protože je dlouháJakub píše:Ač tady těm návrhům nevěnuji žádnou větší pozornost, zaujalo mě, že v poslední době mají všechny společného jmenovatele v podobě rušení linky 10. Proč ji všichni chcete zrušit?
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Kde bereš tu jistotu?lukas1 píše:...Praha 6 bude spokojená nadávaj že tam jede málo tram linek...
Vůbec nechápu tvé výstřely bez zdůvodnění.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Ač tady těm návrhům nevěnuji žádnou větší pozornost, zaujalo mě, že v poslední době mají všechny společného jmenovatele v podobě rušení linky 10. Proč ji všichni chcete zrušit?
22 bude mít standartní intervaly
Praha 6 bude spokojená nadávaj že tam jede málo tram linek
5 pojede do kobylis místo 24
26 jak je vložené spoje podbaba divoká šárka
10 bude zrusená
23 bude jezdit na vypich
24 do Ďáblic misto 10
25 na bílou horu místo 22
4,6,7,14,16 obnovit jako dříve
21 modřany-přes myslíkovu na zvonařku
Praha 6 bude spokojená nadávaj že tam jede málo tram linek
5 pojede do kobylis místo 24
26 jak je vložené spoje podbaba divoká šárka
10 bude zrusená
23 bude jezdit na vypich
24 do Ďáblic misto 10
25 na bílou horu místo 22
4,6,7,14,16 obnovit jako dříve
21 modřany-přes myslíkovu na zvonařku
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
lukas1 - proc zrovna takto? co nejaky komentar cemu to pomuze.
neboDavid Malatek píše:Mám zajímavý návrh linkového vedení k trvalému stavu.
4 Celotýdenní provoz,na Radlickou
7 do řep
9 Sídliště řepy-Vápenka (běžný provoz)
16 na smíchov,špičky barrandov
17 normální intervaly,celá trasa
21 Levského,nádraží braník,palackého náměstí,jiráskovo náměstí,myslíkova,lazarská(pob dnešní 9) na spojovací
22 a 23 obnovit jako dřív
19 a 24 obnovit jako dřív
27 nádraží braník-výstaviště(sólo vozy)
2 jak je
4 celotýdenní provoz na kotlářku
5 olšanské hřbitovy kobylisy
6 celotýdenní provoz na radlickou
10 zrusit popř v jiné trase
15 celotýdenní provoz na divokou šárku soupravy 14T
22 malovanka-nádraží hostivař
23 vypich kubáŇ
24 Nádraží Strašnice -sídliště Ďáblice
25 obnovit jako dříve
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jo to by chtělopetr03 píše:Ono jak jsem si to ted procital, tak by to chtelo asi taky nekdy aktualizovat.(...)
-
uzivatel33
Ta 1 a 25 mají skoro celou trasu,myslím,že je to jen otázka času,než se z jedné nebo druhé stane metrolinka.¨
Linka 5 a 26 mám takové tušení,že změna linky 26 přes Náměstí republiky je součástí plánu na její metrolizaci.Doufám,že ne,nemyslím si,že by to nebyl dobrý nápad.
Linky 10 a 16 se myslím podle jejich změny budou metrolinkovat. Mě to celé připadá jako nesmysl,když z Řep v současné době jedou 4 linky (9 počítám 2x) na Žižkov a jiná spojení neexistují.
Linka 5 a 26 mám takové tušení,že změna linky 26 přes Náměstí republiky je součástí plánu na její metrolizaci.Doufám,že ne,nemyslím si,že by to nebyl dobrý nápad.
Linky 10 a 16 se myslím podle jejich změny budou metrolinkovat. Mě to celé připadá jako nesmysl,když z Řep v současné době jedou 4 linky (9 počítám 2x) na Žižkov a jiná spojení neexistují.
Nojo, ty souběhy jsou zlo, žejo.
Nesmíme taky zapomenout na 1/25 a 5/26.
Zrušit, nejlépe jednu z nich roztrhnout a otáčet na nejbližší křižovatce.
Co na tom, že v místě souběhu funguje tak trošku jako metrolinka a to povětšinou dobře.
Nesmíme taky zapomenout na 1/25 a 5/26.
Zrušit, nejlépe jednu z nich roztrhnout a otáčet na nejbližší křižovatce.
Co na tom, že v místě souběhu funguje tak trošku jako metrolinka a to povětšinou dobře.
Ono jak jsem si to ted procital, tak by to chtelo asi taky nekdy aktualizovat. A dost navrhu se tam opak7je. Za acko vidim jednoznacne nahradu 11, pak nejak nepobiram smysl ukonceni 4 a 6 ve vozovne strasn. Pro trasu b je hlavne nahrada 12, a pro c si urcite myslim, ze tramvaj neni zadna. Tam se dost osvedcili a pouzivaji busy po magistrale. Tam by to chtelo zainvestovat do inteligentniho znaceni ala prazsky okruh, a v pripade MU zprovoznit bus pruh. Vedlejsi produkt pro toto znaceni by bylo rizeni a usmerneni dopravy. Ale to je v Praglu sci-fi.
- Bobik
- Uživatel
Jenže ty nouzové plány mají jeden zásadní háček - nepočítají se současným systémem přestávek, takže se ani nedivím, že je snaha je moc nepoužívat.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to k nalezení tady:
http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006071201
http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006071201
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM-Tohle bylo trochu zbytečné, protože už ted existují nouzové plány jak budou jezdit tramvaje při výpadku jakékoli části trasy metra. Myslím, že dokonce na prt.cz je to napsané. Že se nepoužil v daný den je věc druhá.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to tak trochu prolítnul a některé věci by šly provést se současnými linkami. Lépe řečeno - myslím si, že kdyby opravdu byla nějaká větší MÚ, tak by se tak dělaly, protože to je logické.
Jenom bych měl výhradu k tomu šémátku - na to, že jsi, pokud si dobře pamatuju, původně grafik (nebo něco tímto směrem), jsou ty šémátka dost nepřehledný, a například vysvětlivky žlutě na tyrkisovém pdokladu jsou naprosto nečitelné
Jenom bych měl výhradu k tomu šémátku - na to, že jsi, pokud si dobře pamatuju, původně grafik (nebo něco tímto směrem), jsou ty šémátka dost nepřehledný, a například vysvětlivky žlutě na tyrkisovém pdokladu jsou naprosto nečitelné
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten mi dnes zabral jen max. dvě minuty - je to jen zkopírovaná malá část z mnohem větší práce podrobně rozebírající podobnost a rozdíly mého návrhu se současným stavem (jenže ten se neustále mění, tak nějak nejsem schopen to dopracovat a celé zveřejnit na svých www stránkách).chemik píše:Milane, že tě to baví, psát takovýhle elaboráty.... Zajímalo by mě, jestli toho někdo přečetl alespoň půlku