Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Já už opravdu přestávám mít rád tohle paušalizování.
1)Jsi mladý = zdravý - V dnešní době blbost. Rozstroušenou sklérozu, rakovinu jsem viděl i u 25 letých lidí...
2)Jsi starý = nepospícháš - Lékaři, schůzky atd. Dost lidí i v důchodu aktivně pracuje.
MHD je placená služba 100% cestujícími, tak nevidím důvod proč by neměli požadovat adekvátní službu...
1)Jsi mladý = zdravý - V dnešní době blbost. Rozstroušenou sklérozu, rakovinu jsem viděl i u 25 letých lidí...
2)Jsi starý = nepospícháš - Lékaři, schůzky atd. Dost lidí i v důchodu aktivně pracuje.
MHD je placená služba 100% cestujícími, tak nevidím důvod proč by neměli požadovat adekvátní službu...
To už se přece ví dávno, že japonská přesnost ničí ducha. Náš systém je lepší, nutí cestujícího mysletBobik píše:...Oni snad všichni chtěj, aby to jezdilo včas, a považte, aby to bylo i čistý! A podobný věci.....
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na lince 16 jak 9030, tak 9042 
- Bobik
- Uživatel
Ale jasně, můžem bejt rádi že vůbec nějaký MHD jezdí, žejo, to taky nikdo neocení, každej jen nadává. Oni snad všichni chtěj, aby to jezdilo včas, a považte, aby to bylo i čistý! A podobný věci.....nick píše:Zdá se mi, že prostě někteří musí za každou cenu vidět všechno špatně.. přes měsíc se po Korunní nejezdilo vůbec a byl klid, zavedla se NAD, nikdo to neocení, jen je zase špatně, že není návaznost....
Zapomněl jsi na hospodu, tam se nejvíc pospíchánick píše:Zdá se mi, že prostě někteří musí za každou cenu vidět všechno špatně.. přes měsíc se po Korunní nejezdilo vůbec a byl klid, zavedla se NAD, nikdo to neocení, jen je zase špatně, že není návaznost. Taky se mohlo udělat to, že by byl interval 20 a 24 minut, aby to prostě navazovalo na každý druhý spoj linky 16 a čekalo by se delší dobu, co na tom, že by byl interval delší, ale nikdo by si nestěžoval, že to nenavazuje, takhle to jezdí zbytečně často a je problém. Když to někomu vadí, může jet na Vinohradskou a dojít to pěšky, pokud je to pro někoho namáhavé(zejména senioři, kočárky), tak není problém těch pár minut počkat, uvedené skupiny stejně nemají kam spěchat.. (kavárny,cukrárny,tržnice a Kauflandy nepočítám)
Ještě bych se tě chtěl zeptat jak víš, že senioři nemají proč pospíchat? To si jako myslíš, že pospíchat můžou jen mladý, do kolika let se má nebo může, podle tebe, pospíchat a pak už ne?
smazáno
Naposledy upravil(a) nick dne 06.4.2013 13:29, celkem upraveno 1 x.
Díky za vysvětlení. Takhle kdyby mi odpověděl Petrpes tak bych byl spokojený.Brejšín píše:možná se i snažilo naznačit, že pokud je na NAD interval 15 minut, je velice nepravděpodobné, že bude navazovat na tramvaj s intervalem 10-12 minut.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Brejšín: Není možná základní problém, že NAD má delší interval než hrazená linka?
Další problém je,že oblast normálně odváží 3 linky, ted najednou 2 a prcek ve formě x-16...
Další problém je,že oblast normálně odváží 3 linky, ted najednou 2 a prcek ve formě x-16...
možná se i snažilo naznačit, že pokud je na NAD interval 15 minut, je velice nepravděpodobné, že bude navazovat na tramvaj s intervalem 10-12 minut.
Petrpes věčně nespokojený senior tam včera u Olšanských hřbitovů strávil víc jak hodinu (vybíral si místo kam bude uložen) a pozoroval jsem jak to jezdí. Ani jednou se nestalo aby l.16 přijela dřív než odjela X16. Vždy to vycházelo kolem minuty a jednou dokonce tramvaj zastavovala a X16 odjížděla ze zastávky. Podle mne když ta X16 nahrazuje l.16 tak by to mělo trochu navazovat. Měl bys slyšet jak to tam lidi chválili.
To, že u vás jezdí bus 4x denně je ale tvůj problém kam jsi se odstěhoval a neznamená to, že by to tak mělo jezdit tady.
Jo ta X11 měla 5.minutový interval kdežto X16 má nejméně 15.
To, že u vás jezdí bus 4x denně je ale tvůj problém kam jsi se odstěhoval a neznamená to, že by to tak mělo jezdit tady.
Jo ta X11 měla 5.minutový interval kdežto X16 má nejméně 15.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Oooo děkuji ;]
Petrpes
musím zatleskat věčně spokojenému tramvajákovi.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
X16 jede ze Hřbitovů v 07,22,37,52.
