou snad za trest na tyto linky. Ale co jiného tam taky poslat, že? Sor-ače, těch je zatím málo, a nic jiného DPP nemá. Upřímně je lituji. Mě stačí s tím jet jen po městě, a stačí mi ten rámus kolem baráku, když jede po Květnového vítězství na 170 či 203.
Protože už nějaký ten pátek ROPID (snad od léta 2010) požaduje i na příměstských linkách podíl nízké podlahy. U DP se na to posílají (zatím) jen Citybusy. Část dopravců si je pořizovala (a vysílala) průběžně, takže vysoké vozy už jsou někdy v menšině. Navíc většinou v příměstské verzi (max. rychlost, sedačky, počet dveří, ...). DP až na zmíněný pokyn ROPIDu.
Co se stalo ze dpp vypravuje na primeskou linku, presne 363 citybus? Podle me je to absolutne nevhodny typ vozu pro tento ucel. Docela jsem se divil. Spatreno dnes kolem 19 hod na opatove.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme az pomine mnou vyse zminovany neznamy duvod 
Jinak v te tiskove zprave je psano "zacatkem jara 2011", a to jak znamo jeste tento rok zacina az 21. brezna, tudiz drive to byt nemuze
Jinak v te tiskove zprave je psano "zacatkem jara 2011", a to jak znamo jeste tento rok zacina az 21. brezna, tudiz drive to byt nemuze
Teď jen zbývá zodpovědět otázku, kdy tedy bude ta poslední úprava dokončena. 
Edit: to rozšíření nízkopodlažních pořadí na 133 nám byl čert dlužen, SdN je tu teď vpodstatě pravidelným zjevem.
Edit: to rozšíření nízkopodlažních pořadí na 133 nám byl čert dlužen, SdN je tu teď vpodstatě pravidelným zjevem.
Naposledy upravil(a) Bobek dne 19.3.2011 23:55, celkem upraveno 1 x.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je velmi potěšující, protože už je tam kdovíjak dlouho rozestavěno a (z mně neznámého důvodu) aspoň 14 dní pozastaveno.
Cituji z aktuálního radničního plátku:
"V současné době je změna připravena a bude zahájena po dokončení poslední stavební úpravy v oblasti nově zřízené zastávky před budovou vršovického nádraží."
"V současné době je změna připravena a bude zahájena po dokončení poslední stavební úpravy v oblasti nově zřízené zastávky před budovou vršovického nádraží."
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, jak to nyní vypadá s tím prodlužováním 193 k nádraží Vršovice? Nějak ticho po pěšině