Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
První celovozovka na M1
http://www.youtube.com/watch?v=Nt2FhUv4vYc
http://www.youtube.com/watch?v=Nt2FhUv4vYc
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
WOW že by reklama na M1 čce.Tonda Ježek píše:Na vlakovém dispečinku vypadne na chvíli proud a všichni se z toho hned mohou potento...Ale musím říci, že to byl zajímavý stav, když veškerá technika spojená s dispečinkem (a že jí na trasách je) přestala jako mávnutím kouzelného proutku fungovat
Od zítra by se měla v pražských tunelech objevit jedna moc zajímavá souprava M1 (4107-8) - myslím, že ji poznáte na první pohled
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na vlakovém dispečinku vypadne na chvíli proud a všichni se z toho hned mohou potento...
Ale musím říci, že to byl zajímavý stav, když veškerá technika spojená s dispečinkem (a že jí na trasách je) přestala jako mávnutím kouzelného proutku fungovat 
Od zítra by se měla v pražských tunelech objevit jedna moc zajímavá souprava M1 (4107-8) - myslím, že ji poznáte na první pohled
Fotky z dnešního kolapsu metra: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=378&style=standard
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
demon píše:]tohle už tu taky dlouho nebylo...
Naposledy upravil(a) trainzjohny dne 01.9.2007 17:28, celkem upraveno 1 x.
- Simpanz
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Ale tramvaje bych rozhodně nerušil!Včera jsem na metrowebu píše:Mám nápad, mám nápad, mám nápad, mám nápad!
Když už povede trasa F přes Malostranskou i HR, mohly by obě trasy užívat společný tunel mezi těmito stanicemi. Na trase F by už kvůli společnému tunelu mezi SN a AN byl minimální interval čtyři minuty, takže by na A by byl cyklus následující: souprava Ruzyně-DH, po minutě souprava Zličín-Slatiny, po minutě souprava jedoucí kolečko Ruzyně-Malajská (na letiště by se určitě vyplatilo mít aspoň dvouminutový interval), po další minutě nic a po další minutě zase souprava Ruzyně-DH. To by se opakovalo každé čtyři minuty. V té minutě, co by zrovna nic nejelo, by se tam napojila v úseku MA-HR ta souprava F . Protože stanice HR neumožňuje obrat souprav, jelo by F až na DE, a toho by se využilo a F by jelo i dál po kolejích A (ale s gongem a hlasatelem z F) Za motolem by pokračoval každý druhý vlak (jednou za osm minut) na Ruzyni a ten druhý na Zličín.
Chtěl tady někdo metro do Kladna? Máme řešení!
Někdy v tomto měsíci jsem na metrowebu píše:Mám nápad, mám nápad, mám nápad, mám nápad!
Mám nápad, mám nápad, mám nápad, mám nápad!
Metro C by bylo z Hájů prodlouženo rovnou až do Benešova. Stejně tak trasa A na výchdě až do Kostelce nad Černými lesy a na západě do Kladna. Opravdu převratný nápad jsem ale dostal na prodloužení metra do Berouna. Prodloužila by se tam trasa B i jižní větev trasy A, která by jela z Motola dále na Zličín. Ze Zličína do Berouna by už vedly obě trasy po společném kolejišti, které by se za Zličínem ještě napojilo třeba na plánovaný železniční tunel do Berouna. Velké kolo až do Berouna by na obou trasách jel třeba jen každý osmý vlak, aby se to tam všechno vešlo. Za Zličínem by za Zličínem asi i repasy musely mít führu i po automatizaci provozu, pokud by se na jedněch kolejích střídaly s vlaky Českých drah, které by určitě nejezdily tak přesně.