Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
Tak konečně se teplické Scanie objevily v provozu - včera i dnes na lince 223 (Depo Hostivař-Čerňák-Chvaly-Ratibořická) vůz 1309. Dále je současně v terénu na lince 221 (oběh/pořadí 13 = se zajížďkou do Svémyslic) vůz 1307. Ostatní stále k vidění před garážemi.
- Karotka
- Uživatel
Renaulty s naklápěním, to je v podání DP vynález! Většinou takový autobus jede s náklonem k pravoboku, ale po zastavení v zastávce se sám od sebe (aniž by řidič cokoli mačkal) překlopí zcela na levobok, čímž se u dveří vytvoří ještě větší schod. Takže jestli ten MB klopí pořád doprava, je to ještě v pořádku.
A není to prostě jenom rozbitý? 
Je to možné, že má zaplé naklápění, někdy to mají i Renaulty 1. série a to pak pěkně skáče, hlavně když sedím na pravé straně, ale na tomto obrázku to může být i terénem, jelikož parkovací místa Veolie nejsou zrovna rovná a mají mnoho hlubokých výmolů. Před týdnem jsem se sám mohl přesvědčit.
-
gabuliatko
- Uživatel
Dnes jsem viděl Mercedes-Benz O405 by Veolia na 326 ? a přišlo mi, že má trvale zaplé naklápění v zastávkách. Na této fotce je to krásně vidět.
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/php/ ... it=%20DESC
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/php/ ... it=%20DESC
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vždyt to říkám dojde plyn Mop něřil. Nejde šlapat na plyn tak mají smůlumr proper píše:U těch hybridů je nějaký problém s palivovou soustavou.
U těch hybridů je nějaký problém s palivovou soustavou.
Je to SOR, tak ho radši šetří, aby se jim náhodou neporouchal a oni tím pádem neměli ostudu. 
- Bobik
- Uživatel
No a nebude to třeba tím, že jezdí v nějakém zkušebním/testovacím provozu jen na ranních šejdrech? Příp. vloženém pořadí?
-
gabuliatko
- Uživatel
Zeptám se tedy srozumitelněji. Tuší někdo, co se v 11 hodin posere že autobus musí být vyměněn ?
Fořtík: Chuck Norris nikdy nespí. Všichni ostatní spí za Chucka Norrise. 
Tak asi tedy nakonec v 11 hodin vypnou proud.... 
- Absolut
- Moderátor
Vždyť se bavíme jen o malé plynové nádržce pod sedadlem řidiče, pane MOp !!!
Fořtík: Jasně. Ale Chuck přijde až na SOS signál plynové komise a plní funkci náhradní dopravy.
Fořtík: Jasně. Ale Chuck přijde až na SOS signál plynové komise a plní funkci náhradní dopravy.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to prosté - v 11:00 se probudí Chuck Norris a všechny cestující vezme na záda, autobusy proto netřeba. 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Prominte panove, muzete mne prosim obeznamit s tim, kde by se tam plynove nadrze vzaly? Hybridnost NBH18 dle mych laickych informaci spociva pouze v akumulaci elektricke energie pri brzdeni... To vite, jsem natvrdly, musite mi to lepe vysvetlit.