16 jede ve směru DC v 11,23,35,47,59 v sedle a vždy v X5 ve špičce.
11, ze které se také může na X16 přestupovat jede DC v 05,17,29,41,53 v sedle a v X0 ve špičce.
A teď nám prosím věčně nespokojený seniore napište v kolik si představujete, aby jezdila X16 ze Hřbitovů DC aby jste byl spokojen....
Řekl bych že DPP by tomuto přání dokázal vyhovět, ale je otázkou, mělo-li by to nějaký význam?
Navíc tramvaje DC nemusí přijíždět včas, i ta 11 má z konečné na Olšany 10 min a kolikrát má za křižovatkou u Strojimportu +2.
Tak že těch co opravdu musí čekat celých 15-20 minut je minimum, navíc je to doba zanedbatelná.
U nás jezdí bus 4x denně, až budu v důchodu a vezmou mě řidičák mám smůlu. Resp. naše generace a mladší se podle pana Kalouska nemá důchodu ani dožít.
A vy tady chcete posouvat autobus s intervalem pouhých 15minut o 2min.
To naše vesnická DCHDC ještě makaj na zahradě, babičky pečou, vařej.
Choděj X km pěšky. Klidně v 92 letech o 2 holích. A věřte že to bolí, ale i tak nenadávaj. Není hlad, je MÍR, pravnoučata se na ně nevykašlou, jako někteří v Praze.
Pozor, jsem rodilej pražák, žijící ve městě 30 let. Teď jsem se však přesvědčil, jak si někteří nevážíte jakou máte MHD. Zvláště DCHDC...
No já zase měl včera lečo z čerstvě utrženejch rajčat a děti nedejchaj NOx... Tak že jsme v pohodě.
Měso i vesnice mají své pro i proti.
Vy snad budete v pohodě také, když posunou tu X16 o 2 min.
Moc bych si to přál.
PS: V PO jsem měl linku 16 a též mě přišlo, že vždy vidím zadek X11, ale za pár minut jela další, co dodat.
Jednou, 2x za tejden mě to město stačí, když je třeba služeb brigádníka :]
16 jede ve směru DC v 11,23,35,47,59 v sedle a vždy v X5 ve špičce.
11, ze které se také může na X16 přestupovat jede DC v 05,17,29,41,53 v sedle a v X0 ve špičce.
A teď nám prosím věčně nespokojený seniore napište v kolik si představujete, aby jezdila X16 ze Hřbitovů DC aby jste byl spokojen....
Řekl bych že DPP by tomuto přání dokázal vyhovět, ale je otázkou, mělo-li by to nějaký význam?
Navíc tramvaje DC nemusí přijíždět včas, i ta 11 má z konečné na Olšany 10 min a kolikrát má za křižovatkou u Strojimportu +2.
Tak že těch co opravdu musí čekat celých 15-20 minut je minimum, navíc je to doba zanedbatelná.
U nás jezdí bus 4x denně, až budu v důchodu a vezmou mě řidičák mám smůlu. Resp. naše generace a mladší se podle pana Kalouska nemá důchodu ani dožít.
A vy tady chcete posouvat autobus s intervalem pouhých 15minut o 2min.
To naše vesnická DCHDC ještě makaj na zahradě, babičky pečou, vařej.
Choděj X km pěšky. Klidně v 92 letech o 2 holích. A věřte že to bolí, ale i tak nenadávaj. Není hlad, je MÍR, pravnoučata se na ně nevykašlou, jako někteří v Praze.
Pozor, jsem rodilej pražák, žijící ve městě 30 let. Teď jsem se však přesvědčil, jak si někteří nevážíte jakou máte MHD. Zvláště DCHDC...
No já zase měl včera lečo z čerstvě utrženejch rajčat a děti nedejchaj NOx... Tak že jsme v pohodě.
Měso i vesnice mají své pro i proti.
Vy snad budete v pohodě také, když posunou tu X16 o 2 min.
Moc bych si to přál.
PS: V PO jsem měl linku 16 a též mě přišlo, že vždy vidím zadek X11, ale za pár minut jela další, co dodat.
Jednou, 2x za tejden mě to město stačí, když je třeba služeb brigádníka :]
Na Orionce zase staví v zastávkách 136, tam to ale není tak daleko. Horší ale je, jak jsem dnes vypozoroval, že od Olšanských hřbitovů odjíždí X16 asi minutu před tramvají 16 a lidi tam musí čekat minimálně 15minut. Nevím proč nejde udělat aby ta X16 jezdila třeba o 5minut později.bokša píše:X16 mírně zklamala - na nám. Míru staví jen v zastávce busu 135. Škoda, že se neprotočí až do zastávky tramvaje směr Korunní, takto je trochu z ruky...